Maapallo

On ihmisyyden luontainen piirre kysyä olemassaolomme syytä. Mitä enemmän opimme maailmastamme ja siitä valtavasta galaksista, jonka osa olemme, sitä enemmän tunnemme tarvetta vastata Lue lisäätähän kysymykseen. Siitä huolimatta Photowallin valikoima Earth-kangastulosteita Aurinkokunnan planeetat -kategoriasta voi antaa sinulle hieman helpotusta. Mikä tahansa Maapallo-kangaspainatuksistamme tuo rauhan tunnetta mutta myös suuruutta huoneeseen, jossa se on esillä. Nämä kuvat ja maalaukset tarjoavat sinulle monenlaisia näkymiä, jotka keskittyvät pelkästään itse planeettaan tai sisältävät vertailukohtia, kuten kiertävän satelliitin, kuun, auringon tai toisen planeetan. Riippuen siitä, millaisen vaikutelman haluat luoda, voit valita Maapallo-kangastulosteen, jossa on laaja väripaletti, tai tarkemmin määritellyn ja täsmällisemmän kuvan. Voit olla varma, että minkä tahansa Earth-kangastulosteen valitsetkin, valon ja pimeyden vuorovaikutus tarjoaa dramaattisen taustan huoneeseesi.

Tärkeitä faktoja Earth-kangaspainatuksista

Vaikka on yleisesti tiedossa, että Maa on aurinkokuntamme kolmas planeetta auringosta, jotkut eivät ehkä tiedä, että sen nimi tulee vanhoista englantilaisista ja germaanisista sanoista, jotka tarkoittavat "maata". Maapallo-kangastulosteiden merkitystä lisää entisestään se, että hämmästyttävä planeettamme on ollut olemassa jo melko kauan, tarkalleen ottaen noin 4,5 miljardia vuotta! Kuten kaikki aurinkokuntamme planeetat, Maa kiertää aurinkoa melkoisella nopeudella, noin 30 kilometriä sekunnissa. Maapallolta kestää 365 päivää kulkea yksi täysi kiertorata, mutta voit nähdä tämän prosessin vuoden jokaisena päivänä, kun otat maapallon kankaalle painetun tulosteen. Maapallon eri osat kallistuvat aurinkoa kohti eri vuodenaikoina, mikä luo eri vuodenajat. Pidä tämäkin mielessäsi, kun valitset maapallon kankaita. "First Hint of Sunrise 2" on upea esimerkki Earth-kangaspainatuksesta, jossa näkyy tämä liike.

Ainutlaatuinen paikka

Maa on aurinkokunnan ainoa planeetta, jonka tiedetään tukevan elämää, mikä johtuu siitä, että sillä on kaksi erittäin tärkeää asiaa, joita elävät olennot ehdottomasti tarvitsevat selviytyäkseen. Nämä ovat happi ja vesi, joissa molempia tarvitaan valtavat määrät elämän ylläpitämiseksi. Kuten voit nähdä maapallon kankaalle painetuista tulosteista, planeettamme etäisyys auringosta tarkoittaa, että se ei ole liian kuuma eikä liian kylmä, jotta olennot voisivat myös elää siellä. Ilmakehämme on myös valtavan tärkeä elämän ylläpitämiselle. Tämä maapallon ympärille kietoutunut valtava kaasupeite suojaa planeettaamme auringon voimakkailta säteiltä ja auttaa samalla pitämään lämpötilan miellyttävänä eläville olennoille. Voit todistaa tämän esimerkiksi "Near Space" -teoksen kaltaisissa Earth canvas -vedoksissa. Jos haluat yksityiskohtaisemman ja opettavaisemman taustan, valitse "The Earth". Tämä Earth-kangastuloste kertoo sinulle kaikki tärkeät yksityiskohdat, jotka sinun on tiedettävä planeetasta. Kuten on jo todettu, maapallon kangaspainatukset eivät ole vain silmää miellyttäviä, vaan ne auttavat myös oppimisprosessissa, etenkin kun on kyse lapsista.

Maailman kankaankuvapainatusten merkitys

Toinen tärkeä osa näiden kuvien käyttämistä on edellä mainittu kasvatuksellinen näkökulma. Earth-kangastulosteet voivat opettaa heille tietoa planeetasta, mutta vielä tärkeämpää on, että ne voivat innostaa ja kouluttaa nuoria suojelemaan arvokasta kotiamme. Joka vuosi 22. huhtikuuta yli miljardi ihmistä juhlii maapallon päivää suojellakseen planeettaa esimerkiksi saastumiselta ja metsäkadolta. Osallistumalla toimintaan, kuten roskien keräämiseen ja puiden istuttamiseen, voit myös tehdä maailmasta onnellisemman ja terveemmän paikan elää. Nämä Earth-kangastulosteet voivat olla kaunis muistutus siitä, että kannattaa toimia aktiivisesti planeetan pelastamiseksi. Esimerkiksi "Lights on Earth" voi opettaa lapsille jotain niinkin yksinkertaista kuin valojen sammuttaminen, kun niitä ei tarvita.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1