Ympyrät & pilkut

Tässä maailmassa on tiettyjä asioita, jotka eivät ole loogisesti selitettävissä. Tapahtuu erityisiä ilmiöitä, jotka eivät näytä järkeviltä älykkään mielen mielestä, mutta jotka kuitenLue lisääkin näyttävät toimivan itsestään kauniisti aivan yhtä lailla. Yksi näistä mysteereistä on se, miksi ihmissilmä tuntuu olevan kiinnostunut ja tyytyväinen pyöreistä ja pyöreistä kuvista. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme tai tietty kuva, vaikka sitä näkee kaikenlaisissa arkipäiväisissä esineissä, voi yhtäkkiä herättää meissä kunnioitusta. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä valikoimassaan circles & dots canvas printtejä. Nämä ympyrät ja pisteet -kangastulosteet sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana erilaisina kuvina, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää, jotta sitä voisi arvostaa täysin. Anna silmiesi ja mielesi olla mukana ja lohduttautua tutulla tavalla. Sääntöjä ei ole, kun haluat koristella kotiasi näillä ainutlaatuisilla ympyrät ja pisteet -kangastulosteilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna niiden helpottaa murheesi pois.

Rotund ympyröitä ja pisteitä -kangastulosteet

Näiden ympyrät & pisteet -kangastulosteiden leikkisä värien käyttö ja silmiä hivelevät ominaisuudet nostavat ne yksinkertaisista, ostettavista koristeista todellisiksi esineiksi d árt. Yksi yksittäinen teos, joka on sijoitettu hyvin näkyvälle paikalle kodissasi, voi saada koko tilan säihkymään. Pehmeistä pastelliväreistä kirkkaisiin yksivärisiin ja tummiin yksivärisiin sävyihin, ei ole mitään rajaa yhdistelmille ja kuvioille, joita nämä ympyrät ja pisteet -kangastulosteet voivat muodostaa. On myös lähes ehtymättömiä tapoja nauttia niistä. Nämä ympyrät ja pisteet -kangaspainatukset eivät takaa vain loputtomia tunteja älyllistä pohdiskelua, vaan myös niiden luontaisen kauneuden syvää arvostusta, vaikka ne istuisitkin työhuoneessasi hyvän kirjan kanssa ja tarkastelisit satunnaisesti näitä taideteoksia tai rentoutuisit lepotuolissasi ja miettisit sen kuvioiden yksinkertaisuutta. Aivan kuten psykologin toimistossa olevat Worschaksit, ne voivat itse asiassa kertoa paljon katsojan mielentilasta. Jopa lapsesi tulevat rakastamaan niiden värivalikoiman runsautta. He eivät ole koskaan liian nuoria opettamaan taiteen arvostamista. Kaikki kotitaloudessasi tulevat kiittämään sinua siitä, että nappasit osuutesi näistä upeista ympyröitä ja pisteitä sisältävistä kankaista.

Ympyrät ja pisteet -kangastulosteet ilahduttavat

Photowall on tehnyt näiden upeiden vedosten hankkimisen kotiisi pirun helpoksi. Hinnalla, joka on käytännössä varkaus, voit nyt turvata itsellesi ja perheellesi jotain, joka ei olisi sopimaton modernissa taidemuseossa. Tutustu hämmästyttäviin teoksiin, kuten "Colorful Bottle Bottoms", "Zen in Black Sand" ja "Old Perforated Metal Plate", jotka ovat johdatus tähän ainutlaatuiseen taidetyyliin ja herättävät ruokahalusi. Siirry sitten vakavampiin teoksiin, kuten "Curve", "Shibori II" ja "Hunting Green with Dots", täydentämään kokoelmaasi. Luo perheaktiviteetti antamalla kaikkien vuorollaan sijoittaa ne kotiisi, ja sinulla on täydellinen kaava hauskan ja oppimisen iltapäivän viettoon. Tai kutsu ystäväsi iltapäiväksi teetä ja leivoksia nauttimaan samalla, kun keskustelet vilkkaasti tämän taidemuodon perusdynamiikasta. Ajatusten ja vaikutelmien vaihto saa sinut unohtamaan, miten nopeasti aika kuluu. On jopa tutkimuksia, jotka osoittavat, että ihmiset, joilla on ahdistuneisuushäiriöitä, rauhoittuvat näitä pyöreitä muotoja katsellessaan ahdistuksestaan ja alkavat rentoutua ja saavuttaa jälleen tasapainon. Hanki siis joitakin näistä ympyröitä ja pisteitä sisältävistä kangaspainatuksista kotiisi jo tänään.

Tyydyttävä ja tuttu

On hetkiä, jolloin muotojen tuttuus tuntuu meistä uudelta ja kiehtovalta. Joskus paljaalle seinälle ripustetut tavalliset pyöreät elementit voivat antaa yhtä paljon potkua asuintilallesi kuin pastelliväreillä ja koordinoiduilla vedoksilla verhoiltu tila. Tätä silmällä pitäen Photowall tarjoaa sinulle "Shapes No 2020" -teoksen kiehtovasta ympyrät ja pisteet -kangastulosteiden kokoelmastaan. Tämä erityisesti ympyrät ja pisteet -kangastulosteiden valikoimassamme oleva kappale tarjoaa tilaan psykedeelisen ja surrealistisen tunnelman, joka voi olla houkutteleva seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa lempeää hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Anna näiden ympyröitä ja pisteitä sisältävien kankaankuvitusten istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löytää koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaiheinen teos illan aloittamiseen.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1