Punaviini

Jos haluat, että sisustuksesi vanhenevat kuin hieno viini, tämä on oikea luokka. Photowall on koonnut kauniin valikoiman punaviiniä sisältäviä kangastulosteita, joita voit tarkastellaLue lisää ja hankkia. Nuorempana meillä oli tapana kysyä itseltämme, miksi aikuiset pitävät viinin juomisesta? Kun vanhenimme, aloimme ymmärtää, että viinillä on enemmän kuin millään muulla alkoholilla kyky vaikuttaa useampiin aisteihisi. Monet viininjuojat voivat todistaa, että juoma voi helposti tuottaa nautintoa paitsi makunystyröille, myös näkö- ja hajuaistille. Yhdistä kaikki nämä eri aistimukset käyttämällä uskomattomia punaviinikangastulosteita kotonasi, vapaa-ajan tilassasi tai jopa toimistossasi. Punaviinikangastulosteissa opit myös hieman tämän juoman historiasta ja hyödyistä. Lisäksi punaviinikangastulosteet, aivan kuten itse juoma, voivat olla oma henkilökohtainen symboli muutokselle. Valmistaudu aistien juhlaan ja valitse punaviinikangastulosteet päivittämään sisustustasi!

Kappale historiaa

Jotkut sanovat, että ihmiskunnan historia kulkee käsi kädessä viinin kanssa. Tutkitaanpa tätä tarkemmin syventymällä Photowallin punaviinikangastulosteisiin. Me kaikki tiedämme, että viiniköynnöksiä on ollut olemassa jo ennen kuin oli edes olemassa sellaista käsitettä kuin viini, joten on käytännössä mahdotonta tietää, kuka joi tai loi ensimmäisen viinin koskaan, mutta se tapahtui lähes varmasti sattumalta. Arkeologisesti ensimmäiset todelliset todisteet viinin valmistuksesta noin 7000 vuoden ajalta ovat peräisin pääasiassa Itä-Euroopasta ja Lähi-idästä. Georgiasta ja Armeniasta on löydetty viinitiloja, joiden juuret ulottuvat vuoteen 5000 eKr. asti! Nykyaikaisen viiniteollisuuden alkujuuret voidaan kuitenkin jäljittää 2000-3000-luvuille eaa. kreikkalaisiin ja roomalaisiin sivilisaatioihin. Näiden kulttuurien hedelmät ovat nyt nähtävissä punaviinikangaspainatuksissamme. Erityisesti kreikkalaisten katsotaan olleen ensimmäisiä, jotka pitivät viiniä muuna kuin pelkkänä kotiteollisuutena. He olivat niitä, jotka alkoivat istuttaa viinitarhoja parhaille paikoille ja viedä viiniä ympäri Välimerta. Nostakaamme malja kreikkalaisille samalla kun tuijotamme näitä upeita punaviinikangastulosteita!

Punaviinin symboliikka kankaalle tulostettuna

Kuten jo mainittiin, punaviinikangastulosteet ovat myös ihanteellinen lisävaruste, jota voi käyttää, kun käy läpi muutosta, joka tässä tapauksessa on henkilökohtaisen tilan radikaali muutos. Sanotaan, että luonto pitelee peiliä, jotta voimme nähdä elämämme kasvun ja uudistumisen. Tässä tapauksessa voidaan myös sanoa, että viini on peili, jota pidetään luontoa vasten. Viininvalmistusprosessi itsessään on muutosprosessi, joka on tulosta siitä, että ihminen on hajottanut rypäleen joksikin todella erityiseksi. Olipa kyseessä asuin-, virkistys- tai jopa yritystila, punaviinikangastulosteet voivat tehdä saman sinulle. Kuvittele, että tavallinen olohuoneesi päivittyy esimerkiksi teoksella "Later Burgundy". Taiteen ja viiniaiheen yhdistelmä muuntuu yhdeksi kauniiksi näkyksi, joka luo visuaalista painoarvoa. Tämä pätee kaikkiin punaviinikangastulosteiden komponentteihin, koska nämä kuvat voivat todella merkitä kaunista muutosta.

Terveysvaikutukset

Sen lisäksi, että punaviinikangastulosteet tarjoavat visuaalista iloa, ne voivat olla myös todiste siitä, että pidät viinistä tai ehkäpä suunnitelmistasi sisällyttää viini elämäntapoihisi. Sen lisäksi, että punaviini saa sinut viihtymään, sillä on myös runsaasti fyysisiä hyötyjä, jotka lisäävät elämääsi vuosia. Punaviini sisältää resveratrol-nimistä antioksidanttia, jolla on vahva kyky suojata soluvaurioilta ja hillitä ikääntymiseen liittyvän henkisen rappeutumisen vaikutuksia. Toinen punaviinin sisältämä aktiivinen antioksidantti, kversetiini, toimii syöpäsoluja vastaan American Cancer Societyn tutkimusten mukaan. Nämä ovat mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka voit tuoda esiin, kun ihmiset kysyvät sinulta, miksi punaviinikangastulosteet ovat seinäkoristeesi keskipiste. Sellaiset teokset kuin "A Special Occasion" tai "The Pour" voivat todella korostaa tätä asiaa kauneudellaan ja viehätyksellään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1