Hedelmä

Värikäs, runsas ja houkutteleva. Hedelmäiset seinämaalaukset ovat joitakin Photowallin kokoelman kauniita malleja. Tee tylsistä ja tylsistä seinistäsi eloisat ja eloisat näillä hämmäsLue lisäätyttävillä seinämaalauksilla, ja olet varmasti tyytyväinen niihin.

Viehättävät seinät hedelmäisillä seinämaalauksilla

Kodin tai minkä tahansa muun asuintilan sisustaminen voi olla hauskaa ja jännittävää. Pääset tekemään ostoksia ja valitsemaan oikean sisustuksen ja voit muokata sisustustasi persoonalliseksi. Itse asiassa tähän on monia eri tapoja, ja yksi suosituimmista nykyään on seinämaalausten käyttö. Nämä ovat tehokkaita ja innovatiivisia seinäpäällysteitä, jotka lisäävät välittömästi kauneutta mihin tahansa tavallisen näköiseen seinään. Osa Photowallin upeasta seinämaalausten mallistosta on Fruits-seinämaalauksia. Hedelmät, kuten tiedämme, ei ole vain lukuisia terveyshyötyjä. Ne voivat myös lisätä kotisi esteettisyyttä. Värikkäillä hedelmillä, kuten mansikoilla, omenoilla, kirsikoilla, sitruunoilla ja muilla, ne voivat tehdä sisätilasta kutsuvamman ja mukavamman näköisen. Kysymys on tietysti siitä, mihin lisätä Fruits-seinämaalauksia. Totuus on, että seinämaalaukset voidaan lisätä mihin tahansa kodin tai tilan huoneeseen. Esimerkiksi lisäämällä valitsemasi kuvio olohuoneeseen voit päivittää sen ulkonäköä ja tehdä siitä lämpimämmän ja viihtyisämmän. Tämä päivitys voi tehdä olohuoneesta ihanteellisemman lepäämiseen ja seurusteluun perheen ja ystävien kanssa. Myös keittiöön kannattaa lisätä Fruit-seinämaalauksia, sillä värit voivat tehdä ilmapiiristä kevyen ja valoisan. Näiden lisäksi seinämaalauksen lisääminen voi luoda ihanan huoneen keskipisteen, jota perheesi ja ystäväsi varmasti rakastavat. Kun Fruits-seinämaalauksia lisätään, luot todella ihanan seinäkoristeen, joka muuttaa täysin käsityksesi sisustuksesta.

Fruitien maailma

Hedelmät ovat kukkivien kasvien siemeniä kantava osa, joka muodostuu munasarjasta kukinnan jälkeen. Hedelmät ovat kukkivien kasvien keino levittää siemeniä. Teknisesti ottaen hedelmät ovat kypsiä munasarjoja ja niihin liittyviä osia. Hedelmät ovat tärkeitä ravintokuitujen, vitamiinien ja antioksidanttien lähteitä. Niitä voidaan jalostaa mehuiksi, hilloiksi ja hyytelöiksi ja säilöä kuivattamalla, säilykkeillä, käymällä ja marinoimalla, Hedelmistä on peräisin myös erilaisia huumeita, kuten oopiumunikon hedelmistä saatu morfiini. Hedelmiä on periaatteessa kahdenlaisia: lihaisia ja kuivia hedelmiä. Lihaisia hedelmiä ovat marjat, kuten tomaatit, mustikat ja kirsikat, hedelmät, kuten karhunvatukat ja mansikat, sekä monilajiset hedelmät, kuten ananakset ja mulperinmarjat. Kuiviin hedelmiin kuuluvat palkokasvit, viljanjyvät, kapseloidut hedelmät ja pähkinät. Näiden lisäksi hedelmillä on tärkeä rooli monien kasvien siementen leviämisessä. Näin ollen kodin koristelu hedelmillä on erityinen tapa tehdä sisustuksesta upean näköinen. Hedelmien lisäämiseen on monia tapoja. Niitä voidaan asettaa pöydälle keskipisteeksi tai ne voidaan asettaa esille seinille muotokuvana tai seinämaalauksena. Hedelmien seinämaalausten avulla voit nähdä ja kokea, miten erityisiä hedelmät ovat ja miten niistä voi olla hyötyä sekä terveydelle että kotisi tai tilasi estetiikalle.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.