Planeetat

Tutustu maailmankaikkeuteen poistumatta nojatuolista näiden upeiden kankaiden ansiosta. Luo ikioma planetaariosi ja tutki aurinkokunnan tarjoamia ihmeitä näiden upeiden maalausten avuLue lisäälla. Näe maapallo uudesta näkökulmasta ja nauti sen kiertoradalla kiertämisestä yhdellä silmäyksellä. Lähde galaktiselle matkalle aurinkokunnan halki, kierrä aurinkoa ja kuuta ja tutki Marsia läheltä. Pidä hauskaa tutkimalla avaruuden kontrastivärejä yksinkertaisessa maalauksessa. Valitse suosikkikangastulosteesi ja anna itsesi siirtyä avaruuden unenomaiseen tilaan.

Retkeile kosmokseen Planeetat-seinämaalausten avulla

Kodin tai tilan sisustamista on aina pidetty monien ihmisten mielestä hauskana ja jännittävänä asiana. Miksipä ei? On olemassa valtavasti vaihtoehtoja, joista valita, jotta sisätilasta tulee houkutteleva. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia seinien koristamisesta, sillä on olemassa lukuisia ideoita ja inspiraatioita, joita voit käyttää. Aiemmin kodin ja tilan asukkaat ovat jo kiehtoneet maalin käyttöä. Nykyään on kuitenkin olemassa innovatiivisempia ja luovempia tapoja seinien koristeluun kuin maalin käyttö. Seinämaalaukset ovat trendi muotoilualalla, koska ne ovat tehokkaita käyttää ja tuhansia malleja, joista valita. Varmasti löytyy malli, joka sopii parhaiten makuusi ja sisustustyyliisi. Photowallilla on hämmästyttävä kokoelma seinämaalauksia, joita varmasti rakastat, ja näiden joukossa ovat Planets-seinämaalaukset. Ne esittävät aurinkokunnan eri planeettoja ja muita avaruusseikkailuja, ja ne tuovat varmasti upean tekstuurin huoneisiisi. Ota esimerkiksi lasten makuuhuone tai leikkihuone. Me kaikki tiedämme, että nuoremme ovat kiinnostuneita monista asioista, kuten safareista, sarjakuvista ja saduista sekä avaruudesta. Planeettojen seinämaalausten avulla voit stimuloida heidän mielikuvitustaan ja luovuuttaan olemalla osa yhtä suurta maailmankaikkeutta. Värit ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä ja kuvaavat, millaista avaruudessa todella on. Näiden lisäksi pienimmät voivat oppia lisää aurinkokunnan eri planeetoista ja siitä, miten ne ovat syntyneet. Planeettojen seinämaalaukset eivät ole pelkkiä seinänpäällysteitä, jotka tekevät kodin tai tilan sisustuksesta kauniin. Mutta ne ovat myös oppimisväline nuorille mielille. Houkuttele heidät ja herätä heidän kiinnostuksensa tähtitiedettä kohtaan, ja he kantavat tätä lahjaa mukanaan aikuisuuteen asti. Planeettojen seinämaalauksia voi lisätä myös makuuhuoneeseen tai työpaikalle. Näistä seinämaalauksista tulee varmasti ihana keskipiste, jota sinä ja perheesi varmasti rakastatte.

Joitakin tietoja planeetoista

Mitä planeetat oikeastaan ovat? Me kaikki tiedämme, että Merkurius, Venus ja Maa ovat planeettoja. Kuitenkin Plutoa ja Cerestä pidettiin aikoinaan sellaisina, mutta uusien löytöjen myötä ne pudotettiin pois luettelosta, mikä käynnisti eri koulukuntien keskustelut. Asiantuntijat ovat asettaneet joitakin sääntöjä, joiden mukaan taivaankappale voidaan katsoa planeetaksi: Sen on kierrettävä tähteä, aurinkokuntamme tapauksessa Aurinkoa; Sen on oltava riittävän suuri, jotta sen painovoima riittää saamaan sen pallonmuotoiseksi; Sen on oltava riittävän suuri, jotta sillä on oma painovoimansa. Planeettoja koskevien tietojen tunteminen on varsin hauskaa ja mielenkiintoista etenkin lapsille. Planeettojen seinämaalaukset auttavat heitä myös oppimisessa. Lisää niitä kotiisi tai tilaan, niin saat varmasti eloisat ja eloisat seinät.
Tuotetiedot