Pyökit

Yksi suosituimmista kategorioistamme puiden saralla on pyökki-kangastulosteet. Tätä puulajia pidetään usein brittiläisten puiden kuningattarena, koska se tarjoaa tärkeää ravintoa ja kLue lisääodin monille lajeille. Fagaceae-heimoon kuuluvan pyökin kuori on usein erilaisten sienien ja sammalten koti, ja sen siemeniä syövät hiiret, oravat ja linnut. Näet pyökkikankaista, miksi euroopanpyökin tieteellinen nimi on Fagus sylvatica. Fagus on latinankielinen nimi, joka tarkoittaa "tammilajia", ja epiteetti sylvatica tarkoittaa "metsässä kasvavaa". Lisäksi tulet todistamaan pyökkikankaiden kangaspainoissa, että nämä kaunottaret voivat kasvaa jopa 40 metrin pituisiksi ja niiden elinikä voi olla yli 300 vuotta! Ei siis ihme, että ne yhdistetään viisauteen, sillä kauan sitten opiskelijat pitivät palan kuorta, jotta he menestyisivät opinnoissaan. Ehkä pyökkipuun kankaalle painetut vedokset voivat tehdä saman sinulle eri muodossa.

Pyökkipuun kankaankuvapainatusten vaikutus

Koska nämä hämmästyttävät otukset, jotka ovat teknisesti pitkulaisia kasveja, auttavat myös pitämään ilmamme puhtaana ja ekosysteemimme terveenä, on järkevää sijoittaa niitä kotiisi. Kaikilla ei kuitenkaan ole tarpeeksi tilaa istuttaa puuta kotonaan, mutta älä huoli enää, sillä erinomainen Beech trees canvas prints -valikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden saada edelleen tuon elvyttävän tunteen, vaikkakin eri muodossa. Se auttaa sinua hengittämään ja antaa sinulle uutta arvostusta luontoa, elämää ja lähiympäristöä kohtaan, ehkä jopa herättää seikkailunhalusi ja lähdet erämaahan. Luo uudelleen tämä luonnon spektaakkeli ja tunne, että kävelet yhden niistä läpi pyökkipuun kankaalle tulostettujen kankaiden avulla. Tiesitkö, että keskiajalla se tunnettiin keijujen puuna? Tämä tekee siitä houkuttelevan myös pienille lapsille heidän tiloissaan.

Monet vuodenajat

Olitpa sitten asuin-, virkistys- tai liiketiloissa, voit sisustaa sisustuksesi eri värejä täynnä olevalla maailmalla käyttämällä Pyökki-kangastulosteita. Kunhan katsot ympäristöäsi, huomaat, miten kaunista kauneutta värit antavat planeetallemme, mikä tekee meistä onnellisia ja tyytyväisiä visuaalisesti ja emotionaalisesti. Toista tämä tunne Photowallin valikoimalla Pyökkipuut-kangastulosteita. Luonnon kiertokulku on yksi parhaista lahjoista meille, ei vain näkymistä nauttimisen kannalta, vaan myös siksi, että se antaa meille vaihtelua lämpötiloissa ja muissa luonnonilmiöissä. Vaikka et olisikaan ulkoilmatyyppi, Pyökkipuut-kangastulosteet luovat varmasti positiivisen, eloisan ja rentouttavan ilmapiirin sisätiloihisi. Nauti kevään tunnelmasta esimerkiksi tuotteilla "Green Forest Sunlight" tai nauti syksyn kauneudesta tuotteella "Forest in Autumn".

Pyökkipuut-kangastulosteiden taituruus

Me ihmiset emme rakasta puita vain niiden käytännöllisen käyttötarkoituksen vuoksi, vaan myös siksi, että niissä on luonnollista henkeä. Puut voivat olla hyvin kauniita, niin korkeita, että ne tuntuvat koskettavan taivasta, ja niin isoja ympäriinsä, ettei niitä voi edes halata. Lukuisat taiteilijat, sekä ammattilaiset että harrastajat, ovat maalanneet kuvia puista, ja niistä on omistettu tuhansia runoja, lauluja ja tarinoita. Upeat pyökkipuut-kangastulosteet voivat saada aikaan saman vaikutuksen, jonka lähes jokainen meistä on tuntenut jossain vaiheessa, mikä yksinkertaisesti pysähtyy nauttimaan puun kauneudesta. Itse asiassa pyökkipuut-kangastulosteet muistuttavat sinua popkulttuurin perusasioista, kuten televisiosarjasta Game of Thrones. "The Dark Hedges" -nimellä tunnettu ikivanhojen pyökkien muodostama kuja on yksi Pohjois-Irlannin kuvatuimmista paikoista, ja se esiteltiin Kings Roadina mainitussa ohjelmassa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1