Luomuruoka

Luonnonmukainen ruoka kokonaisuudessaan on ollut olennaisin osa ihmisen olemassaoloa siitä lähtien, kun ihmiskunta oppi pyydystämään eläimiä ja muokkaamaan maata sekä kalastamaan mereLue lisäässä saadakseen päivittäistä ravintoa. Nämä ovat luonnossa olevia perusruokia, jotka ovat vapaita säilöntäaineista ja kemikaaleista, jotka voivat vahingoittaa elimistöä. On käytännössä yli miljoona tapaa valmistaa lihaa ja kalaa sekä vihanneksia kulinaarista kulutusta varten. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall kunnioittaa ruokaa, joka on yhtä vanha kuin aika itse, upeassa luomuruokaa sisältävässä kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näiden herkkujen kulutuksen juhlaa. Ripusta useita näistä luomuruokaa sisältävistä kankaankuvavedoksista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä luomuruokaa käsittelevistä kankaista keittiössäsi, jotta voit inspiroitua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä luomuruokaa sisältävistä kangaspainatuksista, jotka on sijoitettu strategisesti lapsesi nukkumisalueille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan anna väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan toimii myös alkuopastuksena heille ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä pyrkiviä gourmandeja herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä orgaanisen ruoan kangaspainatuksilla asuinpaikassasi.

Luonnollista luomuruokaa kankaalle tulostettuna

Kirjallisuuspiirien ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että suuri ranskalainen romaanikirjailija Alexandre Dumas, joka kirjoitti Kolme muskettisoturia ja Monte Criston kreivin, kirjoitti myös yhden kulinaarisen maailman kattavimmista ja tunnetuimmista teoksista. Kirjan nimi on Les Grande Dictionnaire de Cuisine eli Suuri ruokasanakirja. Siinä on joitakin kaikkein käytetyimpiä klassisia ranskalaisia ruoanvalmistustekniikoita, joita kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Photowall antaa sinun maistella makua "Ramsonin" kanssa, sen upeassa luomuruokaa sisältävässä vapputulosteiden kokoelmassa. Tässä kuvassa esitellään yksi maailman vaativien herkkusuiden saatavilla olevista himotuimmista luomumausteista. Ripusta nämä luomuruokaa koskevat kankaankuvatulosteet olohuoneesi seinille ja tee niistä hieno keskipiste, joka herättää vilkkaita kulinaarisia keskusteluja. Väittele perheesi ja rakkaidesi kanssa siitä, mikä ruoanlaittomenetelmä on paras, kun nämä upeat luomuruokaa koskevat kankaankuvatulosteet ympäröivät sinua. Jopa lapsesi saavat silmänsä auki näiden aterioiden mehevyydelle ja upealle maulle, kun johdatat heidät hienojen ruokailujen maailmaan näiden luomuruokaa sisältävien kankaiden avulla.

Terveellistä luomuruokaa kankaalle tulostettuna

Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall antaa sinulle enemmän maistiaisia hienolla valikoimallamme luomuruokaa sisältäviä kankaankuvia. Nämä kuvat kuvaavat raikkaita ja luonnollisia nautintoja, joita ihmiset jakavat aterioidessaan. Ne kertovat myös siitä, että yksinkertaiset perusruoat voivat silti luoda ruokahalun ja runsauden ilmapiirin. Käytännössä mikään valmiste ei ole niin yksinkertainen, ettei se voisi herättää nautinnon tunnetta ihmisissä, jotka osallistuvat siihen. Anna näille luomuruokaa sisältäville kangaspainatuksille kunniapaikka makuutilasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja läheisesi voitte tuijotella näitä luomuruokaa sisältäviä kangaspainatuksia tuntikausia.

Puhdas ja puhdas

Siitä lähtien, kun ihminen on oppinut laittamaan lihaa tulelle, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tapoja laittaa ruokaa pöytään. Hiilen ja puun käytöstä lihan erityisen maun antamiseksi, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä, kulinaarisen taiteen kehittymiselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tehneet vaikutuksen keittiössä. Sähkömagneettista tehoa hyödyntävät induktioliedet säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruokaa valmistetaan matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että liha on haarukanmakuista ja tasaisesti kypsennettyä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on varmasti kulkenut pitkän matkan siitä, kun lihapala on pujotettu keihääseen ja asetettu avotulen päälle. Näiden luomuruokaa sisältävien kangaspainatusten on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1