Jupiter

Jupiter on viides planeetta auringosta. Se on myös aurinkokuntamme suurin. Se on saanut nimensä roomalaiselta Jupiter-jumalalta, koska se on niin suuri. Se on yli kaksi kertaa suurempLue lisääi kuin kaikki muut aurinkokuntamme planeetat yhteensä. Photowall kunnioittaa tätä massiivista planeetan jättiläistä hienossa Jupiter-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näistä hämmästyttävistä ja opettavaisista Jupiter-kangastulosteista on saatavana monenlaisia malleja, joista vaativa kaupunkilaisasiakas voi valita. Ripusta nämä vedokset henkilökohtaiseen kirjastoosi tai työhuoneeseesi. Tai vaikka lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin. Anna näiden Jupiter-kangaspainatusten toimia heille alkuopastuksena, johdatuksena tähtitieteen häikäisevään maailmaan. Sytytä heidän intohimonsa ja lietso heidän oppimisensa paloa näillä upeilla Jupiter-kangastulosteilla. Ne tarjoavat taatusti loputtomasti huvitusta ja valistusta, ei vain lapsillesi vaan myös perheen aikuisille jäsenille. Näiden ainutlaatuisten Jupiter-kangaspainatusten ansiosta kotitaloudessasi ei tarvitse olla yhtään tylsää sekuntia. Järjestäkää kilpailuja ja tietokilpailuja, jotta näette, kuinka paljon lapset ovat oppineet pelkästään lukemalla näiden kuvien tekstiä.

Jupiterin suurimmat kangaspainatukset

Jupiter on planeetta, joka koostuu enimmäkseen kaasusta, joka on vetyä. Mutta neljännes tuosta massasta koostuu myös heliumista. Tämän ilmiön vuoksi tällä planeetalla ei ole kiinteää pintaa. Sen rajoilla on myös valtava myrsky, jota on esiintynyt 1600-luvulta lähtien. Tätä loputtomalta vaikuttavaa myrskyä kutsutaan nimellä Suuri punainen täplä. Tällä planeetalla oletetaan olevan yli sata kuuta sen kiertoradalla. Photowall kunnioittaa tätä taivaallista jättiläistä "Aurinkokunta-Jupiter"- ja "Planeetat ja niiden kuut"-kuvilla hienossa Jupiter-kangastulosteiden valikoimassaan. Anna näiden vaikuttavien kuvien muistuttaa sinua tämän maailmankaikkeuden ainutlaatuisen kappaleen valtavuudesta ja mystisyydestä. Kutsu tieteellisyyteen taipuvaiset ystäväsi iltapäivän välipalalle ja käy vilkkaita keskusteluja ja väittelyjä tästä galaksimme luonnonihmeestä. Pyydä lapsiasi osallistumaan näihin aktiviteetteihin ja katso, kenellä heistä on taipumusta tulla aloittelevaksi tähtitieteilijäksi. Nämä upeat Jupiter-kangastulosteet voivat tuoda sekä perheen että ystävät yhteen etsimään parempaa tietoa yläpuolellamme olevasta taivaasta.

Lisää Jupiter-kangaspainatuksista

Jupiterin neljä suurinta kuuta löysi suuri tähtitieteilijä Galileo. Suurimman, Ganymedekseksi kutsutun kuun halkaisija on suurempi kuin Merkurius-planeetan halkaisija. Ensimmäinen Jupiter-planeetalla vieraillut avaruusalus oli Pioneer 10 joulukuussa 1973. Useissa NASAn tulevissa hankkeissa on tarkoitus tutkia jonkin Jupiterin kuun jääpeitteistä valtamerta. Photowallin tavoitteena ei ole vain kaunistaa kotiasi vaan myös laajentaa tieteellisiä näköalojasi Jupiter-, Firmament- ja Solar System Odyssey -kuvilla, jotka kuuluvat sen runsaaseen Jupiter-kangaspainatuskokoelmaan. Ensimmäisenä mainitussa vedoksessa on kuvattu planeetan leikkauskuva, jossa mainitaan sen eri kerrokset ja sitä ympäröivät lukuisat kuut ja renkaat. Tämän Jupiter-kangastulosteiden teoksen lukeminen on kuin selaisi tähtitieteen kirjaa, jossa on runsaasti tietoa. Lapsesi nukkumapaikka olisi täydellinen paikka näyttää tämä tuloste. Tee oppitunneistasi vieläkin rikkaampia lisäämällä tähän hämmästyttävään planeettaan liittyvän roomalaisen mytologian värejä ja draamaa sekä sen olemassaolon tähtitieteellistä puolta, ja sinulle on taattu yksi mielenkiintoinen ja erittäin opettavainen istunto lapsesi kanssa.

Yleismaailmallinen jättiläinen

Tieteellisten tutkimusten mukaan Jupiter on todennäköisesti aurinkokuntamme vanhin planeetta. Roomalaisessa mytologiassa Jupiter, tai Jove, kuten häntä muuten kutsuttiin, oli kaikista jumalista suurin. Tämän myyttisen jumaluuden sanottiin hallitsevan taivasta ja ukkosta. Häntä symboloi ikoninen ukkosenjysäys monissa veistoksissa ja freskoissa. Ja eläin, joka edustaa häntä parhaiten, on kotka. Tämä kotka nähtiin Rooman armeijan ja sen legioonalaisjoukkojen lipussa. Heidän valuutassaan ukkoseniskusta kiinni pitelevä kotka oli tunnusmerkkinä kaikissa valtakunnan kolikoissa. Hän muodosti kapitoliinisen kolmikon Junon ja Minervan kanssa, ja häneen eniten liitetty puu oli tammi. Photowall kunnioittaa tätä roomalaista jumaluutta ja sen edustamaa todellista planeettaa "Ringed Solar System" -kuvassa, joka on yksi Jupiter-kangastulosteiden sarjan vaikuttavimmista teoksista. Tämä kuvaus auringon ympäri kiertävistä planeetoista on ehkä täydellinen kuvaus näiden taivaankappaleiden suuruudesta ja merkityksestä olemassaolollemme tässä maailmankaikkeudessa. Pidä kiirettä ja nappaa oma kokoelmasi Jupiter-kangaspainatuksistamme juuri nyt.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-7 7:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.