Trooppiset puut

Mikään ei ole niin romanttista kuin maalaus rannalla olevasta palmusta, jonka takana aurinko laskee. Se herättää tunteita rakkaudesta, rauhasta, kauneudesta ja hedelmäcocktaileista piLue lisääenine sateenvarjoineen, eikä ole parempaa tapaa rauhoittaa hermoja tai rentoutua raskaan työpäivän jälkeen. Tässä laajassa kankaankuvapainatuskokoelmassa on kaikki nämä rauhoittavat kuvat trooppisista puista, ja pääset välittömästi eristäytyneeseen, aurinkoiseen saaristoon. Nimensä mukaisesti puita kasvatetaan pääasiassa tropiikissa tai subtrooppisilla alueilla, vaikka joitakin puita on löydetty myös kylmemmiltä, mutta pakkasettomilta alueilta, Uudesta-Seelannista.

Palmupuut

Kaikilla näillä puilla on monia muitakin käyttötarkoituksia kuin auringonlaskujen kehystäminen. Palmu tuottaa kookospähkinöitä, joita myydään valtavia määriä, ja niistä valmistetaan valtava määrä erilaisia tuotteita, kuten maitoa ja öljyä. Terveystietoisille massoille ne ovat loistava korvike epäterveellisemmille lajitovereilleen, ja niillä on ennennäkemätön kysyntä. Lehtiä käytetään monissa eri keittiöissä lihan ja kalan käärimiseen, mutta myös korien ja mattojen punontaan.

Bambu

Bambumaalaukset ovat sekä moderneja että esteettisesti miellyttäviä. Värilliset, seepia- ja mustavalkoiset kuvat täydentävät helposti sekä hillittyä että kirkasta sisustusta. Bambu on myös erittäin monipuolinen tuote ja erittäin nopeasti kasvava, joten se on täysin kestävä. Aasiassa bambunversoja käytetään monissa elintarvikkeissa, ja varsinaista puuta käytetään usein myös rakennusalalla rakennustelineinä. Koska maailman metsät ehtyvät nopeasti, bambua käytetään nykyään yleisesti lattiapinnoitteissa, terasseissa ja työtasoissa, ja se on puristettu niin, että se näyttää ja tuntuu kovapuulta.

Parfyymipuita

Ylang-Ylang-puu, joka on kotoisin Javesta ja Malesiasta, tunnetaan Chanel No. 5 -tuoksupuuna, sillä sen kuuluisat kukat vaikuttavat tuoksuun. Sen lähin kilpailija on Intiasta kotoisin oleva Michelia Champaca -puu, joka on nimetty uudelleen Joy-parfyymin mukaan. Kattavassa valikoimassa on myös abstrakte kankaalle painettuja kuvia bambusta ja palmuista. Tämä nykyaikaisuuden muoto on erittäin suosittu nuorempien keskuudessa.
Tuotetiedot