Kuorinta

Tässä maailmassa on tiettyjä asioita, jotka eivät ole loogisesti selitettävissä. Tapahtuu tiettyjä ilmiöitä, jotka eivät näytä järkeviltä älykkään mielen mielestä, mutta jotka kuitenkLue lisääin näyttävät toimivan itsestään kauniisti aivan yhtä hyvin. Yksi näistä mysteereistä on se, miksi ihmissilmä tuntuu olevan kiinnostunut ja tyytyväinen kuoriutuvista ja rapistuvista kuvista. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai tietty kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestä, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään sen. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä kuoriutuvien kankaiden tulosteiden sarjassaan. Nämä kuorivat kankaankuvatulosteet sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana erilaisina kuvina, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää, jotta sitä voisi arvostaa täysin. Salli epätavallisuuden viedä silmäsi ja mielesi mukaan ja lohduttaa sinua. Sääntöjä ei ole, kun on kyse kotienne koristamisesta näillä ainutlaatuisilla kurkistavilla kangaspainatuksilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna niiden helpottaa murheesi pois.

Erikoislaatuisia kurkistavia kangaspainatuksia

Niille, jotka olivat nuoria ja villejä 90-luvulla, jolloin grunge-musiikin kukoistuskausi Seattlessa, Washingtonissa oli huipussaan, mikään ei toimi muistutuksena paremmin kuin "Grunge Wall II" hienossa kuorivien kangaspainatusten valikoimassamme. Ne puhuvat nuoruuden ja vapauden ajasta ja huolettomasta elämästä. Ne muistuttavat meitä paikoista, joissa olemme käyneet, ja seikkailuista, joita olemme jakaneet. Vanha levynkansi saattaa olla liian kirjaimellinen näihin muistoihin, mutta tämä kuorivien kangaspainojemme teos tuo hienovaraisuutta ja vivahteita rakkaaseen aikaan elämässämme. Nykyaikaiselle asukkaalle, joka ei voi saada tarpeekseen teollisesta ilmeestä, Photowall tarjoaa "Rusty Patched Plate" -kuorintapainatusten valikoimassaan. Nämä kappaleet tarjoavat jyrkän kontrastin yksivärisille sävyille ja antavat vapaa-ajan tiloillesi tarvittavan lisäpotkun, joka muuttaa ne tylsistä dramaattisiksi. Toinen täydellinen lisä asuntoihisi voisi olla "Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti-Potsdamer Platz" -teos. Tämä kuorivien kangaspainatuksiemme erityinen kohde antaa Picasso-henkisen tunnelman. Rohkeilla vedoillaan ja epätavallisella värinkäytöllään se voi antaa määrittelemätöntä eleganssia olohuoneeseesi tai lukunurkkaasi.

Erityistä kuorivissa kankaankuvaprinteissä

Kaiken ei tarvitse olla siroa ja suloista. Joskus paljaan seinän jylhyys voi antaa yhtä paljon potkua olohuoneellesi kuin pastelliväreillä ja yhteensovitetuilla painatuksilla kuorrutettu seinä. Tätä ajatellen Photowall tarjoaa sinulle "Ripped Poster Wall" -teoksen. Tämä irtoavien kangastulosteiden valikoimassamme oleva kohde tarjoaa ympäristöönne goottilaista ja yksiväristä ilmettä, joka voi olla houkutteleva seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa karheaa hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Ja niille, joiden silmät ovat ihastuneet outoihin, toistuviin kuvioihin, kuorivien kangaspainatuksiemme "Bricks and Pattern" -kuvio voi olla juuri oikea valinta. Se houkuttelee silmää ja mieltä löytämään muodosta yhteneväisyyttä ja rakennetta, joten se on täydellinen teos karulle, monimutkaiselle yksilölle. Anna sen istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löydä koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaiheinen teos illan aloittamiseen.

Epätavallinen ja tyylikäs

Niille, jotka haluavat lisätä hieman väriä abstraktiin, "MIneral Rock" -mallimme yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet. Tämä kuva hämmästyttävässä kuorivien kangaspainatusten kokoelmassamme, joka kuvaa värillisen kallion eri kerroksia kallionseinämässä, esittelee maan sävyjä sekä katkonaisia linjoja tarkkasilmäiselle. Esittele nämä kuorivat kankaankuvapainatukset kirkkaasti valaistussa huoneessa ja niiden takana olevalla paljaalla seinällä, niin saat täydellisen koristeen mihin tahansa asuintilaan. Hillityt sävyt ja hypnoottiset kuviot voivat rentouttaa mieltäsi ja rauhoittaa aistejasi. Nämä kuorivat kangaspainatukset ja monet muut valikoimastamme todistavat totuuden siitä, että kaikki kauneus ei ole sokeria ja mausteita ja kaikkea kivaa. Joskus jyrkkä kontrasti, goottilaiset elementit ja yksiväriset sävyt voivat olla aivan yhtä tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Särmikkäämmille ja epäsovinnaisille kaupunkilaisille nämä kappaleet ovat juuri oikeita elementtejä, jotka antavat kodillesi kaivattua tyyliä. Nappaa muutama näistä kuorivista kangaspainatuksista vielä niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1