Toistuvat kuviot

On outoa, mitä kaikkea ihmissilmä voi nähdä. Järjestetyt elementit ja tiettyyn kuvioon järjestetyt kuvat näyttävät stimuloivan mieltä tekemään jonkinlaisen järjen siitä, mitä se näkeeLue lisää. Ehkä ihmisen psyyken tarve saada kaaoksesta järjestys ja rakenne tekee toistuvista kuvioista ja hypnoottisista värinäytteistä niin kiehtovia. Tämä luontainen tarve ja sen täyttymisen arvostus ovat nostaneet tämän piirteen taidemuodoksi. Toistuvat kuviot -kangaspainatukset ovat lineaarisia ja identtisiä komponentteja, jotka on järjestetty siten, että ne muodostavat kuvioidun mutta miellyttävän kuvan, jonka silmä ja mieli voivat tunnistaa ja arvostaa. Photowall tekee kunniaa tälle ainutlaatuiselle ja hämmentävälle taiteelle toistuvia kuvioita sisältävällä kankaankuvioiden sarjallaan. Nämä toistuvat kuviot -kangastulosteet sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana useissa eri kuvissa, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla uutta ollakseen täysin arvostettua. Anna silmiesi ja mielesi olla mukana ja lohduttautua tutulla. Sääntöjä ei ole, kun haluat koristella kotiasi näillä ainutlaatuisilla toistuvilla kuvioilla varustetuilla kankaankuvioilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna niiden helpottaa huoliasi.

Hypnoottista toistuvissa kuvioissa olevat kangastulosteet

Roomassa sijaitseva Colosseum rakennettiin eri puolilta maailmaa tulleiden orjien käsissä vuosikymmenien aikana. Sen ensisijainen tarkoitus oli toimia pääareenana aikakauden kuuluisimmille ja raaimmille gladiaattoritaisteluille. Tämä sadistinen ja väkivaltainen urheilulaji oli huumausaine, joka huumaannutti roomalaiset ja sai heidät unohtamaan hyvin todelliset ongelmat, joita he kohtasivat jokapäiväisessä elämässä. Photowall antaa sinun tuntea tämän muinaisen urheilun haamun "Colosseumin ikkunat" -kuvion avulla, joka kuuluu sen hämmästyttävään toistuvien kuvioiden kankaankuvapainatusten kokoelmaan. Näissä kuvissa on toistuva ikkunakuvio, joka heijastaa Rooman kuuluisan gladiaattoriareenan kaariaukkoja. Ripusta muutama näistä toistuvia kuvioita sisältävistä kangaspainatuksista olohuoneeseesi ja tunnet olevasi suurten keisarien läsnäollessa. Nämä toistuvat kuviot -kangastulosteet huokuvat upeutta ja mahtavuutta olohuoneesi seinillä. Katsele, kun perheesi ja vieraasi katselevat ihmeissään näitä upeita toistuvia kuvioita sisältäviä kangaspainatuksia. He tuskin pystyvät hillitsemään hämmästystään ja kiittävät sinua vuolaasti siitä, että olet asettanut nämä toistuvat kuviot kankaalle kotiisi.

Viihtyvyyttä toistuvilla kuvioilla kankaalle tulostettuna

Värien leikkisä käyttö ja näiden toistuvien kuvioiden toistuvat ominaisuudet nostavat ne yksinkertaisista, ostettavista koristeista todellisiksi esineiksi d árt. Yksi yksittäinen teos, joka on sijoitettu hyvin näkyvälle alueelle kodissasi, voi saada koko tilan säihkymään. On myös lähes ehtymättömiä tapoja nauttia niistä. Yksinkertaisesti istumasta työhuoneessasi hyvän kirjan kanssa, tutustumalla satunnaisesti näihin taideteoksiin tai rentoutumalla lepotuolissasi miettien sen kuvioiden monimutkaisuutta, nämä toistuvat kuviot kankaalle tulostetut kankaalle tulosteet eivät ainoastaan takaa loputtomia tunteja älyllistä mietiskelyä, vaan myös syvää arvostusta niiden luontaista kauneutta kohtaan. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa "Salty Leopardin" kanssa sen huomattavassa toistuvien kuvioiden kankaankuvioiden kokoelmassa. Jopa lapsesi tulevat rakastamaan niiden värivalikoimaa. He eivät ole koskaan liian nuoria opettamaan, miten taidetta voi arvostaa. Kaikki kotitaloudessasi tulevat kiittämään sinua siitä, että nappasit osuutesi näistä toistuvien kuvioiden kangaspainatuksista.

Viehättävä ja rauhoittava

Psykologian käytännössä on olemassa testi nimeltä Worschak. Pohjimmiltaan se on musta mustetahra paperilla. Sitä näytetään potilaalle ja hän kertoo psykologille, mitä hän näkee siinä. Kuvalla itsellään ei ole mitään itseisarvoa. Potilaan tulkinta siitä, mitä hän näkee näissä kuvissa, kertoo psykoanalyytikolle sen, mitä hän haluaa tietää potilaan mielentilasta. Toistuvat kuviot kankaanpainatuksissa toimivat melko samalla tavalla. Ne ovat yksinkertainen kokoelma mitä tahansa kuvia, joissa on värejä, jotka on järjestetty yhteen kuvaksi. Mutta näiden toistuvien kuvioiden vapputulosteiden yksinkertainen tiede on jäänyt niiden ilmeisen kauneuden varjoon. Jotkut maailman suurimmista nykytaidetta esittelevistä museoista esittelevät kokoelmissaan joitakin näistä upeista teoksista. On mittaamaton siunaus, että Photowall päätti tarjota näitä toistuvia kuvioita sisältäviä kangastulosteita julkiseen käyttöön. Olemme ylpeitä voidessamme antaa sinulle "River Wavelets II" -teoksen hienossa toistuvien kuvioiden kankaankuvapainatusten valikoimassamme.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-2 2:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.