Tulivuoret

Tulivuoret ovat eräitä tämän planeetan voimakkaimmista luonnonvoimista. Ne ovat täynnä punaista, sulaa laavaa, vulkaanista kiveä ja tulikiveä. Yksi ainoa räjähdys voi lähettää pyroklaLue lisäästisia pilviä suoraan stratosfääriin, josta ne voi nähdä avaruudesta ilman kaukoputkea. Yksikin purkaus voi muuttaa mantereen topografiaa ja geologista rakennetta ikuisesti. Photowall osoittaa kunnioitustaan tätä mahtavaa luonnonvoimaa kohtaan ainutlaatuisella tulivuori-kangastulosteiden sarjallaan. Näissä upeissa kuvissa on joitakin henkeäsalpaavimmista ja historiallisimmista tulivuorista, jotka ovat jättäneet jälkensä tälle planeetalle. Anna näiden tulivuoret-kangastulosteiden asettua kotiisi ja muistuttaa sinua tämän luonnonilmiön järisyttävästä voimasta. Sijoita ne olohuoneeseesi tai asuntosi vapaa-ajan tiloihin, jotta ne tuntuvat kooltaan ja suuruudeltaan. Nämä upeat tulivuoret-kangastulosteet näyttävät hyvältä jopa lastesi leikkinurkissa ja nukkumapaikoissa. Ne voivat palvella paitsi koristetarkoitusta myös johdattaa pikkulapsesi geologian perusasioihin. Istu heidän kanssaan ja anna heille ensimmäinen oppitunti siitä, miten nämä mahtavat luonnonvoimat aikoinaan muuttivat maapallon kasvot.

Räjähdysmäiset tulivuoret -kangastulosteet

Historiallinen Pompeijin kaupunki Italiassa pyyhkiytyi pois maan päältä tulivuoren, Vesuviuksen, purkautuessa vuonna 79 jKr. Vuoren laava ja tuhka nielaisivat sen kokonaan ja jopa koteloivat osan sen asukkaista kiveen jättäen heidät ikuisiksi ajoiksi irvokkaisiin asentoihin, joissa he kuolivat. Viime aikoina Filippiinien Luzonin alueella vuonna 1991 tapahtunut Pinatubo-vuoren purkaus lähetti ilmakehään pyroklastisen pilven, joka saavutti maapallon toisen pallonpuoliskon. Photowall kunnioittaa tätä tuhoisaa luonnonilmiötä hienossa tulivuori-kangaspainatusten valikoimassaan olevilla teoksilla "Liquid Fire", "Red Fuji, Katsushika Hokusai" ja "Ueno District and Mt.Fuji in Tokyo, Japan". Nämä painatukset kuvaavat joitakin aktiivisimmista tulivuorista, jotka aiheuttivat tuhoa Japanin saarella viime vuosisadalla. Nämä upeat tulivuoria kuvaavat kangaspainatukset sopisivat hyvin yksityisen työhuoneesi tai henkilökohtaisen minikirjastosi seinäpainatusten joukkoon. Anna näiden tulivuoria kuvaavien kangaspainatusten saada sinut tuntemaan itsesi geologiasiantuntijaksi, kun ne ottavat majesteettisen ja ansaitsemansa paikan seinilläsi.

Tulivuorissa tuhoutuvat kankaankuvatulosteet

Yellowstonen kansallispuisto Wyomingissa Yhdysvalloissa oli aikoinaan hyvin suuri tulivuori miljoonia vuosia sitten. Sen purkaus loi yhden suurimmista kraattereista, joita tämä planeetta on koskaan nähnyt. Sen nykyisin juhlittavat geotermiset piirteet, kuten geysiiri Old Faithful, ovat osa sen vulkaanista alkuperää. Filippiinien eteläisimmillä alueilla sijaitsevaa Apo-vuorta pidetään koko maan suurimpana ja korkeimpana huippuna. Se on alueen suurin uinuva tulivuori. Sillä on tuhansia aukkoja ja ulostuloaukkoja, jotka päästävät höyryn ulos ja estävät näin lämmön kertymisen ja mahdollisen purkauksen. Sitä ympäröivä maaperä kuuluu maailman hedelmällisimpiin. Photowall antaa sinun jakaa historiaa "Fuji over Shinjuku", "Mount Fuji and Sea of Clouds" ja "Volcano Dawn" upeassa tulivuori-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä hämmästyttävät tulivuoret-kangastulosteet sijoitettuna olohuoneeseesi voivat olla niin stimuloiva keskustelunaihe, että se synnyttää tuntikausia keskustelua sinun ja vieraidesi keskuudessa. Kutsu ystävät ja työtoverit sangriaa ja tapaksia nauttimaan ja anna heidän jakaa näiden ilmiömäisten tulivuori-kangastulosteiden ihmetys ja kunnioitusta.

Herkkä ja vaikuttava

Kun laava kuivuu, se jättää maaperään niin paljon ravinteita ja mineraaleja, että kyseisistä alueista tulee maapallon hedelmällisimpiä maita. Havaijin tuliperäinen maaperä on maan maatalouden ensisijainen perusta, ja se on yksin vastuussa koko maan ananasteollisuudesta. Photowall kertoo sinulle, että jotain hyvää voi tulla jostain niin tuhoisasta asiasta, sillä sen mahtavassa tulivuori-kangastulosteiden kokoelmassa ovat "Thinking Thin", "Crystallization" ja "Craters Edge". Nämä merkittävät kuvat muistuttavat meitä siitä, että vaikka tämän suuruusluokan voimat voivat jättää jälkeensä kauheaa tuhoa, niiden jättämä maatalouden rikkaus ja hedelmällisyys on myös hopeareunus tulevien sukupolvien parantamista ja edistystä varten. Antakaa näiden tulivuori-kangaspainatusten muistuttaa meitä siitä, että hyvä ja paha voivat kulkea käsi kädessä mitä epätavallisimmilla tavoilla. Näistä tulivuoria kuvaavista kangaspainatuksista on saatavana laaja valikoima malleja ja värejä, joista vaativa geologian harrastaja voi valita. Kun ne lepäävät upeina ja majesteettisina maapallolla, anna niiden istua samalla tavalla kotisi käytävillä ja asuintiloissa. Nappaa oma kokoelmasi näistä hienoista tulivuoria kuvaavista kangaspainatuksista jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1