Kevyt koivu metsä - Canvastaulu - Olohuone

2280

aihetta

Puut

Sivilisaation aamunkoitosta lähtien puita on pidetty pyhinä ja erikoisina. Monille ihmisille ne symbolisoivat elämää, kasvua ja tietoa, ihmiskunnan kolmea suurinta kulmakiveä- Puut ovLue lisääat auttaneet ja suojelleet maapalloa ja sen asukkaita miljoonien vuosien ajan, antanut meille suojaa ja ravintoa kerta kerran jälkeen, joten ei ole ihme, että niin monet ihmiset rakastavat ja kunnioittavat niitä. Jos nämä vihreät jättiläiset ovat yksi luonnon ihmeellisimmistä luomuksista, näytä rakkautesi valitsemalla canvastaulu suuresta puuaiheisesta valikoimasta.

Tuo metsä kotiisi

Mistä pidät eniten puissa? Niidenkö lehtien vaihtuvat värit? Koska ne antavat kodin villieläimille? Tai onko se puiden lehtien välistä loistavat auringonsäteet? Ei väliä, mistä pidät eniten, meiltä löydät sopivan taulun. Nyt sinun ei enää tarvitse katsoa ikkunastasi samaa ankeaa näkymää uudestaan ja uudestaan. Canvastauluillamme luot uuden ja valoisan keskipisteen huoneeseen, joka muuttaa kotisi paratiisiksi. Laaja valikoimamme käsittää kotimaisia puita kuten mäntyjä ja tammia sekä eksoottisempia puita kuten bambuja ja palmuja. Jos vihreä ei sovi sisustukseesi, meillä on tarjolla monia muita värejä ja sävyjä. Valitse palmu purppuranpunaisen auringonlaskun kanssa, tulipunaiset syksyiset metsät tai puiden läpi näkyvä sininen horisontti. Meillä on puu jokaista tyyliä varten.

Luo oma unelmiesi tunnelma

Mitä huoneesi tarvitsee? Haluat ehkä pienen kehystetyn koristeen tai suuren huomiota herättävän canvastaulun, puita esittävät taulumme on silloin ratkaisu. Puumme toteuttavat kaikki toiveet. Jos haluat piristää aamujasi, mikset ripustaisi makuuhuoneesi seinälle suurta canvastaulua, joka esittää metsän katveesta loistavaa auringonsädettä? Jos etsit taulua, joka sopii tummempaan väriteemaan, silloin mustavalkoinen tai sepia-sävy voisi olla ratkaisu. Haluatko tuoda luonnon valkoiseen kylpyhuoneeseesi? Palmu merenrannalla olisi hyvä ratkaisu. Ei väliä, mitä tunnelmaa etsit, kokoelmastamme löydät sopivat canvastaulun.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.