Maalaismainen ruoka

Maalaisruoka kokonaisuudessaan on ollut ihmisen olemassaolon olennaisin osa siitä lähtien, kun ihmiskunta oppi pyydystämään eläimiä ja muokkaamaan maata sekä kalastamaan meressä saadaLue lisääkseen päivittäistä ravintoa. On käytännössä yli miljoona tapaa valmistaa lihaa, kalaa ja vihanneksia kulinaarista kulutusta varten. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall kunnioittaa maalaisruokaa, joka on yhtä vanha kuin aika itse, upeassa maalaisruokaa sisältävässä kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näiden herkkujen kulutuksen juhlaa. Ripusta useita näistä maalaisruokaa käsittelevistä kankaankuvavedoksista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä maalaisruokaa kuvaavista kankaista keittiössäsi inspiroimaan sinua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä rustiikkiruokaa sisältävistä kangaspainatuksista, jotka on sijoitettu strategisesti lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan anna väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan toimii myös alkuopastuksena heille ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä pyrkiviä gourmandeja herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä maalaismaisilla ruokakangaspainatuksilla asuinpaikassasi.

Basic in rustic food canvas prints

Kirjallisuuspiirien ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että suuri ranskalainen romaanikirjailija Alexandre Dumas, joka kirjoitti Kolme muskettisoturia ja Monte Criston kreivin, kirjoitti myös yhden kulinaarisen maailman kattavimmista ja tunnetuimmista teoksista. Kirjan nimi on Les Grande Dictionnaire de Cuisine eli Suuri ruokasanakirja. Siinä on joitakin kaikkein käytetyimpiä klassisia ranskalaisia ruoanvalmistustekniikoita, joita kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Photowall antaa sinun maistella makua "A Special Occasion" -kirjan kanssa sen upeassa maalaismaisten ruokakangastulosteiden kokoelmassa. Tässä kuvassa esitellään joitain maailman himotuimpia viinejä ja juomia, joille kohotetaan maljoja ja jotka ovat vaativien herkkusuiden saatavilla. Ripusta nämä rustiikkiruokaa koskevat kankaankuvatulosteet olohuoneesi seinille ja tee niistä hieno keskipiste, joka herättää vilkkaita kulinaarisia keskusteluja. Väittele perheesi ja rakkaidesi kanssa siitä, mikä ruoanlaittomenetelmä on paras, kun nämä upeat maalaisruokaa koskevat kankaankuvatulosteet ympäröivät sinua. Jopa lapsesi saavat silmänsä auki näiden aterioiden mehevyydelle ja hyvälle maulle, kun esittelet heille hienon ruokailun maailman näiden maalaisruokien kankaankuvitusten avulla.

Ruokaa maalaisruokaa -kangastulosteilla

Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall antaa sinulle enemmän maistiaisia "Polentakakku makeilla mandariineilla" hienossa valikoimassamme maalaisruokaa sisältäviä kankaankuvia. Tämä kuva kuvaa herkullisia jälkiruokia, jotka koristavat pöytäämme, ja hedelmiä, jotka sopivat niiden kanssa. Ne kertovat meille myös, että yksinkertaiset perusruoat ja vaatimattomat juomat voivat silti luoda ruokahalun ja runsauden ilmapiirin. Käytännössä mikään valmiste ei ole niin yksinkertainen, etteikö se voisi herättää nautinnon tunnetta ihmisissä, jotka sitä nauttivat. Anna näille rustiikkiruoan kangaspainatuksille kunniapaikka makuutilasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja läheisesi voitte tuijotella näitä maalaisruokaa sisältäviä kankaita tuntikausia.

Valinnaisia ja maukkaita

Siitä lähtien, kun ihminen on oppinut laittamaan lihaa tulelle, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tapoja laittaa ruokaa pöytään. Hiilen ja puun käytöstä lihan erityisen maun antamiseksi, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä, kulinaarisen taiteen kehittymiselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tehneet vaikutuksen keittiössä. Sähkömagneettista tehoa hyödyntävät induktioliedet säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruokaa valmistetaan matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että liha on haarukanmakuista ja tasaisesti kypsennettyä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on varmasti kulkenut pitkän matkan siitä, kun lihapala on pujotettu keihääseen ja asetettu avotulen päälle. Näiden maalaismaisten ruokakangaspainatusten on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1