Taustat

Jotain, joka pitää etualan tai pääkohteen keskipisteenä, on usein "taustan" määritelmä. Se ei ole kiinteä esine tai väriläiskä, vaan pikemminkin tila, joka ympäröi keskeistä aihettasiLue lisää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö taustakangastulosteilla voisi olla oma selkeä luonteensa. Voittoisaa on yhdistää nämä upeat taustakangastulosteet muihin sisustuselementteihin visuaalisen harmonian, tasapainon ja luonteen luomiseksi. Photowallin korkealuokkainen valikoima taustakangastulosteita on saatavana eri muodoissa ja muodoissa, sävyissä ja sävyissä, mutta silti ne ovat suunnittelultaan ainutlaatuisia ja niitä voidaan myös muokata makusi ja sisustuksesi mukaisesti.

Sijoittelu on avainasemassa

Keskustellessamme ja valitessamme upeita taustakuvakangastulosteita, meidän tulisi myös aina ottaa huomioon positiivisten ja negatiivisten tilojen ehdot. Positiivinen tila on yksinkertaisesti se asia, jota olet maalaamassa, kun taas negatiivinen tila on esineen ja muun kohtauksen välinen tila. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tausta on aina negatiivista tilaa ja päinvastoin. Käyttämällä taustojen kankaalle tulostettuja kankaita voit myös kääntää positiivisen ja negatiivisen tilan prosessin päälaelleen, sillä valikoimassamme olevat upeat kuviot korostavat vahvasti itse taustaa. Tämä voi tehdä siitä aiheen tahallisesti tai tahattomasti, riippuen yleisestä suunnittelu- tai uudelleen sisustussuunnitelmastasi. Siitä huolimatta voit vapaasti leikkiä taustojen kankaankuvapainatusten kanssa, jotta näet itsellesi sopivan lopputuloksen.

Energiaa taustoissa kankaalle tulostettuna

Intensiivisyys koskee voimakkaiden värien yhdistelmää tai sen puutetta. Koska maalauksissa lähin kohde on sävyltään tummempi ja värisävyltään kylläisempi, taustat kankaalle tulosteet ja niiden värit ovat erittäin tärkeitä valittaessa sitä esteettisesti. Etäisyyden kasvaessa nämä värit kuitenkin haalistuvat, jolloin värien voimakkuus vähenee. Tämän vuoksi huolellisesti valitun taustat-kangastulosteen energia on erittäin tärkeää. Tutustu kauniiseen "Colorful Doors" -kuvaan, jossa lukuisat ja hyvin ristiriitaiset värit on yhdistetty yhdeksi loistavaksi taustakangaspainatukseksi, joka voi näyttää hyvältä missä tahansa tilassa, jota se on valittu kaunistamaan. "Red Rippled Sand" on spektrin toisessa päässä, jossa melkein yksiselitteinen painopiste luo erilaisen tunnelman.

Suuri vaikutus

Nykyteknologian ansiosta meillä on paljon visuaalisia temppuja syvyyden jäljittelemiseksi, monien esineiden mahdollinen kokoaminen ja lukuisat värit, joilla voimme huvittaa itseämme. Nyt kun muissa tapauksissa etuala on etusijalla, huippuluokan taustakuvakangastulosteiden kokoelmallamme meidän ei tarvitse kiinnittää huomiota etualaan. Voimme yksinkertaisesti sovittaa, sekoittaa ja kontrastoida sitä muiden visuaalisten elementtien kanssa valitsemassasi huoneessa. Valikoima on niin laaja, että sinun on hyvin vaikea olla löytämättä ihanteellisia taustat-kangastulosteita kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tilaan. Konkreettisen esimerkin antamiseksi tarkastellaan kohdetta nimeltä "Ocean Like Wallpaper". Ensi silmäyksellä se näyttää yksinkertaiselta ja hienostelemattomalta, mutta mitä enemmän katsot tätä taustakangaspainatusta, sitä enemmän innostut siitä. Se vetää sinut puoleensa rehevillä sävyillään, sävyillään ja yleisellä värimaailmallaan, jolloin sinusta tuntuu kuin olisit itse meressä.

Valikoima erilaisia taustoja sisältäviä kangaspainatuksia

Kun vaihtoehtoja on näin paljon, Photowallin Taustat-kangastulosteet-osiossa oli pakko olla ainakin yksi alaluokka, jotta selailu olisi helpompaa ja yhtenäisempää. Kyseinen tausta-kangastulosteiden osio on kirjahyllyiksi nimetty taso, viehättävä pieni klusteri, jossa on jotakin, mitä me kaikki pidämme kiinnostavana ja mitä olemme nähneet muodossa tai toisessa. Jo pelkkä minikirjaston näennäisyys antaa meille miellyttävän tunteen. Jos valitset kirjahyllyjä sisältäviä taustakuvakangastulosteita, voisi suositella "Ovi ja kirjat" -nimistä upeaa motiivia, joka on myös symbolinen, sillä kirjat ovat portti muihin maailmoihin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.