Karkea

Tässä maailmassa on tiettyjä asioita, jotka eivät ole loogisesti selitettävissä. Tapahtuu tiettyjä ilmiöitä, jotka eivät näytä järkeviltä älykkään mielen mielestä, mutta jotka kuitenkLue lisääin näyttävät toimivan itsestään kauniisti aivan yhtä hyvin. Yksi näistä mysteereistä on se, miksi ihmissilmä tuntuu olevan kiinnostunut ja tyytyväinen abstrakteista ja epälineaarisista kuvista. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai tietty kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestään, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään sen. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä karkeilla kankaankuvapainatuksillaan. Nämä karkeat kankaiset vedokset sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana erilaisina kuvina, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää, jotta sitä voisi arvostaa täysin. Salli epätavallisuuden viedä silmäsi ja mielesi mukaan ja lohduttaa sinua. Sääntöjä ei ole, kun on kyse kotienne koristamisesta näillä ainutlaatuisilla karkeilla kankaankuvapainatuksilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna niiden helpottaa murheesi pois.

Yksilöitä jokaiseen mielialaan karkeissa kankaankuvituksissa

Niille, jotka olivat nuoria ja villejä 90-luvulla, jolloin grunge-musiikin kukoistuskausi Seattlessa, Washingtonissa oli huipussaan, mikään ei toimi muistona paremmin kuin meidän "Old Grunge Wall" -karkeat kangaspainatuksemme. Ne kertovat nuoruuden ja vapauden ajasta ja huolettomasta elämästä. Ne muistuttavat meitä paikoista, joissa olemme käyneet, ja seikkailuista, jotka olemme jakaneet. Vanha levynkansi saattaa olla liian kirjaimellinen näihin muistoihin, mutta tämä karheiden kangaspainojemme erityinen kappale tuo hienovaraisuutta ja vivahteita rakkaaseen aikaan elämässämme. Nykyaikaiselle asukkaalle, joka ei voi saada tarpeekseen teollisesta ilmeestä, Photowall tarjoaa "Corrugated Iron Sheeting" -nimistä aaltorautapeitettä raakakangastulosteiden valikoimassaan. Nämä kappaleet tarjoavat jyrkän kontrastin yksivärisille sävyille, ja ne antavat vapaa-ajan tiloillesi sen lisäpotkun, jota ne tarvitsevat muuttaakseen ne tylsistä dramaattisiksi. Toinen täydellinen lisä asuntoihisi voisi olla "Grey Graffiti Detail" -teos. Tämä karkeiden kangaspainojemme erityinen kappale antaa Picasso-henkisen tunnelman. Rohkeilla vedoillaan ja epäsovinnaisella värinkäytöllään se voi antaa määrittelemätöntä eleganssia olohuoneeseesi tai lukunurkkaasi.

Elementaarinen ilme karkeissa kangaspainatuksissa

Kaiken ei tarvitse olla siroa ja suloista. Joskus paljaan seinän karuus voi antaa yhtä paljon potkua olohuoneellesi kuin pastelliväreillä ja koordinoiduilla painatuksilla kuorrutettu seinä. Tätä ajatellen Photowall tarjoaa sinulle "Black Cement Wall" -teoksen. Tämä karkeiden kangastulosteiden valikoimassamme oleva kohde tarjoaa goottilaista ja yksiväristä ilmettä ympäristöön, mikä voi olla houkuttelevaa seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa karheaa hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Ja niille, joiden silmät ovat ihastuneet outoihin, toistuviin kuvioihin, karkeiden kankaankuvioidemme "Tire Tread" -malli voi olla juuri oikea valinta. Se houkuttelee silmää ja mieltä löytämään yhteneväisyyden ja rakenteen muodoissaan, joten se on täydellinen teos karulle, monimutkaiselle yksilölle. Anna sen istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löydä koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaihe illan alkuun.

Tarkka ja tyylikäs

Niille, jotka haluavat lisätä hieman väriä abstraktiin, "Reef Structure" -mallimme yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet. Tämä kuva, joka kuvaa eri värisiä kivikerroksia jyrkänteellä, esittelee maan sävyjä sekä katkonaisia viivoja tarkkasilmäiselle. Aseta nämä kappaleet kirkkaasti valaistuun huoneeseen, jonka takana on paljas seinä, ja saat täydellisen koristeen mihin tahansa asuintilaan. Hillityt sävyt ja hypnoottiset kuviot voivat rentouttaa mieltäsi ja rauhoittaa aistejasi. Nämä kappaleet ja monet muut valikoimassamme olevat kappaleet todistavat totuuden siitä, että kaikki kauneus ei ole sokeria ja mausteita ja kaikkea kivaa. Joskus jyrkkä kontrasti, goottilaiset elementit ja yksiväriset sävyt voivat olla aivan yhtä tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Särmikkäämmille ja epäsovinnaisille kaupunkilaisille nämä kappaleet ovat juuri oikeita elementtejä, jotka antavat kodillesi kaivattua tyyliä. Nappaa muutama näistä karkeista kankaankuvapainatuksista, kun varastoja on vielä jäljellä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-87 87:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.