Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Vesiputous kesällä - Canvastaulu - Makuuhuone

235

aihetta

Vesiputoukset

Halusitpa sitten vangita maailman kuuluisimpien vesiputousten mahtavan voiman, tai katsella vuorenrinteeltä virtaavaan putouksen pehmeän valkoista vaahtoa, Photowall-valikoiman vesipuLue lisäätousaiheiset canvas-taulut voivat tuoda luonnon vesielementtien kauneuden kotiisi. Jylisevästä taianomaiseen - löydät varmasti etsimäsi canvas-taulujen valikoimasta.

Ilkeä, oikukas ja suurenmoinen

Canvas-taulujemme suuri valikoima sisältää muun mussa upeita taiteellisia valokuvia Afrikan Zambezi-joen Viktorian putouksista, jota reunustaa vehreä kasvillisuus ja villinä pauhaavan joen sumu, sekä tauluja, jotka vangitsevat esimerkiksi Islannin Seljalandsfoss-vesiputouksen voiman tai Kiinan Jiuzhai Valley National Park -luonnonpuiston kauneuden. Kunnioitusta herättävät luontokuvat vievät sinut kotisi turvasta kaikkialle maailmaan. Löydä valikoimastamme mieleisesi maisema, oli se sitten vuori- tai metsämaisema, tai vaikka New Yorkin Keskuspuisto. Monet kuvistamme ovat saatavilla tunnelmallisena mustavalkoisena versiona, joka välittää näiden luonnon jättiläisten dramaattisen voiman.

Elegantti, aavemainen ja viehättävä

Majesteettisten luonnon vesiputousten voiman vastapainoksi valikoimassamme on myös canvas-tauluja, jotka kuvaavat maailman vesiputousten kauneutta, herkkyyttä ja monimuotoisuutta. Lumoavia sateenkaaria vesiputousten yllä, komeita kultaisia auringonnousuja ja vaaleanpunaisia auringonlaskuja vaahtopäisten syvien vihreiden jokien yllä. Vehreiltä, polveilevilta ja saniaisten reunustamilta metsäpoluilta aukeavia jokia, jotka kiviin rikkoutuessaan muuttuvat vaihtopäiksi. Kuulaita, valkoiseksi jäätyneitä vesiputouksia, tai Skotlannin Skye-saaren vaahtoavan Fairy Pools -joen elegantti mutta aavemainen kauneus mustavalkokuvassa. Canvas-taulujemme valikoimasta löydät etsimäsi luonnonihmeet salaperäisinä mustavalkoversioina sekä vesiputousten taianomaisina tanssivina väreinä, ja syysmaiseman kullan ja punaruskean sävyissä. Voit valita canvas-taulun, joka kuvaa luonnonihmeitä aina Argentiinan Iguazu-putouksista Espanjan Yaga-jokeen. Valikoimastamme löytyy jopa action-taulu, joka kuvaa vuorikiipeilyä vesiputouksen läheisyydessä. Jos haluat vangita palan vaikuttavan luonnon rauhoittavaa vaikutusta kotiisi, canvas-taulujemme valikoima tarjoaa lukuisia eri tyylejä, jotka kohentavat kaikkia tiloja.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.