Ruosteinen

Ruoste ei nuku koskaan, kuten vanha sanonta kuuluu. Tämä raudan ja hapen kemiallisen reaktion ainutlaatuinen sivutuote on ollut kaikkien metalliteollisuuden parissa työskennelleiden mLue lisääetallurgien riesa rautakauden alusta lähtien. Tämä punaruskea aine, joka kerääntyy kaikille metallipinnoille, on aina ollut merkki siitä, että komponenttisi ovat hajoamassa. Silti sen värissä on outo vetovoima. Viime vuosina ruosteen väri on näkynyt tekstiileissä, lattiapaneeleissa ja jopa tapeteissa. Photowall hyppää trendiin mukaan omalla ruosteisten kangastulosteiden mallistollaan. Nämä ruosteen väriset kuvat kuvaavat lukuisia skenaarioita, joissa tämä outo kemiallinen reaktio on vallannut pääaiheet. Mielenkiintoista kyllä, nämä ruosteiset kangaspainatukset tarjoavat eräänlaista kovaa, teollista, sanoinkuvaamatonta kauneutta, jota on vaikea ilmaista. Näitä ruosteisia kangaspainatuksia on saatavana monenlaisia malleja, joista valita, ja ne voivat antaa asuintiloillesi karun, voimakkaan tunnelman, joka on kuitenkin toivottavaa. Anna näiden ruosteisten kangaspainatusten elävöittää kotiasi ainutlaatuisella tavalla, jonka vain ne voivat. Kaikki tässä maailmassa ei ole kukkia, nallekarhuja ja pastellivärejä, vaan kauneus voi tulla monissa epäsovinnaisissa muodoissa, kuten nämä ruosteiset kankaankuvatulosteet todistavat.

Industrial chic ruosteisissa kangaspainatuksissa

On olemassa hienostunut kaupunkilaisrotu, joka rakastaa karkeuden ja kovien tekstuurien ulkonäköä ja tuntua. He jättävät seinänsä maalaamatta ja paljastavat niiden alla olevan paljaan, harmaan sementin. Heillä on kiillottamattomasta teräksestä valmistettuja seinäkiinnikkeitä, joiden alla on voimakas valaistus, joka siluettimaisesti korostaa kiinnikkeiden muotoa. Seinien koristeissa on karheita, teollisia kuvia, jotka silti antavat asuintiloille särmikkään tyylikkään tunnelman. On todella hämmästyttävää, mikä näyttää kauniilta, jos kaikki elementit yhdistyvät. Tämän mukaisesti Photowall tarjoaa "It's Been a While", "Metal Oxidation" ja "Rusty Chains" ainutlaatuisessa ruosteisten kangaspainatusten kokoelmassaan. Nämä kappaleet voivat antaa avantgardistisen urbaanin asukkaan kotiin teollisen hienostuneisuuden tuntua. Näiden ruosteisten kangaspainatusten rikkaat värit muodostavat taatusti jyrkän kontrastin mille tahansa seinälle tai tapetille kodissasi. Anna ruostuneiden ketjujen kuvan symmetrian kiinnittää katseesi sen ainutlaatuiseen toistuvaan kuvioon. Tämän erityisen kuvion on todettu olevan rauhoittava ja rentouttava tietyntyyppisille yksilöille.

Tarkkaa ja värikästä ruosteisissa kangaspainatuksissa

Joidenkin ihmisten tiedetään jopa arvostavan ruostuneiden koneiden ulkonäköä. Tätä silmällä pitäen tarjoamme "Vanha valvomo", "Kierrätys" ja "Sähkölinjan laatikko" hienossa ruosteisten kangaspainatusten kokoelmassaan. Ensimmäinen kuvaa hylätyn apokalyptisen tyylisen ydinvoiman valvomohuoneen ulkoasua, jossa on pölyisiä, ruostuneita konsoleita ja näyttöjä. Vähän kuin miltä maailmanloppu näyttää ydinbunkkerin alla. Toisessa vedoksessa näkyy tasaiseksi litistyneitä, päällekkäin pinottuja vanhoja autoja, jotka ovat hajoamisen eri vaiheissa. Kolmannessa näkyy jättimäinen sulakerasia, joka on nyt täynnä ruostetta, ja sulakkeiden rivissä on mielenkiintoinen kuvio. Se on sekä vangitseva että tietynlaista palettia miellyttävä. Nämä ruosteiset kangaspainatukset eivät todellakaan ole niille, joilla on tavanomainen maku. Ne vetoavat pikemminkin särmikkäämpään, kokeilevampaan kaupunkilaisuuteen. Mutta tämän erityisen maun omaavien yksilöiden määrä kasvaa päivä päivältä. Ja Photowall, joka on aina muotoilukuvien eturintamassa, on aina valmis vastaamaan tämän erityisen tuntijan tarpeisiin. Ruosteiset kangaspainatukset ovat upea lisä koteihinne tai asuntoihinne.

Kauneutta ruosteen värissä

Niille, jotka kaipaavat ruosteen rinnalle lisää väriä, Photowall tarjoaa "Rusty Liliac Wall", "Oxidized Rusty Metal Plates", "Rusty Sweeps" ja "Rust n Gold Wall" ainutlaatuisessa ruosteisten kangaspainatusten kokoelmassaan. Nämä hienot kuvat tuovat karheaa väriä ja tekstuuria, jotka varmasti täydentävät jokaisen kodin seinää, jopa niille, joilla on tavanomaisempi maku. Ripusta nämä vedokset olohuoneeseesi tai vapaa-ajanhuoneeseesi tai jopa sänkysi päähän antaaksesi asuintilallesi kaivattua hienostunutta särmää. Niille, jotka suosivat taiteellisempaa tunnelmaa, meillä on "Faces III", "It's Been a While" ja "Vintage Bronze Background", jotka tyydyttävät heidän tarpeensa sävykkäämpään ulkoasuun. Toisin kuin näissä karuissa kuvissa oleva ruoste, Photowall on valmistanut nämä vedokset niin korkealaatuisista materiaaleista, että ne ovat turvallisia olla sisällä kodissasi ja turvallisia joutua kosketuksiin lastesi kanssa. Sen pigmentit ovat värinpitäviä, eivätkä ne taatusti vuoda ja kestävät hyvin pitkään. Nämä ihanat, epäsovinnaiset kappaleet tuovat varmasti lisää särmää ja karkeaa eleganssia jokaiseen kotiin, jossa ne ovat esillä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1