Kuuset

Vaikka sekä kuusi että mänty ovat havupuita ja kantavat käpyjä, ne kasvavat eri tavoin. Näet tämän upeasta kuusen ja männyn kankaalle painettujen kuvien kokoelmastamme. Toinen ero näiLue lisääden kahden välillä on se, että kuusilajit ovat kaikki kotoisin pohjoisen pallonpuoliskon hyvin kylmiltä tai vuoristoalueilta, kun taas mäntylajit kasvavat kylmiltä alueilta subtropiikkiin. On erittäin hauskaa tutkia kuusen ja männyn kankaalle tulosteita ja katsoa, voitko erottaa ne toisistaan. Varo näiden puiden muotoja. Kuuset kasvavat johdonmukaisesti korkealla, pystyyn nousevalla kolmiomaisella muodolla, joka on pohjimmiltaan klassinen teräväkärkinen puu, joka on leveämpi alhaalla olevista oksista. Myös männyt ovat pystyjä, mutta niillä on avoimempi, pyöreämpi lehtikatos, joka on joskus löyhästi kolmiomainen mutta epäsäännöllinen tai näyttää kypsyessään särmikkäältä tikkarilta. Löydät runsaasti kauniita esimerkkejä molemmista kuusen ja männyn kangaspainatuksista. Olipa kyseessä asuin-, virkistys- tai yritystila, ne hyötyvät valtavasti näiden motiivien kauneudesta ja armosta.

Kuusi- ja mäntykuusi-kangastulosteita kaikille

Tämä monipuolinen ja upea puiden kokoelma sopii myös lastenhuoneisiin. Tämän luokan värit ovat ystävällisiä, eikä aihe ole optisesti tai henkisesti ylivoimainen. Fir & pine trees canvas print voi olla rauhoittava tausta lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen. Sen katseleminen rauhoittaa heitä, saa heidät keräämään ajatuksiaan ja siten keskittymään paremmin. Fir & pine trees canvas print, kuten "Winter Wonderland", ovat täydellinen esimerkki siitä, miksi tällaiset motiivit voivat tarjota suuren vetovoiman mutta myös hyvän tunnelman lapsesi ympäristöön. Jopa olohuoneessa tai perhehuoneessa kuusen ja mäntyjen kankaalle painetut vedokset, kuten "Auringonlasku metsän yllä", voivat olla yhteinen nimittäjä, joka tuo yhteen kaikenikäiset perheenjäsenet.

Talven ihmemaa

Vuodenajat voivat muuttaa mielialaa, vaikuttaa elämäämme ja muuttaa näkökulmia. Sanotaan, että talvi on mietiskelyn aikaa ja kutsuu meitä hiljentämään mielen, hiljentämään sielun ja puhdistamaan sisäiset toimintamme. Voit varmasti tukea tätä Photowallin kuusen ja mäntyjen kaltaisilla kankaankuvapainatuksilla, kuten "Long way Home" (Pitkä matka kotiin). Tämä kaunis kohtaus tuo täydellisesti esiin talven vetovoiman. Rikkaiden yksityiskohtiensa ja upean sommittelunsa ansiosta tämä erityinen kuusia ja mäntyjä sisältävä kangastuloste saa sinut tuntemaan, että olet juuri siellä, tekemässä syvimpiä ajatuksiasi ja tekemässä tärkeitä päätöksiä. Ennakoiville, jotka haluavat sisustukseensa hieman toimintaa, et voi mennä pieleen, kun käytät sellaisia kuusen ja mäntyjen kankaita kuin "Night Powder Turns with Adrien Coirier". Talviurheiluun liittyviä esineitä, jotka voivat nostaa sisustuksen panosta, on paljon.

Kuusen ja männyn taiteellisuus kankaalle tulostettuna

Me ihmiset emme rakasta puita vain niiden käytännöllisen käytön ja toiminnallisten syidemme vuoksi. Puut voivat olla myös hyvin kauniita, niin korkeita, että ne näyttävät koskettavan taivasta ja niin suuria ympärillä, ettei niitä voi edes halata. Litania taiteilijoita, sekä ammattilaisia että harrastajia, on maalannut kuvia puista, ja niistä on omistettu tuhansia runoja, lauluja ja tarinoita. Ihanilla kuusen ja männyn kankaalle tulostetuilla kankailla voi olla sama vaikutus, jonka lähes jokainen meistä on tuntenut jossain vaiheessa, joka yksinkertaisesti pysähtyy nauttimaan puun kauneudesta. Ne auttavat sinua hengittämään ja antavat sinulle uuden arvostuksen luontoa, elämää ja lähiympäristöä kohtaan, ehkä jopa herättävät seikkailunhalusi ja lähdet erämaahan. Tutustu vaikkapa "Camping in the Pine Forest", kuusen ja mäntyjen kankaalle painettuun kankaaseen, joka saa sinut heti rauhoittumaan ja antaa sinun kerätä ajatuksiasi.
Tuotetiedot