Juoma

Siitä lähtien, kun vety ja happi sulautuivat yhteen muodostaakseen vettä, joka on elämää antavaa nestettä, maailmankaikkeudessa on ollut oma universaali liuotin. Alkumaailman mönjästäLue lisää, josta me kaikki tulimme, aina nykypäivän tyylikkäisiin ja hienostuneisiin baareihin ja kapakoihin, kollektiivisen janomme sammuttaminen on ollut paitsi eloonjäämisen välttämättömyys myös yksi viihdyttävimmistä ja virkistävimmistä tavoista, joihin olemme koskaan ryhtyneet. Photowall kunnioittaa ihmisen tarvetta juoda omalla drinkkikangaspainatuskokoelmallaan. Näissä kuvissa esitellään monia hienoja juomia, jotka ovat sammuttaneet kuivuneet kurkkumme kautta aikojen. Ripusta muutama näistä drinkkikangastulosteista olohuoneeseesi, ja tunnet äkillisen halun juosta jääkaapin luo ja avata pullon suosikkijuomasi. Anna perheesi ja vieraidesi nähdä nämä drinkkikangastulosteet ja katso, kuinka he kantavat lasinsa olohuoneeseen juhlimaan näitä jumalten ambrosiaa. Kodissasi ei tule koskaan olemaan kuivaa tai tyytymätöntä kurkkua, kun nämä drinkkikangaspainatukset ovat kaikkialla. Tee siitä juhlaa tuomalla kannullinen kaikkien suosikkijuomia olohuoneeseen ja kohottamalla malja kaikkien terveydeksi.

Kiihdyttävät juoman kankaalle tulosteet

Olut on yksi ihmisten rakastamista lempijuomista. Se on maukasta ja täyteläistä ja erittäin virkistävää. Yhdistä se maapähkinälautasen kanssa tai villiintyä makkaravalikoiman ja hienon lihan kanssa, ja sinulla on elementit kunnon juomariehaan. Oluen sanotaan keksineen muinaiset egyptiläiset tuhansia vuosia sitten. He yhdistivät ohraa, humalaa, maltaita ja vehnää ja valmistivat niistä käymällä tätä herkullista juomaa. Photowall sammuttaa janosi "Beer", "Beer in Glass" ja "Pub" laajassa juomavahatulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa tämä janojuoma tarjoillaan kaikessa kultaisessa loistossaan. Aseta muutama näistä drinkkikangastulosteista vapaa-ajan asunnollesi, jossa on kannullinen varsinaista olutta, ja valmistaudu juhliin, joita et ole koskaan ennen kokenut. Tuo mukaan kulhollinen sipsejä ja maapähkinöitä ja katso suosikkielokuviasi näiden drinkkikangastulosteiden ympäröimänä. Pidä kädessäsi jäinen juoma, kun kuuntelet lempimusiikkia tai pelaat videopelejä, ja sinulla on täydellisen aikuisten leikkihetken ainekset.

Virkistäydy juomalla kankaalle tulostettuna

Viini, olipa se sitten punaista tai valkoista, valmistetaan murskaamalla rypäleitä ja käymällä niiden mehu ja tislaamalla siitä tämä hieno jumalten nektari. On olemassa hyvien viinivuosien vuosia ja sellaisia, jotka eivät ole niin suotuisia. Näiden juomien laadusta on tullut niin ylivoimaista, että ihmiset ovat nykyään valmiita maksamaan korvaamattomasta vuosikerrasta kohtuuttomia summia. Sanotaan, että hienostunein tapa lahjoittaa henkilölle viinipullo on yhdistää viinin valmistusvuosi ja vastaanottajan syntymävuosi. Photowall kohottaa maljan hienolle maullesi "Late Hour", "Cheers" ja "Wine Cellar Barrels" -nimisillä viinikellarin tynnyreillä, jotka kuuluvat hienoon valikoimaansa drinkkikangastulosteita. Näissä kuvissa esitellään tätä hämmästyttävää juomaa sellaisena kuin suurin osa sivistyneestä maailmasta sitä juhlii. Ripusta nämä drinkkikangastulosteet loikoiluhuoneeseesi, äläkä unohda tuoda mukanasi jäähdytettyä pulloa suosikkiviiniäsi. Istu lepotuoliin ja siemaile pois kaikki murheet ja huolet, kun ympärilläsi on näitä drinkkikankaita. Kutsu rakkaasi liittymään seuraan ja kohottamaan malja kaikelle runsaalle ja kestävälle.

Kylmää ja kuumaa

Kahvi ja tee ovat toinen maailman suosikkijuomista. Tee valmistetaan lehdistä, kun taas kahvi valmistetaan kahvikasvin jauhetuista pavuista. Brittiläinen imperiumi ja sen siirtomaat suosivat juomana teetä. Kun taas muu maailma luottaa kahviin, joka pitää meidät hereillä koko päivän. Historiassa oli jopa aika, jolloin näistä kahdesta kasvista tuli niin arvokkaita, että niistä tuli monien historiallisten kauppojen vaihtovälineitä. Bostonin teekutsut Yhdysvalloissa olivat merkkipaalu, jossa vaihdettiin teetä, joka on nykyään suuri osa New Yorkin suuralueesta. Useita sotia on käyty sellaisten alueiden omistusoikeudesta, joilla kasvatettiin kahvia pääasiallisena viljelykasvina. Photowall tarjoilee sitä kuumana tai kylmänä "More Coffee Beans", "Coffee in Paris" ja "Teascape" upeassa drinkkikangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään näitä ihania viljelykasveja sellaisena kuin niitä tarjoillaan ympäri maailmaa. Ripusta nämä drinkkikangaspainatukset yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi entisaikojen kahvi- ja teeparoneista.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1