Vihannekset

Vihannekset ovat olleet ihmisen kulutuksen olennaisin osa siitä lähtien, kun ihmiskunta oppi viljelemään maata ja keräämään sen antimia ruoaksi. Vihanneksia voidaan valmistaa kulinaarLue lisääisiin tarkoituksiin käytännössä yli miljoonalla eri tavalla. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall kunnioittaa vihanneksia, jotka ovat yhtä vanhoja kuin aika itse, upeassa vihanneskangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näiden herkkujen kulutuksen juhlaa. Ripusta useita näistä vihanneskangastulosteista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä vihanneskangaspainatuksista keittiöösi inspiroimaan sinua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä vihanneskangaspainatuksista, jotka on sijoitettu strategisesti lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan anna väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan toimii myös alkuopastuksena heille ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä aloittelevia gourmandeja herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä vihanneskangaspainatuksilla asunnossasi.

Kuituinen vihannesten kankaalle tulostettuna

Kirjallisuuspiirien ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että suuri ranskalainen romaanikirjailija Alexandre Dumas, joka kirjoitti Kolme muskettisoturia ja Monte Criston kreivin, kirjoitti myös yhden kulinaarisen maailman kattavimmista ja tunnetuimmista teoksista. Kirjan nimi on Les Grande Dictionnaire de Cuisine eli Suuri ruokasanakirja. Siinä on joitakin kaikkein käytetyimpiä klassisia ranskalaisia ruoanvalmistustekniikoita, joita kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Photowall antaa sinun maistella makua "Hedelmät ja vihannekset", "Sienet Marjat Pähkinät ja hedelmät" ja "Keittiökuvitus-Sipuli" upeassa vihannesten kankaankuvituskokoelmassaan. Tässä kuvassa esitellään joitakin vaativien herkkusuiden käytettävissä olevista himotuimmista maan hedelmistä. Ripusta nämä vihannesten kankaankuvatulosteet olohuoneesi seinille ja tee niistä hieno keskipiste, joka herättää vilkkaita kulinaarisia keskusteluja. Kiistele perheesi ja rakkaidesi kanssa siitä, mikä ruoanlaittomenetelmä on paras, kun nämä upeat vihanneskangaspainatukset ympäröivät sinua. Jopa lapsesi saavat silmänsä auki näiden aterioiden mehevyydelle ja upealle maulle, kun johdatat heidät hienojen ruokailujen maailmaan näiden vihanneskangastulosteiden avulla.

Kasvisruokakangastulosteet

Vihannesruokakangastulosteet Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall antaa sinulle lisää maistiaisia "Vihannekset", "Keittiön kuvitus-salaatti" ja "Jalapeno ja valkosipuli" hienossa valikoimassamme vihannesten kankaalle tulosteita. Nämä kuvat kuvaavat vihannesten eloisia värejä ja ruokahalua herättäviä ulkonäköjä. Ne kertovat myös siitä, että yksinkertaiset peruselintarvikkeet ja vaatimattomat tarjottavat voivat silti luoda riemun ja runsauden ilmapiirin. Käytännössä mikään valmiste ei ole niin yksinkertainen, ettei se voisi herättää nautinnon tunnetta ihmisissä, jotka sitä nauttivat. Anna näille vihanneskangaspainatuksille kunniapaikka nukkumapaikkasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja rakkaasi voitte tuijotella näitä vihanneskangaspainatuksia tuntikausia.

Vihreää ja lehtevää

Siitä lähtien, kun ihminen on oppinut keräämään luonnon vihanneksia, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tapoja laittaa ruokaa pöytään. Hiilen ja puun käytöstä vihannesten erityisen maun antamiseksi, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä, kulinaarisen taiteen kehittymiselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tehneet vaikutuksen keittiössä. Sähkömagneettista tehoa hyödyntävät induktioliedet säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruokaa valmistetaan matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että vihannekset ovat rapeita, vihreitä ja tasaisesti kypsiä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on varmasti kulkenut pitkän matkan siitä, kun se on pujottanut vihanneksen vartaaseen ja laittanut sen avotulen päälle. Näiden vihanneskangaspainatusten on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-52 52:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.