Omena

Kaikki tuntevat sanonnan "omena päivässä pitää lääkärin loitolla". Tämä kertoo näiden hedelmien yleisestä suosiosta ja ilmeisistä terveyshyödyistä. Siksi me Photowallilla olemme koonnLue lisääeet ihanan kokoelman omena-kangastulosteita juuri sinua varten. Näillä motiiveilla voit varustaa sisustuksesi raikkaudella, joka virkistää sinua joka kerta, kun tulet kotiin stressaavasta päivästä tai kun pidät taukoa hektisen työpäivän aikana. Apple-kangastulosteet sopivat kaikenlaisiin huoneisiin, olipa kyseessä sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajanhuone. Tämän luokan monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla ja leikkiä muiden sisustuselementtien, kuten värimaailman, huonekalujen ja niin edelleen, kanssa.

Omena-kangastulosteiden historia

Omenat ovat olleet osa ihmiskunnan kokemusta ihmiskunnan historian alusta lähtien. Antropologisissa tutkimuksissa niitä on löydetty osana varhaisten ihmisten ruokavaliota, ja ne on kirjattu Aatamin ja Eevan tarinaan. Voit ilmentää tätä merkitystä käyttämällä omena-kangastulosteita esimerkiksi olohuoneessasi. Kreikkalaisessa ja roomalaisessa mytologiassa omenat mainitaan myös rakkauden ja kauneuden symboleina, mikä tekee niistä ihanteellisen seinäkoristeen makuuhuoneeseen. Kun roomalaiset valloittivat Englannin noin ensimmäisellä vuosisadalla eaa., he toivat mukanaan omenoita. Tämä voi tehdä omenakangastulosteista loistavan symbolin uusille hankkeille toimistossa. Kuten huomaat, edellä mainittua monimuotoisuutta ei ole ainoastaan omenakankaiden painatuksissa itsessään, vaan myös näiden upeiden motiivien sijoittelussa. On olemassa tosielämän valokuvia, joiden yksityiskohdat ovat niin tarkkoja, että ne saavat sinut kurottamaan ja yrittämään tarttua omenaan, mutta myös taideteoksia, jotka antavat tälle hedelmälle aivan uuden ulottuvuuden ja kontekstin.

Trivian aika

Vaikka meillä kaikilla on tapana ajatella, että omenat ovat kaikki samanlaisia, vaikkakin erikokoisia, tiesitkö, että tätä hedelmää on itse asiassa noin 7500 erilaista lajiketta? Tärkeä syy tähän on myös se, että omenapuita voidaan kasvattaa pohjoisempana kuin muita hedelmäpuita, koska ne kukkivat myöhään keväällä, jolloin pakkasvaurioiden mahdollisuus on mahdollisimman pieni. Tämä on kiehtova ja hauska fakta, jonka voit jakaa jonkun kanssa, joka epäilemättä ihailee tilassasi esillä olevia omenakangastulosteita. Voit myös kertoa, että suurelta omenapuulta voi kestää 8-10 vuotta tuottaa ensimmäiset hedelmänsä, kun taas pienellä puulla kestää yleensä 3-5 vuotta. Yhden omenan tuottamiseen tarvitaan 50 lehden energia. Toinen mielenkiintoinen ajatus, joka kannattaa ottaa huomioon omena-kangaspainatuksia tarkasteltaessa, on se, että omenasta on vuosien saatossa tullut myös tiedon ja kuolemattomuuden symboli, koska hedelmä toimii antioksidanttina, eikä vain koko Aatami ja Eeva -jutun vuoksi. Käytä omena-kangastulosteita muistutuksena terveellisestä elämästä, ehkäpä kaunis teos, kuten "Apples", keittiössä tai jopa treenihuoneessa. Mahdollisuudet ovat laajat tämän Photowallin upean luokan kanssa.

Lisää omena-kangastulosteita

Terveellisestä elämästä puheen ollen, tässä on vain muutamia omenoiden terveysvaikutuksia. Näiden diabetesystävällisten hedelmien säännöllinen syöminen voi alentaa korkeaa kolesterolia ja verenpainetta ehkäisten sydänsairauksia, edistää ruoansulatusta ja siten tervettä painonpudotusta. Anna omena-kangastulosteiden muistuttaa, että liukoista kuitua sisältävä ruokavalio auttaa muuttamaan tulehdusta edistävät immuunisolut tulehdusta ehkäiseviksi ja immuunijärjestelmää tukeviksi. Omenat voivat vahvistaa immuniteettia osittain siksi, että ne sisältävät immuunijärjestelmää vahvistavaa C-vitamiinia. Omena-kangastulosteet eivät siis ole vain sielua rauhoittavia, vaan ne voivat myös auttaa sinua elämään paremmin ja huolehtimaan fyysisestä hyvinvoinnistasi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-15 15:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.