Ruoka

Ruoka on ollut ihmisen olemassaolon olennaisin osa siitä lähtien, kun ihmiskunta oppi pyydystämään eläimiä ja muokkaamaan maata sekä kalastamaan meressä saadakseen päivittäistä ravintLue lisääoa. On käytännössä yli miljoona tapaa valmistaa lihaa, kalaa ja vihanneksia kulinaarista kulutusta varten. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall kunnioittaa ruokaa, joka on yhtä vanha kuin itse aika, upeassa ruokakangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat näiden herkkujen kulutuksen juhlaa. Ripusta useita näistä ruoka-kangastulosteista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä ruokakangaspainatuksista keittiöön, jotta voit inspiroitua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä ruokakangaspainatuksista, jotka on sijoitettu strategisesti lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan anna väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan toimii myös alkuopastuksena heille ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä aloittelevia gourmandeja herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä ruokakangaspainatuksilla asunnossasi.

Edellinen ruoka kankaalle tulostettuna

Kirjallisuuspiirien ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että suuri ranskalainen romaanikirjailija Alexandre Dumas, joka kirjoitti Kolme muskettisoturia ja Monte Criston kreivin, kirjoitti myös yhden kulinaarisen maailman kattavimmista ja tunnetuimmista teoksista. Kirjan nimi on Les Grande Dictionnaire de Cuisine eli Suuri ruokasanakirja. Siinä on joitakin kaikkein käytetyimpiä klassisia ranskalaisia ruoanvalmistustekniikoita, joita kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Photowall antaa sinun maistella makua "A Taste of Napa Valley", "A Special Occasion" ja "Still Life with Small Pears" upeassa ruoka-aiheisten kankaankuvien kokoelmassaan. Tässä kuvassa esitellään joitain maailman himotuimpia viinejä ja juomia, joille kohotetaan maljoja ja jotka ovat vaativien herkkusuiden saatavilla. Ripusta nämä ruoka-kangastulosteet olohuoneesi seinille ja tee niistä hieno keskipiste, joka herättää vilkkaita kulinaarisia keskusteluja. Väittele perheesi ja rakkaidesi kanssa siitä, mikä ruoanlaittomenetelmä on paras, kun nämä upeat ruokakangastulosteet ympäröivät sinua. Jopa lapsesi saavat silmänsä auki näiden aterioiden mehevyydelle ja upealle maulle, kun johdatat heidät hienojen ruokailujen maailmaan näiden ruokakangastulosteiden avulla.

Määritelmällinen ruoka-kangastulosteissa

Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall antaa sinulle enemmän maistiaisia "Lounas-Diego Velasquez" hienossa ruoka-aiheisten kankaankuvien valikoimassamme. Tämä kuva kuvaa ihmisten ruokailun yhteydessä jakamaa toveruutta ja yhteyttä. Ne kertovat myös siitä, että yksinkertaiset perusruoat ja vaatimattomat juomat voivat silti luoda ruokahalun ja runsauden ilmapiirin. Käytännössä mikään valmiste ei ole niin yksinkertainen, ettei se voisi herättää nautinnon tunnetta ihmisissä, jotka osallistuvat siihen. Anna näille ruokakangaspainatuksille kunniapaikka nukkumapaikkasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja rakkaasi voitte tuijotella näitä ruokakangastulosteita tuntikausia.

Makuisa ja erinomainen

Siitä lähtien, kun ihminen on oppinut laittamaan lihaa tulelle, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tapoja laittaa ruokaa pöytään. Hiilen ja puun käytöstä lihan erityisen maun antamiseen, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä, kulinaarisen taiteen kehittymiselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tulleet esiin ja jättäneet jälkensä keittiöön. Sähkömagneettista tehoa hyödyntävät induktioliedet säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruokaa valmistetaan matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että liha on haarukanmakuista ja tasaisesti kypsennettyä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on varmasti kulkenut pitkän matkan siitä, kun lihapala on pujotettu keihääseen ja asetettu avotulen päälle. Näiden ruoka-aiheisten kangaspainatusten on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot