Meteorit

Meteori on teknisesti määriteltynä sisäisen aurinkokunnan pikkuplaneetta. Se on Auringon kiertoradalle putoava tähtitieteellinen kappale, jolla on havaittu olevan tiettyjä komeetan kaLue lisäältaisia piirteitä, kuten pyrstö. Ne ovat jäänteitä planetesimaaleista, jotka ovat taivaankappaleita, jotka eivät ole kehittyneet riittävän suuriksi tullakseen planeetaksi. Useimmat meteorit liikkuvat päämeteorivyöhykkeellä, joka sijaitsee Marsin ja Jupiterin välissä. Photowall tekee kunniaa tälle laajalle taivaankappaleelle omalla meteorikangaspainatussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat näitä massiivisia tähtitieteellisiä kohteita sellaisina kuin ne näkyvät avaruudessa. Ripusta muutama näistä meteorit-kangaspainatuksista olohuoneesi seinälle ja katso, kuinka perheesi ja ystäväsi tuijottavat kunnioituksesta ja ihmetyksestä näitä taivaalla vaeltavia jättiläisiä. Anna heidän istua tällä alueella ja pohtia kokoa ja nopeutta, jolla nämä meteorit kulkevat aurinkokunnassa. Nämä meteorit-kangastulosteet voivat antaa avaruuden ja suuruuden tunteen mihin tahansa tilaan, johon ne laitat. On lähes mahdotonta saada perhettäsi poistumaan tästä huoneesta, kun nämä hämmästyttävät meteorit ovat esillä kaikkialla heidän ympärillään.

Meteorit-kangastulosteiden arvaamattomuus

On ollut pitkään vallalla tieteellinen teoria, jonka mukaan noin 26 mailin levyinen meteori törmäsi Maahan miljoonia vuosia sitten ja tappoi kaikki dinosaurukset. Se paiskasi ilmakehään triljoonia tonneja tuhkaa ja myrkyllistä kaasua niin, että aurinko pimeni tuhanneksi vuodeksi. Photowall osoittaa kunnioitusta tälle mahtavalle taivaankappaleelle "Asteroidi ja planeetta Maa" -nimisellä tuotteella, joka kuuluu sen ainutlaatuiseen meteoriittikangaspainatuskokoelmaan. Tässä kuvassa meteoriitti kiertää vaarallisen lähellä planeettaamme. Ripusta nämä meteorit-kangastulosteet yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi oppineeksi tähtitieteilijäksi, joka tarkkailee taivaan käyttäytymistä. Aseta muutama näistä meteoreiden kangaspainatuksista vapaa-ajanviettopaikoillesi ja lisää näiden tilojen huvittavuutta satakertaisesti. Pelaa videopelejä, joissa on mukana meteorit, näiden hämmästyttävien meteorit-kangastulosteiden ympäröimänä, tai kuuntele suosikkimusiikkiasi stereoista samalla kun katselet näitä upeita kuvia. Voit jopa sijoittaa nämä meteorit-kangastulosteet oleskeluhuoneeseesi muistuttamaan sinua maailmankaikkeuden koosta ja monimutkaisuudesta. Anna näiden meteorit-kangastulosteiden helpottaa kaikkia päivän huolia ja murheita.

Massiivinen meteoreissa -kangastulosteet

Jotkin maailman suurimmista järvistä ovat itse asiassa kraattereita, jotka ovat jääneet meteorien törmätessä planeettamme kuoreen törmätessään. Vesi on satojen vuosien aikana täyttänyt nämä kraatterit hitaasti ja luonut nykyisin näkemämme upeat järvet. Tämän pitäisi antaa sinulle käsitys meteorien aiheuttaman räjähdyksen suuruudesta ja niiden kyvystä muuttaa maapallon maisemaa. Photowall antaa sinulle, vielä enemmän, arvostaa "Asteroidi" sen merkittävässä kokoelmassa meteorit kankaalle tulosteita. Tämä kuva näyttää meille tämän taivaankappaleen koon suhteessa Maahan. Ripusta nämä meteorit-kangastulosteet sänkysi päälle, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi juuri syntyneelle maailmankaikkeudelle. Anna näiden meteorit-kangastulosteiden täyttää unesi kuvilla ulkoavaruudesta ja sen laajuudesta. Nukkumisesi ei koskaan ole yhtä virkistävää ja virkistävää kuin silloin, kun makuuhuoneessasi on nämä meteorit-kangastulosteet. Kodissasi ei käytännössä ole tilaa, jota nämä kuvat eivät piristäisi.

Taivaallinen ja havaittu

Viime vuosikymmeninä Hollywood on tehnyt useita elokuvia, joiden aiheena on maapalloon törmäävät meteorit. Näistä elokuvista on tullut blockbustereita ja välittömiä yön yli -sensaatioita, koska maailmanloppu kiehtoo yleisöä sairaalloisesti. Ne ovat aiheuttaneet paljon hälyä ja pelkoa kyyhöttävien massojen sydämissä. Photowall antaa sinulle lisää katseltavaa "Asteroidit ja meteoriitit" -teoksella, joka kuuluu sen hienoon meteorit-kangastulosteiden sarjaan. Tämä kuva näyttää meille eron asteroidin ja meteoriitin välillä tieteen määritelmän mukaisesti. Aseta nämä meteorit-kangastulosteet eteiseen ja tee huoneesta toiseen kulkemisesta hämmästystä ja kunnioitusta herättävää puuhaa. Voit myös asettaa nämä meteorit-kangastulosteet esille lastesi leikkipaikoille ja nukkumisnurkkauksiin. Tarkkaile, kuinka he ihmeissään ja innoissaan katselevat näitä hämmästyttäviä kuvia. Nämä meteorit-kangastulosteet voivat toimia pohjustuksena, jonka avulla voit opettaa heille heitä ympäröivän maailmankaikkeuden kiehtovista ominaisuuksista. Näiden hämmästyttävien kuvien avulla voit antaa heille terveen kunnioituksen galaksin kokoa ja monimuotoisuutta kohtaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-4 4:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.