Aurora Borealis 

Aurora Borealis, jota kutsutaan myös nimellä Polar Lights tai Aurora Polaris, on luonnollinen taivaankappale, joka näkyy usein korkeilla leveysasteilla, tyypillisesti napa- ja EtelämaLue lisääntereen napa-alueilla. Aurorat esittävät kauniita kirkkaiden valojen kuvioita, jotka näkyvät verhoina, spiraaleina tai koko taivaan peittävinä loistavina välkkeinä. Photowall kunnioittaa tätä upeaa valonäytöstä omalla Aurora Borealis -kangaspainatuskokoelmallaan. Nämä Aurora Borealis -kangastulosteet kuvaavat erilaisia revontulinäytöksiä, joita nähdään eri puolilla maapalloa. Ripusta muutama näistä Aurora Borealis -kangastulosteista olohuoneesi seinille ja anna sille eteerinen ja psykedeelinen tunnelma. Läheisesi ja vieraasi tulevat olemaan silmät pyöreinä kunnioituksesta nähdessään nämä upeat revontuli-kangastulosteet. He tulevat olemaan ikuisesti kiitollisia sinulle siitä, että sinulla on ollut ennakkoluuloa näyttää nämä revontulet-kangastulosteet tässä tilassa. Huomaa, kun he kieltäytyvät poistumasta tältä alueelta nyt, kun olet täyttänyt sen näillä aurora borealis -kangastulosteilla. Nämä aurora borealis -kangaspainatukset voivat tehdä olohuoneestasi kuin arvostetun observatorion. Nämä aurora borealis -kangaspainatukset ovat taattu hitti kotonasi. Jokainen tila tai seinä elävöityy näillä aurora borealis -kangaspainatuksilla.

Mystifioi aurora borealis canvas printit

Revontulet ovat auringon tuulten aiheuttamien häiriöiden tuote magnetosfäärissä. Nämä tapahtumat muuttavat magnetosfäärin plasmassa olevien varattujen hiukkasten suuntaa. Nämä hiukkaset, jotka koostuvat elektroneista ja protoneista, nousevat yläilmakehään. Tuloksena on ilmakehän alkuaineiden ionisoituminen ja herääminen, minkä jälkeen ne säteilevät valoa eri väreissä ja monitahoisina. Photowall antaa sinulle välähdyksen taivaalle "Northern Light over Troms Coast, Norway", "Aurora Borealis Northern Lights" ja "Aurora Borealis over Burntside Lake" kiehtovassa Aurora Borealis -kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä esimerkit revontulien kangaspainatuksista näyttävät meille sen väriloiston, jonka tämä luonnonilmiö tekee näkyväksi taivaalla. Ripusta muutama näistä aurora borealis -kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi Galileoksi, joka tutkii kosmoksen salaisuuksia. Voit myös halutessasi asettaa nämä hienot revontuli-kangastulosteet esille käytävillesi, jotta tämä laiminlyöty tila tuntuisi suurelta ja äärettömiltä mahdollisuuksilta. Huoneesta toiseen kulkeminen on jo itsessään opetusta, kun seinillä on nämä upeat revontulet-kangastulosteet. Ne voivat täyttää kotisi valolla ja värillä.

Vaikuttavia aurora borealis -kangastulosteita

Molempien napa-alueiden kaistojen sisällä esiintyvän revontulien muoto liittyy myös nouseville hiukkasille annettuun kiihtyvyyden määrään. Useat aurinkokuntamme planeetat, jotkin luonnon satelliitit, ruskeat kääpiöt ja jopa komeetat voivat myös näyttää revontulia. Nimi Aurora tulee roomalaisesta aamunkoiton jumalattaresta, joka kulki idästä länteen ja ilmoitti auringon saapumisesta. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden ihastua "KIrkjufell Aurora", "Kirkju Fell Under a Boreal Green Sky" ja "Hamnoy Northern Lights" -nimisiin revontuliin merkittävässä Aurora borealis -kangastulosteiden kokoelmassaan Nämä näytteet Aurora borealis -kangastulosteista esittävät lisää lumoavia ja kiehtovia valonäytöksiä, joita ihmiset korkeammilla pallonpuoliskoilla usein todistavat. Ripusta muutama näistä upeista aurora borealis -kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tee aikuisten leikkihetkistä entistäkin eloisampia ja jännittävämpiä. Voit jopa halutessasi esitellä useita näistä aurora borealis -kangastulosteista oleskelualueillasi antaaksesi tilalle avaruuden ja mystisyyden tunteen. Jo pelkästään näiden revontulitöiden näkeminen voi rauhoittaa aistejasi ja tyynnyttää sieluasi. Anna näiden hämmästyttävien revontulenkuvien viedä sinut mielikuvituksen kaukaisiin ulottuvuuksiin.

Värikäs ja juhlittu

Useimmat revontulet tapahtuvat kaistalla nimeltä revontulivyöhyke, joka sijaitsee hyvin tarkoin määritellyissä leveyspiireissä geomagneettisilla navoilla. Ne näkyvät parhaiten yöllä mustaa taivasta vasten. Alue, jolla revontulia usein nähdään, on nimeltään revontulivyöhyke. Se on kaistale, jota aurinkotuulet siirtävät maapallon oikealle puolelle. Photowall tarjoaa upean show'n "Colorful Northern Lights", "Polar Night" ja "Northern Light-Purple Sky" upeassa revontuli-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä revontulet-kangastulosteissa esitellään vielä enemmän näitä taivaallisia ihmeitä, kun ne esiintyvät yötaivaalla. Ripusta muutama näistä aurora borealis -kangaspainatuksista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi itse aurinkokunnalle. Unesi täyttyvät värikuvista ja taivaallisista elementeistä, kun huoneessasi on näitä aurora borealis -kangastulosteita. Nukkumisesi ei koskaan ole yhtä
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1