Saturnus

Photowallin Saturnus-kangastulosteiden avulla voit nyt ottaa auringosta lähtevän kuudennen planeetan ja aurinkokuntamme toiseksi suurimman planeetan keskeiseksi sisustusaiheeksesi. TuLue lisäähansien kauniiden renkaiden koristama Saturnus on ainutlaatuinen kaikkien planeettojen joukossa. Vaikka se ei olekaan ainoa planeetta, jolla on jään ja kiven palasista koostuvia renkaita, yksikään niistä ei ole yhtä näyttävä kuin Saturnuksen. Tämän vuoksi Saturnus on Maan ohella todennäköisesti myös planeetoista tunnistettavin. Tämä tekee Saturnuksen kankaasta erittäin suositun valinnan sisustukseen, erityisesti lasten keskuudessa. Lisäksi näitä Saturnuksen kangaspainatuksia katsellessasi opit monia asioita. Tiesitkö esimerkiksi, että Saturnus on kaasujätti Jupiterin tavoin pohjimmiltaan massiivinen pallo, joka koostuu pääasiassa vedystä ja heliumista? Nämä ovat vain joitakin hauskoja faktoja, joita voit jakaa ihmisten kanssa, jotka varmasti ihailevat Saturnuksen kankaita. Kuten tavallista, voit muuttaa näitä motiiveja olemassa olevaan sisustukseen ja värimaailmaan sopiviksi.

Saturnus-kangastulosteiden perusteet

Vaikka se on planeetta, joka ei ole yhtään samanlainen kuin oma planeettamme, ihmiset ovat tuhansien vuosien ajan katselleet Saturnusta ja ihmetelleet sitä. Saturnus, jota joskus kutsutaan myös "rengastetuksi planeetaksi", on itse asiassa todella valtava ja aurinkokunnan toiseksi suurin planeetta. Voit nähdä kokovertailuja joistakin Photowallin Saturnus-kangastulosteista. Kuten jo mainittiin, tämä planeetta koostuu enimmäkseen kaasuista, kuten heliumista, jota laitetaan ilmapalloihin. Vastoin yleistä uskomusta Saturnuksen kauniit renkaat eivät ole kiinteitä. Ne koostuvat jään, pölyn ja kiven palasista, jotka näet ja joista saat tietoa Saturnuksen kankaalle tulostetuissa kankaissa. Vielä kiehtovampaa on se, että jotkut näistä palasista ovat hiekanjyvien kokoisia, kun taas jotkut ovat paljon suurempia kuin korkeat rakennukset! Lisäksi Saturnuksen renkaat ovat ainoat, jotka voidaan nähdä Maasta käsin. Kun ihmiset katselevat Saturnuksen kangastulosteita, voit myös kertoa heille, että lauantaipäivä on nimetty Saturnuksen mukaan.

Aurinkokunnan jalokivi

Jos mietit, mistä tämän planeetan nimi on peräisin, se on johdettu Saturnuksesta, roomalaisesta siementen kylvön ja ajan jumalasta. Roomalaiset tunsivat taivaalla seitsemän kirkasta kohdetta, nimittäin auringon, kuun ja viisi kirkkainta planeettaa. Näet Saturnus-kangaspainatuksissa, miksi juuri tämä planeetta otettiin mukaan. Roomalaiset nimesivät nämä viisi planeettaa tärkeimpien jumaliensa mukaan. Myytin mukaan Saturnus esitteli kansalleen maanviljelyn opettamalla heille, miten maata viljellään. Koska Saturnus oli roomalaisten ajan jumala, hänen mukaansa nimettiin ehkä myös viidestä kirkkaasta planeetasta hitaimmin Auringon ympäri kiertävä. Kaikki tämän monimutkaisuus ja merkitys on nähtävissä Saturnus-kangastulosteissa, kuten "Infographic About the Composition, Orbit, Moons and Rings Of Saturn" tai "Saturnus". Kuten näet, nämä motiivit eivät ole vain kauniita katsella, vaan myös opettavaisia.

Tuttuja nähtävyyksiä Saturnuksen kangaspainatuksissa

Saturnus on oman planeettamme ohella kiistatta aurinkokuntamme planeetoista ikonisin, ja siksi se on vahvasti läsnä populaarikulttuurissa. Se tarjoaa taustan tai pohjan lukuisille elokuville ja tv-ohjelmille, videopeleille ja niin edelleen. Konkreettisia esimerkkejä ovat WALL-E, Star Trek ja Final Fantasy VII. Myös fiktiiviset planeetat ovat kopioineet Saturnuksen ulkoasua, ja on aivan selvää, miksi, kun katsot joitakin Saturnus-kangaspainojamme. Noissa renkaissa on vain jotain, joka saa meidät ajattelemaan avaruusseikkailuja. Saturnus-kangaspainatukset, kuten "Planeetat ja niiden kuut", herättävät todella uteliaisuutta, mutta jos haluat jotain tyylikkäämpää ja hienovaraisempaa, tutustu "Aurinkokunta - Saturnus" -kangaspainatuksiin. Yksinkertainen mutta hienostunut, tämä Saturnus-kangastuloste voisi näyttää yhtä hyvältä kodin eteisessä kuin toimiston taukotilassa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1