Chili

Chilipaprikat ovat Capsicum-suvun kasvien hedelmiä, jotka kuuluvat teknisesti yöperhosiin. Niitä käytetään ruoanlaitossa monissa maailman kulttuureissa niiden ruoalle antaman mausteisLue lisääuuden ja täyteläisen maun vuoksi. Niitä käytetään myös yrttilääketieteessä ja niitä käytetään suoraan iholle. Photowall tekee kunniaa tälle arvostetulle hedelmälle omalla chilipippurikangastulosteiden sarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat näitä juhlittuja mausteita kaikessa värikkäässä loistossaan. Ripusta muutama näistä chilipippurikangastulosteista olohuoneesi seinille ja piristä tilaa välittömästi. Jo pelkkä näiden chilipippurikangastulosteiden näkeminen innostaa ja ilahduttaa perhettäsi ja vieraitasi. He löytävät yhä mielikuvituksellisempia syitä viipyä tässä tilassa, kun nämä chilipippurikangastulosteet ovat heidän ympärillään. Lisää hieman lämpöä ja jännitystä kotisi tiloihin näillä upeilla chilipippurikangastulosteilla. Ei ole käytännössä mitään seinää tai huonetta, jota nämä kiehtovat kuvat eivät voisi elävöittää. Karkota tylsyys ja ankeus urbaanista asunnostasi ikuisesti näiden chilipippurikangastulosteiden avulla. Ne ovat taattu hitti kodissasi.

Hot in chili pepper canvas prints

Chilipippurit ovat olleet ruokamme peruselintarvike jo vuodesta 7 500 eaa. Niitä on viljelty Meksikon alueilla yli 6 000 vuoden ajan. Etelä-Amerikan maat kasvattavat eniten näitä chilipaprikoita, ja ne tarjoavat myös laajimmat lajikkeet. Portugalilainen tutkimusmatkailija Kristoffer Kolumbus ja hänen miehistönsä maistelivat chilipippuria ensimmäisen kerran, kun he ankkuroituivat Karibialle. Photowall antaa sinun maistella tulisuutta "Jalapeno and Garlic", "Spice it Up" ja "Frozen Fire" laajassa chilipippurikangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään tämä hieno hedelmä sellaisena kuin se nähdään pöydissä kaikkialla maailmassa. Ripusta nämä chilipippurikangastulosteet vapaa-ajan asunnollesi ja piristä aikuisten huvituksia. Videopelien pelaaminen, elokuvien katselu ja musiikin kuuntelu ei ole koskaan hauskempaa kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä chilipippurikangastulosteita. Voit myös ripustaa nämä kuvat oleskelualueillesi ja antaa niiden kirkkaiden värien kutittaa aistejasi ja parantaa rentoutumistasi. Istu suosikkisohvallasi lepotuolissa lasillinen jääteetä mukanasi, kun annat näiden chilipippurikangastulosteiden rentouttaa kaikki huolesi ja murheesi.

Pippuripippurin mausteiset kankaankuvatulosteet

Muinaiset mayat antoivat chilipaprikoille suuren henkisen arvon. He olivat ensimmäisiä, jotka sisällyttivät nämä mausteiset hedelmät kaakaojuomiinsa. Tuloksena oli makea ja tulinen keitos, joka sytytti aistit. Sanotaan, että nämä juomat olivat rakkauden ja intohimon polttoainetta. Kun eurooppalaiset tutkimusmatkailijat, joiden tehtävänä oli löytää Uusi maailma, palasivat kotimaahansa, chilipippurit olivat yksi ensimmäisistä mausteista, joita he esittivät monarkkiensa edessä. Ei mennyt kauaakaan, kun nämä hämmästyttävät mausteet löysivät tiensä eurooppalaisten kotitalouksien pöytiin. Photowall nostaa hattua tälle tuliselle marjalle chilipippurikangastulosteiden sarjassaan. Ripusta nämä kuvat keittiöösi inspiroimaan sinua luomaan ruokia, jotka sytyttävät aistit ja miellyttävät makuaistia. Voit jopa asettaa muutaman näistä chilipippurikangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi, jotta tunnet itsesi 1600-luvun tutkimusmatkailijaksi, joka löytää tämän hienon hedelmän ensimmäistä kertaa. Luovilla tavoilla, joilla voit näyttää nämä upeat kuvat kotonasi, ei ole käytännössä mitään rajaa.

Tulista ja maukasta

On tieteellisesti todistettu, että chilipaprikan sisältämät kapsaisiinoidit voivat toimia voimakkaina afrodisiakkeina, jotka aiheuttavat ihmisissä voimakasta kiihottumista. Chilipippurien tuoksu on myös vertaansa vailla, mitä olet koskaan ennen haistanut. Se voi herättää mielikuvia kuutamorannoista ja intohimoisista seurusteluista kaukaisilla, eksoottisilla alueilla. Rakkaussuhteemme tähän ainutlaatuiseen hedelmään ei ole vaarassa laantua lähiaikoina. Photowall antaa sinun tuntea intohimon näillä upeilla chilipippurikangastulosteilla. Ripusta muutama näistä kuvista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikallesi, ja tunnet olevasi kuin sulkisit silmäsi romanttisessa Etelä-Amerikan maassa. Unesi täyttyvät intohimon ja kuumuuden kuvista näiden chilipippurikangastulosteiden ollessa yläpuolellasi. Nauti elämäsi rentouttavimmista ja virkistävimmistä unista näiden chilipippurikangastulosteiden ympäröimänä. Voit jopa pitää hauskaa ja näyttää nämä vedokset lapsesi nukkumapaikoissa ja leikkinurkissa. Katso, kuinka he kerääntyvät näiden värikkäiden kuvien ääreen ja alkavat kysellä sinulta kysymyksiä tästä ihanasta hedelmästä. Ei ole loppua hauskuudelle ja jännitykselle, jota nämä chilipippurikangastulosteet voivat antaa kaupunkiasunnollesi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1