Puut

Sivilisaation alusta lähtien puita on pidetty pyhinä ja erityislaatuisina. Monille ihmisille ne symboloivat elämää, kasvua ja tietoa - kolmea ihmiskunnan tärkeintä kulmakiveä. Kun oteLue lisäätaan huomioon, miten puut ovat auttaneet ja suojelleet maapalloa ja sen asukkaita miljoonien vuosien ajan ja antaneet meille suojaa ja ravintoa kerta toisensa jälkeen, ei ole ihme, että niin monet ihmiset rakastavat ja kunnioittavat niitä. Jos olet samaa mieltä siitä, että nämä vihreät jättiläiset ovat yksi luonnon poikkeuksellisimmista luomuksista, osoita rakkautesi valkokangaspainatuksella laajasta puumaalausten kokoelmastamme.

Vie metsä kotiisi

Mikä on sinun suosikkiasiaasi puissa? Onko se se, miten niiden lehdet vaihtavat väriä vuodenaikojen mukaan? Onko se villieläimiä, joita ne majoittavat? Onko se tapa, jolla ne hehkuvat, kun auringonvalo virtaa niiden lehtien läpi? Olipa käsityksesi puiden kauneudesta mikä tahansa, meillä on sinulle sopiva maalaus. Menneet ovat ne ajat, jolloin ikkunasta katsellessa joutuu näkemään saman synkän maiseman yhä uudelleen ja uudelleen. Kangaspainatuksemme tuovat mihin tahansa huoneeseen uuden ja ihastuttavan keskipisteen ja muuttavat kotisi metsäparatiisiksi. Laaja valikoimamme sisältää kotoperäisiä puita, kuten mäntyä ja tammea, sekä ulkomaisia lehtikuusia, kuten bambua ja palmuja. Jos pelkäät, että vihreä ei sovi sisustukseesi, meillä on kuvia kaikissa sävyissä. Voit valita valikoimastamme palmupilkullisen violetin auringonlaskun, tulenpunaisen syysmetsän tai puiden latvojen läpi näkyvän sinisen taivaankannen. Meillä on puu jokaiseen tyyliin.

Luo unelmiesi tunnelma

Mitä huoneesi vaatii? Halusitpa sitten pienen kehystetyn seinäkoristeen tai valtavan kankaisen keskipisteen, puumaalauksemme kattavat kaiken. Tarjolla on puita, jotka täydentävät mitä tahansa haluttua tunnelmaa. Jos haluat piristää aamuihisi, mikset valitsisi makuuhuoneeseesi suurta kankaalle painettua kuvaa auringonsäteistä metsän läpi? Jos etsit tummempaan värimaailmaan sopivaa maalausta, mustavalkoinen tai seepiansävyinen kuva saattaa olla mieleisesi. Haluatko tuoda luontoa luonnonvalkoiseen kylpyhuoneeseesi? Rantapalmukuva tekee tepposet. Mitä tahansa tunnelmaa haluatkin luoda, löydät mallistostamme ihanteelliset kankaankuvat.
Tuotetiedot