Koralli ranta Palm Tree - Canvastaulu - Olohuone

369

aihetta

Trooppiset puut

Ei ole mitään romanttisempaa kuin taulu, joka esittää palmua rannalla auringonlaskun aikaan. Yhdistä rakkauden, rauhan, kauneuden ja pienillä sateenvarjoilla koristettujen hedelmä-cocLue lisääktailien tunnelmat, se on paras tapa lepuuttaa hermoja tai rentoutua raskaan työpäivän jälkeen. Tämä laaja canvastaulujen kokoelma käsittää kaikki nämä rauhoittavat kuvat trooppisista puista ja tunnet välittömästi siirtyväsi rauhalliseen, aurinkoiseen saarimaisemaan. Nämä puut ovat pääasiassa kasvaneet trooppisilla tai subtrooppisilla alueilla, vaikka jotkut niistä kasvavat viileimmillä alueilla kuten Uudessa-Seelannissa.

Palmut

Kaikilla näillä puilla on monia muita käyttötarkoituksia kuin olla auringonlaskun kehyksinä. Palmu tuottaa kookospähkinöitä, joita myydään suuria määriä erilaisten tuotteiden kuten maidon ja öljyn valmistamiseen. Terveystietoisille ihmisille ne ovat terveellisempi vaihtoehto ja ovat tavattoman haluttuja tuotteita. Lehtiä käytetään monissa eri keittiöissä, ne kääritään lihan tai kalan ympärille. Lisäksi niistä valmistetaan koreja ja mattoja.

Bambu

Bambu-aiheiset taulut ovat sekä moderneja että kauniita. Täysiväriset, sepia-sävyiset ja mustavalkoiset kuvat täydentävät sekä tummaa että vaaleaa sisustusta. Bambu on myös erittäin monipuolinen tuote ja erittäin nopeasti kasvava ja siten täysin ympäristöä säästävä. Aasiassa bambunversoja käytetään monissa ruokalajeissa ja tätä puuta käytetään usein myös rakennustelineiden rakentamisessa. Koska maailman metsät ehtyvät nopeasti, bambua käytetään lattioihin,katteisiin ja se kompressoidaan, jotta se tuntuu kovalta puulta.

Parfyymipuut

Ylang Ylang on peräisin Jaavalta ja Malesiasta ja on tunnettu Chanel No 5 parfyymipuuna, koska sen kukat synnyttävät tuoksua. Sen lähin kilpailija on Michella Champaca, joka on peräisin Intiasta, joka on nimetty uudelleen Joy Perfuremn mukaan. Tarjolla on myös täydellinen bambua ja palmuja esittävä abstraktisten canvastaulujen kokoelma. Tällainen modernisuus on suosittu nuorempien parissa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.