Sileä

Sileiden pintojen ulkonäkö ja tuntuma ovat aina olleet pehmeän ja tyylikkään tuntuisia. Siihen liittyy puhtauden laatu, joka voi silti olla hienostunut. Sen lempeä ja lempeä viehätysvLue lisääoima pystyy selittämättömästi loistamaan jopa kaikkein epätavallisimmissa ympäristöissä. Maailmassa on tiettyjä asioita, jotka uhmaavat loogisia selityksiä. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai tietty kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestä, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä valikoimassaan sileitä kangaspainatuksia. Nämä sileät kangaspainatukset sopivat täydellisesti yhteen minkä tahansa seinän tai tapetin värin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Näitä sileitä kangaspainatuksia on saatavana useissa eri kuvissa, jotka takaavat laajan valinnanvaran huolelliselle kaupunkilaiselle asunnon omistajalle. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisi, vapaa-ajanhuoneisiisi ja jopa keittiöihisi, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää ollakseen täysin arvostettua. Salli silmiesi ja mielesi sitoutua ja lohduttautua näiden sileiden kangaspainatusten kiiltävällä viilulla. Ei ole olemassa sääntöjä, kun on kyse kotien koristamisesta näillä ainutlaatuisilla sileillä kankaankuvapainatuksilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna näiden sileiden kangaspainatusten helpottaa huoliasi ja pestä pois päivän raskaat huolet.

Kiiltävät sileät kangaspainatukset

Niille, jotka olivat nuoria ja villejä 90-luvulla, jolloin grunge-musiikin kukoistuskausi Seattlessa, Washingtonissa oli huipussaan, mikään ei toimi muistutuksena paremmin kuin meidän "Grunge Sky" ja "Soft Grunge Stone Wall" hienossa valikoimassamme sileitä kangaspainatuksia. Ne edustavat nuoruuden ja vapauden aikaa ja huolettomuutta. Ne muistuttavat meitä paikoista, joissa olemme käyneet, ja seikkailuista, joita olemme jakaneet. Vanha levynkansi saattaa olla liian kirjaimellinen näihin muistoihin, mutta tämä sileän kankaan tulosteidemme erityinen teos tuo hienovaraisuutta ja vivahteita rakkaaseen aikaan elämässämme. Nykyaikaiselle asukkaalle, joka ei voi saada tarpeekseen teollisesta ilmeestä, Photowall tarjoaa "Gray Marble Close Up" (Harmaa marmori lähikuvassa) upeassa sileiden kankaiden tulosteiden kokoelmassaan. Nämä kappaleet tarjoavat jyrkän kontrastin pastellisävyille ja antavat vapaa-ajan tiloillesi sen lisäpotkun, jota ne tarvitsevat muuttaakseen ne tylsistä dramaattisiksi. Toinen täydellinen lisä asuintiloihin voisi olla "Agate Geode I" -teos. Tämä sileiden kankaankuvapainatuksiemme erityinen kohde antaa Picasso-henkisen tunnelman. Rohkeilla vedoillaan ja epätavallisella värin käytöllä nämä sileät kankaalle painetut teokset voivat antaa määrittelemätöntä eleganssia olohuoneeseesi tai lukunurkkaasi.

Lumoavat sileät kangaspainatukset

Kaiken ei tarvitse olla karkeaa ja korostunutta. Joskus paljaan seinän sileys voi antaa asuintilallesi yhtä paljon potkua kuin yksivärisillä ja räikeillä painatuksilla päällystetty seinä. Photowall tarjoaa sinulle tämän vuoksi "Blush Pink" -teoksen. Tämä sileiden kangaspainatusten valikoimastamme löytyvä tuote tuo ympäristöön lempeää ja lohdullista ilmapiiriä, joka voi olla houkutteleva rauhallisemmille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa lempeää hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Ja niille, joiden silmät ovat ihastuneet outoihin, toistuviin kuvioihin, sileiden kangaspainojemme "Siniset ja punaiset laatat" -malli voi olla juuri oikea valinta. Tapa, jolla se vetää silmää ja mieltä löytämään yhteneväisyyttä ja rakennetta muodostaan, tekee siitä täydellisen teoksen rennolle ja monimutkaiselle yksilölle. Anna näiden sileän kankaan tulosteiden istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löytää koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaiheinen teos illan aloittamiseen.

Kiillotettu ja rauhoittava

Niille, jotka haluavat lisätä abstraktiin kuvaan hieman väriä ja varjostusta, "Myrtille Lou" -mallimme yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet. Tässä henkeäsalpaavassa kuvassa sileissä kankaantulosteissa on erilaisia väriläiskiä ja -iskuja, jotka esittelevät viileitä sävyjä sekä katkonaisia viivoja vaativalle silmälle. Aseta nämä sileät kangaspainatukset kirkkaasti valaistuun huoneeseen, jonka takana on paljas seinä, ja saat täydellisen koristeen mihin tahansa asuintilaan. Hillityt sävyt ja hypnoottiset sävyt voivat rentouttaa mieltäsi ja rauhoittaa aistejasi. Nämä valikoimassamme olevat sileät kangaspainatukset todistavat totuuden siitä, että kaikki kauneus ei ole kovaa ja strukturoitua. Joskus sävyjen, pehmeiden elementtien ja rauhoittavien sävyjen sekoittaminen voi olla yhtä tyylikästä ja tyylikästä. Rauhallisemmille ja rennommille kaupunkilaisille nämä sileät kangaspainatukset ovat juuri oikeita elementtejä, jotka antavat kodillesi kaivattua tyyliä. Nappaa muutama näistä sileistä kangaspainatuksista vielä niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-57 57:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.