Vesiputoukset

Halusitpa sitten vangita maailman tunnetuimpien vesiputousten valtavan voiman ja majesteettisuuden tai katsella kuplivan puron pehmeää valkoista vaahtoa, kun se syöksyy vuorenrinnettäLue lisää pitkin, Photowallin vesiputous-kangaspainatuskokoelma voi tuoda veden kauneuden luontoon kotiisi. Ukkosesta taianomaiseen, voit löytää juuri sen, mitä etsit, kankaankuvakokoelmastamme.

Mean, Moody and Magnificent

Laajaan kankaankuvituskokoelmaamme kuuluu upeita taiteellisia valokuvia Sambesi-joen Victorian putouksista Afrikassa, joita reunustaa rehevä kasvillisuus ja peittää villin, jyrisevän joen roiskeet, tulosteita, jotka korostavat Seljalandsfossin vesiputouksen voimaa Islannissa, ja kohtauksia kauniista Jiuzhai-laakson kansallispuistosta Kiinassa. Vavahduttavat luontokuvat vievät sinut kodin mukavuudesta mihin tahansa päin maailmaa. Kautta vuorten, metsien ja jopa New Yorkin Central Parkin voit löytää sen erityisen kohtauksen maalaustarjonnastamme. Monet kuvistamme ovat tunnelmallisia mustavalkoisia, mikä välittää näiden luonnon jättiläisten dramaattisen voiman.

Elegantti, aavemainen ja armollinen

Luonnon vesiputousten voimaa ja majesteettisuutta kuvaavien kuviemme vastakohtana meillä on myös monia kankaalle vedoksia, jotka kuvaavat vesiputousten silkkaa kauneutta, herkkyyttä ja monimuotoisuutta eri puolilla maailmaa. Sateenkaaria on kuvattu vesiputousten yli teknisessä väriloistossa, upeita kultaisia auringonnousuja tai vaaleanpunaisia auringonlaskuja jokien yllä, jotka vaahtoavat valkoisina alla oleviin smaragdinvihreisiin syvyyksiin. Joet nousevat vehreistä, kiemurtelevista metsäpoluista ja saniaisista ja ryntäävät kallioiden läpi suihkuksi. Raikkaan valkoisia, jäätyneitä vesiputouksia tai vaahtoava joki mustavalkoisissa vedoksissa tyylikkäissä mutta aavemaisissa Fairy Pools -vesiputouksissa Skotlannin Skyen saarella. Olipa kyseessä sitten mystinen mustavalkoinen tai syksyisen maiseman kullan ja ruosteen väreissä juoksevien vesiputousten maagiset, tanssivat värit, kankaalle otettujen vedosten kokoelmassamme on jotakin erityistä tarjottavaa, mitä ikinä etsitkin luonnon maailmasta. Voit valita kangaspainatuksista Argentiinan Iguazun putoukset ja Espanjan Yaga-joen lähteet. Voit jopa valita action-tulosteen kalliokiipeilystä vesiputousten vieressä. Jos haluaisit vangita palan seesteisyyttä tai luonnon upeutta omaan kotiisi, kankaankuvituskatalogissamme on valtava valikoima erilaisia tyylejä ja tunnelmia, jotka parantavat mitä tahansa huonetta.

Lisää ripaus luontoa huoneeseesi

Luonnonnäkymä huoneessasi on yksi parhaista tavoista luoda virkistävä ja rentouttava huoneympäristö. Luonnon tiedetään olevan tärkeä stressitasojen alentamisessa, ja sen on myös havaittu tarjoavan terveyshyötyjä. Termi on biofilia, joka tarkoittaa ihmisen synnynnäistä tarvetta luoda yhteys luontoon. Tämä on itse asiassa yksi suunnittelualan trendeistä näinä päivinä. Saatat huomata, että monissa laitoksissa ja tiloissa on nykyään ainakin jonkin verran viherkasveja sisätiloissa. Unohda päivän stressi ja siirry planeettamme ihaniin paikkoihin. Tällöin Waterfalls-seinämaalaukset tulevat kuvaan ja tekevät huoneestasi ja tilastasi houkuttelevan näköisen.
Tuotetiedot