Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Suuri Aalto, Katsushika Hokusai - Canvastaulu - Olohuone

794

aihetta

Meret & valtameret

Meret ja valtameret peittävät ison osan planeettaamme ja muodostavat lukemattomia kauniita näkymiä. Meriaiheiset canvas-taulumme tuovat niiden majesteettisuuden ja salaperäisyyden seLue lisääinillesi. Jäämeren viileästä kauneudesta Tyynenmeren säkenöivään siniseen - jokainen canvas-taulumme kuvaa maailman valtameriä ajattomalla ja unohtumattomalla tavalla. Meri on ailahtelevainen ja sillä on monet kasvot. Yritämme vangita näiden tuokioiden kauneuden parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa valokuvissa ja maalauksissamme. Canvas-taulujemme ansiosta voit nauttia pitkään hetkistä, jotka luonnossa kestävät vain muutaman sekunnin.

Koe meren taika

Maailma sekä merenpinnan ylä- että alapuolella on loputtoman kiehtova. Tavoitteenamme on vangita tämä kauneus ja tuoda se ulottuvillesi. Olemme omistautuneet löytämään monet mielenkiintoiset vedenalaiset eläimet, kalat ja kasvit ja kertomaan niiden tarinan sinulle kameranlinssimme läpi. Havaijin viiksekkäistä munkkihylkeistä pilkukkaisiin pallokalloihin; jokainen canvas-taulumme voi tuoda maailman meret ulottuvillesi. Suuri kuvaustiimimme luo uniikkeja otoksia syvällä meren pinnan alla kuhisevasta elämästä. Vaikka punainen väri ei pääse oikeuksiinsa syvällä merenpinnan alapuolella, ja värikkäät syvänmeren asukkaat näkyvät paljaalle silmälle mustana, valokuvaajamme vangitsevat niiden hämmästyttävät sävyt, kuten esimerkiksi scyphozoameduusan leiskuvan punaiset, oranssit ja keltaiset sävyt. Meren vaihtelevaan luonteeseen vaikuttavat esimerkiksi vuorokauden aika, vuodenajat, sekä muutokset lämpötilassa ja ilmakehässä. Esimerkiksi myrskyn kurittama meri käyttäytyy aivan eri tavalla, kuin tyyni vesi kauniina päivänä. Samoin kirkkaansininen auringossa kimmeltävä meri näyttää täysin toisenlaiselta kuunvalossa tähtitaivaan alla. Yritämme vangita näiden muuttuvien hetkien kauneuden merimaisemiemme avulla. Jokainen merimaisemaa kuvaava taulu tai valokuva muistuttaa merien alati muuttuvasta kauneudesta. Kokemuksemme mukaan kauniilla merimaisemalla tai koralliriutan kuvalla voi olla todella positiivinen vaikutus kaikista seikkailunhaluisimpaankin sukeltajaan tai matkamieheen. Vangitseva merimaisema toimii myös ehtymättömänä inspiraation lähteenä niille, jotka haluavat ihailla luonnon kauneutta mieluiten kotisohvalta.

Valitse täydellinen taulu seinällesi

Mitä tulee tilasi sisustamiseen, oikean taulun tai valokuvan valitseminen on ehdottoman tärkeää Taulut voivat vaikuttaa tunnelmaan vahvasti, ja ne voivat kohentaa, täydentää tai korostaa tilan muuta sisustusta. Valokuvaajamme ja suunnittelijamme vangitsevat merimaisemia ja meren elämää taulujen kautta ja tuovat ulottuvillemme värien, maisemien ja merielämän aarreaitan. Huikeasta kuvien ja taulujen valikoimasta löydämme varmasti sinulle sopivimman. Unenomaisia, vesivärein toteutettuja kuvauksia koralliriutoista, elegantteja meren elämän muotoja, myrskyävän meren oikkuja, ja hauskoja kuvia ihastuttavasta meren elämästä - valikoimastamme löydät varmasti jotain, joka miellyttää silmääsi. Voit esimerkiksi hankkia itsellesi valikoiman canvas-tauluja, jotka kuvaavat merialuetta eri vuodenaikoina, tai upeita versioita samasta valokuvasta, jota on käsitelty eri tavoin. Canvas-taulumme on suunniteltu vastaamaan monia eri tunnetiloja ja mielialoja. Jotkut niistä ovat ilmiömäisiä, toiset suloisia ja toiset taas hauskoja. Ne saavat katsojan pysähtymään vaikuttavuudellaan, parantavat päivääsi tai saavat hymyn huulillesi joka kerta, kun katsot niihin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.