Pellot

Jos haluat selkeän ja kattavan näkymän tilaan, olet tullut parhaaseen paikkaan. Photowall on koonnut kauniin kokoelman peltojen kankaalle tulosteita, joissa näet laajat maisemat ja taLue lisäährattoman taivaan. Fields-kangastulosteissa voit valita uskomattomista valokuvista, joissa on niin paljon yksityiskohtia, sekä taideteoksista, jotka antavat luonnolle vielä enemmän merkitystä ja kontekstia. Lisää ulottuvuutta huoneisiisi seinäkoristeilla, jotka todella muuttavat visuaalisen tuotoksen. Olipa kyseessä sitten upeiden laventelikukkien pelto tai massiivisen ukkosmyrskyn energia, nämä Fields-kangastulosteet saavat aikaan maksimaalisen vaikutuksen. Koe kaikki luonnonympäristössä olemisen erilaiset tunteet ilman, että sinun tarvitsee poistua kodistasi, hengailupaikastasi tai toimistostasi. Voit jopa muuttaa valitsemasi Fields-kangastulosteet niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman, huonekalujen ja niin edelleen kanssa.

Kierrä maailmaa Fields-kangastulosteiden avulla

Me kaikki tarvitsemme ajoittain pakopaikan, jotta voimme rentoutua ja rentoutua. Jos olet tilanteessa, jossa et voi vain matkustaa mielesi mukaan, Fields-kangastulosteet voivat olla se pieni henkinen pakomatka kotiisi. Tämän luokan vaihtoehdot ovat niin monipuolisia, että löydät taatusti ihanteellisen paikan. "Empty Road in Shetland, Scotland" -teoksen rauhoittavasta näkymästä "Trio Giraffes" -teoksen Afrikan mantereen kauneuteen, Fields canvas prints tarjoaa sinulle kaiken. Nauti lännen ihmeistä sekä idän viehätyksestä. Fields-kangaspainatusten avulla voit ottaa aikalisän pitkän toimistopäivän jälkeen. Kuvittele esimerkiksi olohuoneeseesi jotain niinkin yksinkertaista mutta silti voimakasta kuin "Come away with me". Se ei ehkä näytä hienostuneelta näöltä, jonka yleensä yhdistät matkustamiseen, mutta tällaisen Fields-kangastulosteen selkeys ja eheys voivat viedä sinut hetkessä takaisin yksinkertaisempiin ja helpompiin aikoihin.

Luonnollinen kauneus

Kun ajattelet kauniita maisemia, mielessäsi ei luonnollisesti ole suuria rakennuksia tai rakennelmia. Kuvittelet unikkopellon aurinkoisena kesäpäivänä, hiljaisen maalaiskadun, jota reunustavat puut ovat täydessä syksyisessä loistossaan, tai seesteisen horisontin, joka on täynnä talven lumen kauneutta. Kokoelmamme pellot-kangastulosteet herättävät tämän maaseudun viehätyksen ja rauhallisuuden täydellisesti! Nämä Photowallin pellot-kangastulosteet tuovat luonnon harmonian tunteen kotiisi, vapaa-ajanviettotilaasi tai jopa toimistoosi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset reagoivat työpaikoilla yleensä hyvin, kun heidän ympäristössään on ripaus luontoa. Se auttaa heitä keskittymään ja rentoutumaan, mikä luo myönteisemmän työilmapiirin ja siten lisää tuottavuutta. Fields canvas -tulosteet, kuten "Keep Walking", voivat todella energisoida ja motivoida kauneudellaan ja rehellisyydellään.

Seasons in fields canvas prints

Olitpa sitten asuin-, vapaa-ajan tai kaupallisessa käytössä, voit sisustaa sisustuksesi maailmalla, joka on täynnä erilaisia värejä, käyttämällä luonto-luokan Fields-kangastulosteita. Kunhan katsot ympäristöäsi, huomaat, miten kauniin värit antavat planeetallemme, ja ne tekevät meidät onnellisiksi ja tyytyväisiksi visuaalisesti ja emotionaalisesti. Jäljennä tämä tunne Photowallin Fields-kangastulosteiden valikoimalla. Luonnon kiertokulku on yksi parhaista lahjoista meille, ei vain näkymistä nauttimisen kannalta, vaan myös siksi, että se antaa meille vaihtelua lämpötiloissa ja muissa luonnonilmiöissä. Vaikka et olisikaan ulkoilmatyyppi, Fields-kangastulosteet luovat varmasti positiivisen, eloisan ja rentouttavan ilmapiirin sisätiloihisi. Nauti kesän tunnelmasta kohteilla kuten "Unikot kesäisellä niityllä", kylpe syksyn kauneudessa kohteessa "Syksyn tunnelma viinitarhoilla" tai kuvittele talven virkistävä viileys kohteissa kuten "Talvimaisema Skabersjössä, Ruotsissa".
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.