Pinnat

On outoa, mitä kaikkea ihmissilmä voi nähdä. Tietynlaiseen kuvioon järjestetyt pinnat ja kuvat näyttävät stimuloivan mieltä tekemään näkemästään jonkinlaisen järjen. Ehkä ihmisen psyyLue lisääken tarve saada kaaoksesta järjestystä ja rakennetta tekee erityisistä kuvioista ja ainutlaatuisista värinäytteistä niin kiehtovia. Tämä luontainen tarve ja sen täyttymisen arvostus ovat nostaneet tämän piirteen taidemuodoksi. Surfaces-kangaspainatukset ovat kokoelma visuaalisia komponentteja, jotka on järjestetty siten, että ne muodostavat oudon mutta miellyttävän kuvan, jonka silmä ja mieli voivat tunnistaa ja arvostaa. Photowall tekee kunniaa tälle ainutlaatuiselle ja hämmentävälle taiteelle Surface-kangastulosteiden valikoimassaan. Nämä pinnat-kangastulosteet sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana useissa eri kuvissa, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita nämä upeat surfaces-kangastulosteet työtiloihisi tai työhuoneisi, vapaa-ajanhuoneisi ja jopa keittiöihisi, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa synnynnäisen kauneuden ja tekstuurin ei tarvitse olla tuttua voidakseen arvostaa sitä täysin. Salli silmiesi ja mielesi ottaa käyttöön ja lohduttaa sinua sekä tavallisella että uudella. Sääntöjä ei ole olemassa, kun haluat koristella kotiasi näillä ainutlaatuisilla pintakangastulosteilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna niiden helpottaa huoliasi.

Bizarrin pinnat-kangastulosteet

Värien leikkisä käyttö ja näiden surfaces-kangastulosteiden erityiset ominaisuudet nostavat ne yksinkertaisista, ostettavista koristeista todellisiksi esineiksi d árt. Yksi ainoa teos, joka on sijoitettu hyvin näkyvälle alueelle kodissasi, voi saada koko tilan säihkymään. On myös lähes ehtymättömiä tapoja nauttia niistä. Yksinkertaisesti istumasta työhuoneessasi hyvän kirjan kanssa, tarkastelemalla satunnaisesti näitä taideteoksia tai rentoutumalla lepotuolissa miettien sen kuvioiden monimutkaisuutta, nämä pintakangaspainatukset eivät takaa vain loputtomia tunteja älyllistä mietiskelyä, vaan myös syvää arvostusta niiden luontaista kauneutta kohtaan. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa "Smiley Face", "High Tide BW" ja "Moondance Circle Blue Black" sen huomattavassa surfaces-kangastulosteiden kokoelmassa. Jopa lapsesi tulevat rakastamaan niiden värivalikoiman runsautta. He eivät ole koskaan liian nuoria opettamaan, miten taidetta voi arvostaa. Kaikki kotitaloudessasi tulevat kiittämään sinua siitä, että nappasit osuutesi näistä surfaces-kangastulosteista.

Pintojen kankaankuvapainatuksissa on paljon ulkoista

Psykologian käytännössä on olemassa testi nimeltä Worschak. Pohjimmiltaan se on musta mustetahra paperilla. Sitä näytetään potilaalle ja hän kertoo psykologille, mitä hän näkee siinä. Kuvalla itsellään ei ole mitään itseisarvoa. Potilaan tulkinta siitä, mitä hän näkee näissä kuvissa, kertoo psykoanalyytikolle sen, mitä hän haluaa tietää potilaan mielentilasta. Surfaces-kangaspainatukset toimivat melko samalla tavalla. Ne ovat yksinkertainen kokoelma mitä tahansa visioita, joissa on värejä, jotka on järjestetty yhteen kuvaksi. Mutta näiden pintakangaspainatusten yksinkertainen tiede on jäänyt niiden ilmeisen kauneuden varjoon. Jotkut maailman suurimmista museoista, joissa on esillä modernia nykytaidetta, esittelevät kokoelmissaan joitakin näistä ihanista teoksista. On mittaamattoman suuri siunaus, että Photowall päätti tarjota näitä surfaces-kangastulosteita julkiseen kulutukseen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle "Ocean Rhapsody", "Number Nine" ja "World Map on Wooden Wall" hienossa valikoimassamme pintojen kankaalle tulosteita.

Ulkoinen ja silmiinpistävä

Kaiken ei tarvitse olla siroa ja suloista. Joskus pinnan jylhyys voi antaa yhtä paljon tunnelmaa olohuoneeseesi kuin pastelliväreillä ja yhteensovitetuilla vedoksilla kuorrutettu tila. Tätä silmällä pitäen Photowall antaa sinulle "Iron Door", "Heart of Nails" ja "Rustic Stone Wall" meidän pysäyttävässä valikoimassamme pintojen kankaalle tulosteita. Nämä pinnat-kangastulosteiden valikoimassamme olevat kohteet tarjoavat goottilaista ja monokromaattista ilmettä ympäristöönne, mikä voi olla houkuttelevaa seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Nämä taideteokset eivät ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan ne voivat olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa karheaa hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Ja niille, joiden silmät ovat ihastuneet outoihin, toistuviin kuvioihin, pintakangaspainatuksiemme "Rusty Chains" -malli voi olla juuri sinulle sopiva. Se houkuttelee silmää ja mieltä löytämään yhteneväisyyttä ja rakennetta muodoissaan, joten se on täydellinen teos karulle, monimutkaiselle yksilölle. Anna sen roikkua ruokailutilojesi seinillä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaiheinen teos illan alkuun.
Tuotetiedot