Ateriat

Ateriat ovat olleet olennaisin osa ihmisen olemassaoloa siitä lähtien, kun ihmiskunta oppi pyydystämään eläimiä ja syömään niiden lihaa ravinnoksi. On käytännössä yli miljoona tapaa vLue lisääalmistaa lihaa, kalaa ja vihanneksia kulinaarista kulutusta varten. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall kunnioittaa aterioita, jotka ovat yhtä vanhoja kuin itse aika, upeassa aterioita sisältävässä kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näiden herkkujen nauttimisen juhlaa. Ripusta useita näistä aterioita sisältävistä kangaspainatuksista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä aterioita kuvaavista kankaista keittiössäsi inspiroimaan sinua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä aterioista kertovista kangaspainatuksista, jotka on sijoitettu strategisesti lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan tuo väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan toimii myös alkuopastuksena heille ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä pyrkiviä gourmandeja herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä aterioiden kankaalle tulostetuilla tulosteilla asunnossasi.

Valikoimassa aterioiden kangaspainatuksia

Kirjallisuuspiirien ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että suuri ranskalainen romaanikirjailija Alexandre Dumas, joka kirjoitti Kolme muskettisoturia ja Monte Criston kreivin, kirjoitti myös yhden kulinaarisen maailman kattavimmista ja tunnetuimmista teoksista. Kirjan nimi on Les Grande Dictionnaire de Cuisine eli Suuri ruokasanakirja. Siinä on joitakin kaikkein käytetyimpiä klassisia ranskalaisia ruoanvalmistustekniikoita, joita kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Photowall antaa sinun maistella makua "Hip Hip Hurraa-Peder Severin Kroyer" -kirjan kanssa upeassa ateriakangastulosteiden kokoelmassaan. Tässä kuvassa esitellään joitain himoituimpia viinejä ja juomia, joille kohotetaan malja ja jotka ovat vaativien gourmandien saatavilla koko planeetalla. Ripusta nämä ateriat-kangastulosteet olohuoneesi seinille ja tee niistä hieno keskipiste, joka herättää vilkkaita kulinaarisia keskusteluja. Kiistele perheesi ja rakkaidesi kanssa siitä, mikä ruoanlaittomenetelmä on paras, kun nämä upeat ateriat-kangastulosteet ympäröivät sinua. Jopa lapsesi saavat silmänsä auki näiden aterioiden mehevyydelle ja upealle maulle, kun johdatat heidät hienon ruokailun maailmaan näiden aterioiden kangastulosteiden avulla.

Aterioiden täyttäminen kankaalle tulostettuna

Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall antaa sinulle enemmän maistiaisia "Lounas-Diego Velasquez" hienossa valikoimassamme aterioiden kankaalle tulosteita. Tämä kuva kuvaa ihmisten aterioidessa jakamaa toveruutta ja yhteenkuuluvuutta. Ne kertovat myös siitä, että yksinkertaiset perusruoat ja vaatimattomat juomat voivat silti luoda ruokahalun ja runsauden ilmapiirin. Käytännössä mikään valmiste ei ole niin yksinkertainen, ettei se voisi herättää nautinnon tunnetta ihmisissä, jotka osallistuvat siihen. Anna näille aterioiden kankaalle painetuille vedoksille kunniapaikka nukkumapaikkasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja läheisesi voitte tuijotella näitä aterioiden kangaspainatuksia tuntikausia.

Mauttomia ja ravitsevia

Siitä lähtien, kun ihminen on oppinut laittamaan lihaa tulelle, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tapoja laittaa ruokaa pöytään. Hiilen ja puun käytöstä lihan erityisen maun antamiseksi, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä, kulinaarisen taiteen kehittymiselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tulleet esiin ja jättäneet jälkensä keittiöön. Sähkömagneettista tehoa hyödyntävät induktioliedet säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruokaa valmistetaan matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että liha on haarukanmakuista ja tasaisesti kypsennettyä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on varmasti kulkenut pitkän matkan siitä, kun lihapala on pujotettu keihääseen ja asetettu avotulen päälle. Näiden aterioiden kangaspainatusten on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1