Apina Katso apina Wah - Canvastaulu - Olohuone

190

aihetta

Palmupuut

Palmuilla on ollut rooli elokuvissa, televisiossa sekä kirjoissa monien vuosituhansien ajan. Muinaisista ajoista lähtien egyptiläiset ovat kutsuneet suurta taatelipalmua benuksi. MuinLue lisääaisina aikoina taatelipalmu yhdistettiin medestäjään tai feenikseen, joita esiintyy monissa faaraoiden hautoja esittävissä tauluissa. Palmulla oli sekä uskonnollinen että käytännön merkitys. Ensiksikin, ruoka ja juoma (taatelit ja kookosmaito) puusta ja käyttömateriaalit sen oksista. Palmutyypistä riippuen niistä voidaan saada käyttökelpoista öljyä, polttoainetta, viiniä, vahaa, hyytelöä ja palmun sydämet sopivat salaatteihin.

Symbolinen arvo

Palmun symbolinen arvo on merkittävä, palmun lehdet merkitsivät voittoa, rauhaa, menestystä ja ikuista elämää. Joissakin uskonnoissa palmu on pyhä. Ehkä sen vuoksi, että palmut, erityisesti kookospalmut kantavat hedelmää jopa 70 vuoden ajan. Tutustu canvastauluihin, jotka esittävät tätä ihastuttavaa kasvia, jolla on oma rikas historiansa. Nauti tuulessa liehuvista palmuista pimenevässä illassa, niiden sävyistä ja trooppisuudesta mm. Canvastaulujen valikoima käsittää kuvioita palmupuista sekä abstraktisempia tauluja, jotka saavat sinut kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin. Palmuaiheiset taulut saavat sinut ehkä muistelemaan viettämääsi lomaa tai jonkin elokuvan suosikkikohtausta. Voimakas, hiljainen palmu on ollut mukana tuhansissa elokuvissa. Esimerkiksi vuona 1981 Mel Gibsonin elokuva Gallipoli, jossa australialaiset ja turkkilaiset taistelivat Dardanellien rannalla. Miami Vice -sarjssa (2006) Colin Farrel ja Gong Li taistelevat aaltojen keskellä. Poin Breakissa on kohtaus, jossa Keanu Reeves ja Patrick Swayze ovat Bella Beachilla Australiassa palmujen keskellä. Kauniit rannat tuntuvat aina saavan palmut näyttämään parhaat puolensa. Kauniilla palmuaiheisella canvastaululla luot seinällesi kestävää kauneutta. Ei väliä, pidätkö enemmän valokuvista tai maalauksista tai siltä väliltä, palmuaiheinen canvastaulu suo hetken tauon trooppisessa ympäristössä tai rannalla. Palmuaiheinen taulu voidaan yhdistää eri palmulajeja kuvaavien taulujen kanssa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.