Avaruusalukset

Avaruusalus on yksi ihmisen nykyaikaisemmista keksinnöistä, jotka ovat seurausta hänen pyrkimyksestään valloittaa taivas. Avaruuskilpa alkoi 50-luvun lopulla Yhdysvaltojen ja NeuvostoLue lisääliiton välillä. Tänä aikana molempien maiden tiedemiehet kiirehtivät niin nopeasti kuin mahdollista kehittyvän teknologian ja uusien tieteiden avulla päästäkseen ensimmäisinä avaruuteen. Ensin heidän oli kuitenkin rakennettava kuljetusvälineet, jotka veisivät heidät sinne. Photowall kunnioittaa tätä nykyaikaisen tekniikan ihmettä omalla sarjallaan avaruusaluksia sisältävillä kankaankuvavedoksilla. Nämä avaruusalukset-kangaspainatukset esittelevät nämä huippuluokan ajoneuvot sellaisina kuin maailma on oppinut ne tuntemaan. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä avaruusalusten kangaspainatuksista ja tunnet olevasi matkalla kohti tähtiä. Anna näiden avaruusalusten kangaspainatusten tuoda tilaan vapauden ja seikkailun tunnetta. Perheesi ja rakkaasi ovat sinulle ikuisesti kiitollisia siitä, että sinulla on rohkeutta asettaa nämä avaruusalukset-kangastulosteet esille. He etsivät yhä enemmän syitä viipyä olohuoneessasi, kun nämä avaruusalukset-kangastulosteet ovat heidän ympärillään Anna näiden avaruusalukset-kangastulosteiden piristää kotiasi.

Avaruusalukset-kangastulosteet

Huhutaan, että nopeuttaakseen avaruusohjelmansa kehittämistä Yhdysvallat haki apua vangituilta natsitiedemiehiltä saadakseen tietoa raketeista ja avaruusmoottoreista. Ennen heidän vangitsemistaan puhuttiin hyvin vahvasti siitä, että Kolmas valtakunta oli jo syvällä tutkimustyössä ja oli jo ottanut suuria edistysaskeleita pyrkiessään rakentamaan näitä avaruuskuljetusvälineitä. Photowall paljastaa sinulle pienen salaisuuden: "Space Shuttle", "Space Adventure" ja "Thrust into Space" kuuluvat sen merkittävään avaruusalusten kangaspainatuskokoelmaan. Nämä esimerkit avaruusalusten kangaspainatuksista kuvaavat tätä hämmästyttävää kulkuneuvoa sellaisena kuin se on nähty muun maailman mielissä. Ripusta muutama näistä avaruusalusten kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi avaruusajan pioneereista, joka tarkkailee tutkimuksen edistymistä. Voit myös sijoittaa muutaman näistä kuvista vapaa-ajanhuoneisiisi täyttämään tilan hauskuuden ja seikkailun tunteella. Videopelien pelaaminen, elokuvien katselu ja suosikkimusiikkiesi kuunteleminen ei ole koskaan niin hauskaa kuin näiden avaruusalusten kangaspainatusten ollessa ympärilläsi.

Avaruusalukset-kangastulosteiden kilpailijat

Venäläinen kosmonautti Juri Gagarin oli se, joka ensimmäisenä murtautui ilmakehän läpi ja matkusti avaruuteen avaruusaluksella. Hänen aluksensa oli nimeltään Sputnik I. Yhdysvallat ei jäänyt jälkeen, vaan seurasi pian perässä lähettämällä ensimmäisen astronautin avaruuteen paitsi kulkuneuvossa myös kävelemään ensimmäisenä avaruudessa. Tämä oli kapteeni John Glenn. Pian tämän jälkeen Yhdysvallat päihitti venäläiset jälleen lähettämällä ensimmäisen ihmisen kävelemään kuuhun Neil Armstrongin ja Buzz Aldrinin Apollo 11 -aluksella. Koe uudelleen avaruuskilpailun jännitys ja jännitys ripustamalla muutama näistä avaruusalusten kangaspainatuksista oleskelualueillesi. Nappaa pullo limsaa ja istu suosikkituolissasi ja vietä iltapäivä muistellen ja ihmetellen näitä avaruusalusten kangastulosteita ympärilläsi. Pelkästään näiden avaruusalusten kankaalle painettujen vedosten läsnäolo voi rauhoittaa väsyneen sielusi ja poistaa kaiken päivän stressin ja ahdistuksen. Anna näiden avaruusalusten kangaspainatusten kuljettaa mielikuvituksesi taivaalle.

Urhea ja taipumaton

Vuonna 1986 NASA:n avaruusohjelma pyrki lähettämään ensimmäisen siviilin ulkoavaruuteen avaruussukkulalla, joka käyttäisi ensimmäisenä uudenlaista nestemäistä happea polttoaineena. He valitsivat Christie McAuliffe -nimisen koulunopettajan ensimmäiseksi muuksi kuin astronautiksi avaruuteen. Heidän aluksensa oli Challenger. Muutama sekunti sen jälkeen, kun Challenger oli lähtenyt matkaan, jokin meni kuitenkin pahasti pieleen, ja alus räjähti ilmassa, jolloin kaikki sen matkustajat kuolivat. Tämä kauhea tragedia toi terävästi esiin ne hyvin todelliset vaarat, joita avaruusmatkailussa edelleen oli. Muista kaikkia tähtien valloituksessa kaatuneita näillä upeilla avaruusalukset-kangaspainatuksilla. Ripusta muutama näistä avaruusalukset-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumahuoneeseesi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi ulkoavaruuteen. Anna uniesi täyttyä kuvista äärettömästä kosmoksesta näiden avaruusalusten kangastöiden avulla. Voit myös asettaa nämä hienot kuvat esille käytävillesi, jotta huoneesta toiseen siirtyminen olisi kuin kokemus avaruuden tutkimisesta. Anna näiden avaruusalusten kangaspainatusten tuoda elämää ja energiaa kotiisi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-10 10:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.