Heijastava

Heijastavat pinnat saavat aikaan tunteen, että kuvassa on kaksi kuvaa, joista toinen on vastakkain. Tämä yksinkertainen mutta viehättävä ilmiö on antanut ihmisille kokoa ja vapauden tLue lisääunnetta, kun he katsovat näitä peilikuvia. Mikään ei anna sellaista tunnetta luonnon laajuudesta kuin vuoriston heijastuminen järven rauhallisiin vesiin peilattuna. Photowall antaa tunnustusta tälle luonnon ihmeelliselle ominaisuudelle värikkäällä heijastavien kangaspainatusten kokoelmallaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin kaikkein vaikuttavimpia näkymiä, jotka heijastavat pinnat aiheuttavat. Nämä heijastavat kangaspainatukset sopivat täydellisesti olohuoneeseesi tai vapaa-ajanviettotiloihisi, sillä ne antavat niille illuusion laajemmasta tilasta, puhumattakaan laajuuden ja vapauden tunteesta. Sijoita ne loikoilunurkkauksiin ja lepotiloihin, jotta saat sen rentoutumisen ja rauhan tunnelman, jota olet aina etsinyt. Anna niiden istua lastesi nukkumapaikoissa tai leikkinurkissa ja katso, kun he lopettavat ilkikuriset puuhansa ja leikkinsä ja tuijottavat uppoutuneina näitä heijastavia kangaspainatuksia.

Kaksinkertainen määrä heijastavia kangaspainatuksia

Kreikkalaisessa mytologiassa kuolevainen Adonis, jolla oli komeus, jota kukaan muu maan päällä ei ole saavuttanut, näki kerran vilauksen omasta heijastuksestaan järven tyynessä vedessä. Adonis oli niin ihastunut kasvojensa upeuteen, että hän yritti syleillä omaa peilikuvaansa vedessä, jolloin hän putosi järveen ja hukkui. Tällaista tuhoisaa itserakkautta kutsutaan hedonismiksi, ja sen etymologia juontaa juurensa itse Adoniksesta. Tämä mielenkiintoinen pieni tarina on osoitus siitä herttaisesta ominaisuudesta, joka heijastavilla pinnoilla on, kun ne peilaavat yläpuolella olevien asioiden kuvia. Photowall antaa sinun nähdä selkeämmin "Grand Mosque Center", "Unforgettable 9-11" ja "Reflection in Water" hienossa valikoimassaan heijastavia kangaspainatuksia. Nämä ainutlaatuiset kuvat kuvaavat joitakin maailman kauneimmista ihmisen tekemistä ihmeistä, jotka heijastuvat niiden alapuolella oleviin vesiin. Nämä hämmästyttävät heijastavat kangaspainatukset ovat täydellinen keskipiste olohuoneessasi ja jopa käytävilläsi. Aseta muutama näistä heijastavista kangaspainatuksista strategisiin paikkoihin ympäri kotiasi elävöittämään tilaa.

Heijastavia kangaspainatuksia monistettuna

William Shakespearen kuolemattomassa näytelmässä Hamlet on kohtaus, jossa sankarimme ohjaa näyttelijöitä näytelmässä. Hän varoittaa heitä siitä, että taiteen todellinen tarkoitus on pitää peiliä luontoa vasten, näyttää hyveellisesti hänen piirteensä, halveksia omaa kuvaansa ja itse ikäänsä ja ruumistaan hänen muotoaan ja painostustaan. Sama viisaus pätee heijastaviin pintoihin ja maailman upeisiin puoliin, joita ne heijastavat. Photowall peilaa tätä tunnetta "Eteerinen lentävä puutarha, mustavalkoinen", "Uiminen" ja "Pilvihyökkäys, mustavalkoinen" upeassa valikoimassaan heijastavia kangaspainatuksia. Näissä vangitsevissa kuvissa on joitakin arkkitehtuurimaailman majesteettisimmista ja rauhallisimmista ihmeistä, jotka heijastuvat niiden alla oleviin vesiin. Nämä upeat heijastavat kangaspainatukset sopivat kauniisti yhteen minkä tahansa värisen seinän tai tapetin kanssa, jonka kanssa päätät taustoittaa ne. Istu lempipaikallasi kuuman mukillisen mallaskaakaota kera ja tunne, kuinka huolesi katoavat näiden hienojen heijastavien kangaspainatusten ollessa ympärilläsi. Tuntuu kuin olisit nähnyt nämä kauniit rakenteet, kun nämä ainutlaatuiset heijastavat kangaspainatukset kuljettavat sinut omiin paikkoihinsa maailmassa.

Kaikuen ja jäljitellen

Eläimistä ihmisen tekemiin rakennelmiin ja taivaalla oleviin luonnonesiintymiin, kaikki nämä näyttävät erityisen hämmästyttäviltä, kun ne heijastuvat niiden alla olevien vesien hiljaisesta, peilimäisestä laadusta. Photowall tarjoaa näistä täydellisiä esimerkkejä: "Pasupati Bridge, black and white", "Puzzle Reflection" ja "Pacman Family" ovat upeassa heijastavien kankaankuvien kokoelmassaan. Nämä upeat heijastavat kangaspainatukset antaisivat kosmopoliittisen tunnelman kotisi tylsille ja ankeille tiloille. Kutsu ystäviä illaksi viiniä ja ostereita nauttimaan, kun vaihdatte tarinoita kauniista näkymistä, joissa olette käyneet ja jotka heijastuivat hämmästyttäviin tyyneisiin vesistöihin. Anna heidän kertoa sinulle tarinoita matkoista ja seikkailuista, kun vietätte koko illan vilkkaassa keskustelussa näiden ihanien heijastavien kangaspainatusten ympäröimänä. Anna raskaiden huolien ja taakkojen pudota pois näiden merkittävien heijastavien kangaspainatusten kanssa asunnossasi. Nämä heijastavat kangaspainatukset on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kodissasi ja turvallisia lapsillesi. Niitä on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, joista hienostunut urbaani kodinomistaja voi valita. Nämä heijastavat kangaspainatukset sopivat kauniisti yhteen minkä tahansa seinän tai tapetin värin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Pidä kiirettä ja nappaa nyt joukko näitä heijastavia kangaspainatuksia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1