Viini

Viini, olipa se sitten punaista tai valkoista, valmistetaan murskaamalla rypäleitä, käymällä niiden mehu ja tislaamalla se, jolloin saadaan tätä hienoa jumalten nektaria. On olemassa Lue lisäähyviä ja vähemmän hyviä viinivuosia. Näiden juomien laadusta on tullut niin ylivertaista, että ihmiset ovat nykyään valmiita maksamaan korvaamattomasta vuosikerrasta kohtuuttomia summia. Sanotaan, että hienostunein tapa lahjoittaa henkilölle viinipullo on yhdistää viinin valmistusvuosi ja vastaanottajan syntymävuosi. Photowall kohottaa maljan hienolle maullesi omalla viinikangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä viinikangastulosteet esittelevät tätä hämmästyttävää juomaa sellaisena kuin suurin osa sivistyneestä maailmasta sitä juhlii. Ripusta nämä viinikangastulosteet loikoiluhuoneeseesi, äläkä unohda ottaa mukaan jäähdytettyä pulloa suosikkiviiniäsi. Istu lepotuoliin ja siemaile pois kaikki murheet ja huolet, kun ympärilläsi on näitä viinikangastulosteita. Kutsu rakkaasi liittymään seuraan ja kohottamaan malja kaikelle runsaalle ja kestävälle. Nämä upeat viinikangastulosteet tuovat taatusti valoa ja onnea kotisi jokaiseen huoneeseen.

Viinissä kimaltelevat kankaankuvatulosteet

Benediktinermunkit olivat ensimmäiset, joiden uskotaan valmistaneen samppanjaa. Sanotaan, että yrittäessään valmistaa erän valkoviiniä he tekivät tislausprosessissa virheen, jolloin kuplat poreilivat ulos, ja voila... he antoivat maailmalle samppanjaa. Vaikka samppanjaa ei varsinaisesti luokitella viinityypiksi, se elää oudossa kiirastulessa viinin ja virkistävän juoman välissä. Photowall nostaa hattua kaikentyyppisille viineille ja lukemattomille tavoille, joilla ne voivat tuoda iloa juhliisi: "Kippis", "Viinikellarin tynnyrit" ja "A Taste of Napa Valley" kuuluvat sen huomattavaan viinikangastulosteiden kokoelmaan. Ripusta muutama näistä viinikangastulosteista olohuoneeseesi, ja tunnet äkillisen halun juosta jääkaapille ja avata pullon suosikkiviiniäsi. Anna perheesi ja vieraidesi nähdä nämä viinikangastulosteet ja katso, kuinka he kantavat lasinsa olohuoneeseen juhlimaan näitä jumalten ambrosiaa. Kodissasi ei tule koskaan olemaan kuivaa tai tyytymätöntä kurkkua, kun viinikangastulosteita on kaikkialla. Tee siitä juhlaa tuomalla dekantteri kaikkien suosikkijuomaa olohuoneeseen ja kohottamalla malja kaikkien terveydeksi.

Terveyttä viinissä -kangastulosteet

Lääketieteelliset tutkimukset ovat maininneet, että punaviinissä olevat tanniinit ehkäisevät sydänsairauksia, kun niitä nautitaan kohtuullisia määriä. Aivohalvausten esiintymistä on jopa vähennetty näiden hyödyllisten kemikaalien avulla. Konjakki taas on punaviini, josta on poltettu vesi pois. Menetelmää käyttivät alun perin hollantilaiset, jotka kuljettivat punaviiniä Uuteen maailmaan ja huomasivat, että viinin sisältämä vesi painoi liikaa aluksille, joihin se lastattiin. He kutsuivat sitä nimellä Brandewyjn, joka tarkoittaa hollanniksi poltettua viiniä. Photowall antaa sinun ottaa kulauksen hyvää elämää "Later Burgundy", "Seattle" ja "After the Tasting" upeassa viinikangastulosteiden kokoelmassaan. Ripusta muutama näistä viinikangastulosteista vapaa-ajan asunnollesi pullon kanssa varsinaista viiniä ja valmistaudu juhliin, joita et ole koskaan ennen kokenut. Tuo mukaan kanapeja ja katso suosikkielokuviasi näiden viinikangastulosteiden ympäröimänä. Pidä kädessäsi viilennettyä viiniä samalla kun kuuntelet suosikkimusiikkiasi tai pelaat videopelejä, ja sinulla on täydellisen aikuisten leikkihetken ainekset.

Kunnioitettu ja kulutettu

Siitä lähtien, kun vety, happi ja herkullisen viinirypäleen mehu sulautuivat yhteen viiniksi kutsutuksi herkulliseksi nesteeksi, sosiaalinen maailma on juhlinut omalla universaalilla liuottimellaan. Alkuihmisistä, joista me kaikki tulimme, aina nykypäivän tyylikkäisiin ja hienostuneisiin baareihin ja kapakoihin, kollektiivisen janomme sammuttaminen on ollut paitsi sosiaalisten kokoontumisten välttämättömyys myös yksi viihdyttävimmistä ja virkistävimmistä käytännöistä, joihin olemme koskaan ryhtyneet. Photowall kunnioittaa ihmisen tarvetta juoda "Grainy WInebottle", "Barrels in Storage" ja "Old Wine Barrels" omassa viinikangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin niistä monista tavoista, joilla viiniä varastoidaan ja kypsytetään sen täydellisyyden saavuttamiseksi. Ripusta muutama näistä viinikangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi yhteen maailman arvostetuimmista viinitiloista. Nukkumishetkesi eivät koskaan ole yhtä levollisia ja virkistäviä kuin silloin, kun makuuhuoneessasi on näitä viinikangastulosteita.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-35 35:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.