Alkoholiton juoma

Tee jostain, mitä teet ja kohtaat päivittäin, osa sisustustasi käyttämällä Photowallin alkoholittomien juomien kankaita. Jonkin tavallisen asian muuttaminen erityiseksi nähtävyydeksi Lue lisääon loistava tapa kohottaa moraalia ja visuaalista mielenkiintoa, erityisesti yhteisissä tiloissa, kuten toimistossa. Korkealaatuiset ja ainutlaatuisesti suunnitellut alkoholittomien juomien kankaankuvatulosteet, jotka ovat läsnä tässä erityisluokassa, tuovat terveyskannustimen sekä valtavan tyylin valitsemaasi tilaan. Nykysukupolvi haluaa mahdollisimman terveellistä ruokaa, mutta hyvä ravitsemus on muutakin kuin sitä, mitä tarjoillaan keittiön pöydässä. Alkoholittomien juomien kangaspainatusten avulla voit välittää perheellesi, ystävillesi ja kollegoillesi viisautta siitä, mitä kuluttaa. Lisäksi teet sen tavalla, joka on kätevä ja tyylikäs. Kuten tavallista, voit muuttaa näitä alkoholittoman juoman kankaalle tulostettuja tulosteita niin, että ne sopivat esteettiseen, yleiseen suunnittelusuunnitelmaan ja värimaailmaan.

Alkoholitonta juomaa sisältävät kangaspainatukset ja aamiainen

On yleinen sanonta, että "aamiainen on päivän tärkein ateria". Tästä asiasta on erilaisia näkemyksiä, sillä ei ole tieteellisesti todistettu, että aamiainen todellakin on päivän tärkein ateria. Siitä huolimatta on tärkeää aloittaa päivä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ennen kaikkea siksi, että pysyt tasapainoisena ja tuottavana. Alkoholittomat juomat ovat iso osa tätä prosessia, koska suurin osa ihmisistä nauttii aamulla joko kahvia tai teetä. Motivoi itsesi tekemään niin päivittäin koristelemalla seinäsi alkoholittomien juomien kankaalle painetuilla vedoksilla. Sinun ei tarvitse valmistaa hienoa ateriaa näiden juomien kanssa joka aamu, sinun on vain varmistettava, että saat vitamiineja ja ravintoaineita sekä proteiinia, jotta olosi olisi pidempään tyytyväinen. Tutustu upeaan alkoholittomien juomien kankaaseen nimeltä "Aamupalan aika", josta saat kauniin ja informatiivisen oppaan. Tämä alkoholiton juoma-kangastuloste näyttää hyvältä missä tahansa ympäristössä, olipa kyseessä sitten kodin ruokasali tai jopa toimiston taukotila.

Kupin voima

Tiesitkö, että laajimmin hyväksytty myytti kahvin alkuperästä on, että sen löysi vuohipaimen? Etiopialainen vuohipaimen nimeltä Kaldi huomasi eläintensä käyttäytyvän hermostuneesti syötyään kypsiä kahvipapuja. Tämä on vain yksi niistä nippelitiedoista, joita voit käyttää, kun ihmiset ihailevat alkoholittoman juomasi kahvia sisältäviä kangaspainatuksia. Jotkut teistä saattavat tietää, että kahvilajit ovat arabica ja canephora, joka tunnetaan myös nimellä robusta. Vaikka jälkimmäinen on tuottavampi ja kofeiinipitoisuudeltaan korkeampi, edellisessä on viisikymmentä prosenttia enemmän lipidejä ja lähes kaksi kertaa enemmän sokereita, mikä johtaa korkeampaan happamuuteen ja monimutkaisempiin makuaromeihin. Tämän vuoksi halvimmat kahvit ovat yleensä canephoraa, kun taas useimmat erikoiskahvit ovat arabicaa. Kahvin ystävät eivät vain ihaile tietämystäsi, vaan arvostavat myös siihen liittyviä nähtävyyksiä. Varusta seinäsi alkoholittomien juomien kankaanpainatuksilla, kuten "Coffee for a Stage Magician" tai "More Coffee Beans", saadaksesi piristystä keittiöön tai minne ikinä haluatkin juoda kupin. Jos haluat jotain tyylikkäämpää ja hienostuneempaa, ihaile mustavalkoisen teoksen "Coffee in Paris" kauneutta. Tämänkaltaiset alkoholittomien juomien kankaalle tulostetut vedokset voivat todella kohottaa tyyliäsi, kun laitat ne esille ruokailutilaan tai ehkä jopa eteiseen.

Alkoholitonta juomaa sisältäviä kangastulosteita

Maailman eniten kulutettu juoma on vahvasti esillä myös tässä Photowallin kokoelmassa. Vaikka useimmat teet ovat peräisin Camellia sinensis -kasvista ja ovat luonnostaan kofeiinipitoisia, yrttiteet on valmistettu kuivatuista yrteistä, hedelmistä tai kukista, kuten kamomillasta tai echinaceasta. Piditpä mistä tahansa, tulet varmasti arvostamaan alkoholittomia juomia sisältäviä kangaspainatuksia, joissa tee on keskeinen aihe. Aivan kuten teetä juovien ihmisten lämpötilapreferenssit vaihtelevat, myös alkoholittomien juomien kangaspainoissa on runsaasti erilaisia teetä koskevia visuaalisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi "Teemaisema" on varsin merkittävä yksityiskohtien huomioimisessa ja melko dramaattisessa esitystavassa. Alkoholittomien juomien kankaalle painettu "Teekannu" on enemmänkin omituinen ja ystävällinen. Oli miten oli, nämä kaksi alkoholitonta juomaa sisältävää kangaspainatusta vangitsevat täydellisesti sen, mitä rakastamme teenjuonnissa, vaikkakin eri tavoin.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-30 30:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.