Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Veden kosketus - Canvastaulu - Olohuone

1545

aihetta

Maisemat

Maisemat sopivat mainiosti sisustuksen osaksi. Ne voivat tehdä pienestä huoneesta suuremman ja laajentaa tilaa vain olemassaolollaan. Ne voivat piristää liian kliinistä tilaa, minkä vLue lisääuoksi ne sopivat erinomaisesti toimistoihin. Lisäksi ne voivat olla neutraaleja ja sopivat sen vuoksi esimerkiksi hotelleihin. Oikea maisemataulu oikeassa paikassa voi tehdä melko viihtyisästä huoneesta fantastïsen yhdellä iskulla. Tee muutos, sisusta kotisi maisema-aiheisilla canvastauluilla.

Kävely metsätiellä

Luo rauhallisuuden tunnetta maisema-kokoelman metsää esittävillä canvastauluillamme. Anna mielikuvituksesi lentää aikoihin, jolloin me aikojen alussavaelsimme ajan kuluttamilla poluilla vanhojen puiden lomassa. Metsäaiheiset kuvat ovat rajattoman vaihtelevia, voit valita pohjoisten alueiden lähes kylmät, suuret metsät tai Afrikan ja Etelä-Amerikan sademetsät. Jokainen metsä herättää erilaisia tunteita, syksyisen, keltaisen metsän halki kulkeva tie voi tuntua kutsuvalta ja kodikkaalta, sama maalaistie kevään vehreydessä tuo mieleen ajatukset uusista poluista, tuo metsä kotiisi canvastaulujen muodossa.

Anna itsellesi kukkia

Kukat ovat yhtä liikuttavia kuin kauniita, värikäs, mutta aivan lyhytkestoinen luonnonkauneus. Canvastauluilla voit tuoda kokonaisen, laajan kukkaniityn mihin tahansa kotisi huoneeseen. Pidät ehkä unikkopelloista, villikukkien täyttämästä lehvistöstä tai Provencen laventelipelloista. Kaikki ne voit tuoda kotiisi, ja ne pysyvät aina yhtä kauniina kuin valokuvan ottohetkellä.

Avoimet niityt

Taivas tuntuu aina suuremmalta avoimen niityn yllä, kun ruoho kurkottaa ylöspäin ja pienet kukkulat avautuvat edessäsi. Laajalla niityllä on helppo ajatella, niittyjen hiljainen kahina tuo mieleesi valtameren aaltojen loiskeen rantaa kohden, kun taas tuulessa huojuvalla ruoholla on hypnotisoiva vaikutus. Taulu ei koskaan pysty välittämään avoimen ruohoniityn tuoksua ja ääniä, mutta se pystyy näyttämään sen ja avoin niitty tekee pienimmästäkin huoneesta välittömästi suuremman tuntuisen ja elävämmän.

Vuoret ja rauniot

Katselet joskus kuvia vuorista tai niiden laelta otettuja valokuvia, ja sinun on hetken verran ihasteltava niiden ihmisten kestävyyttä, jotka kiipeävät vuorien huipuille saadakseen hyvän valokuvan. Vuoren huipulla sijaitseva linna on vieläkin vaikuttavampi, ajattelet sen tornien tai seinien rakentamiseen tarvittua työmäärää ja kuinka monen vuoden ajan monet ihmiset ovat rakentaneet sitä. Linnat ovat kuin vuoria, ne tuntuvat olleen olemassa iäisyydet ja säilyvät ikuisuuden ja on helppo unohtaa, että ne elävät jatkuvan muutoksen alla. Kevään vihreäksi muuttunut lumipeitteinen vuori tai linnojen hidas raunioituminen, ajan hammas syö niitä kaikkia, myös vuoria. Ihmisen näkökulmasta ne ovat muuttumattomia, mutta geologisesti katsottuna vuoret ovat uskomattoman energisiä liikkuen ylös alas. Valitse taulut sisustukseesi ja ajattele vain niiden ulkonäköä.

Taide

Elävien kohteiden maalaaminen ja kuvaaminen on kautta aikojen inspiroinut taiteilijoita. Jotkut niistä ovat parempia kuin toiset, elävien kohteiden maalaaminen on vaativa laji riippumatta siitä, onko kohteena metsäinen mäki, myrskyinen meri tai vuorijono. Kaiken pitää olla kohdallaan, koska se on ainoa asia, jonka ihmiset voivat tarkastaa jälkeenpäin. Kukaan ei tiedä, miltä Mona Lisa oikeasti näytti, mutta kuka tahansa voi mennä Englantiin katsomaan Thomas Smithiä tai Richard Wilsonia. Valitse Maisema-kokoelmastamme canvastaulu, joka esittää tätä tarkkaa taidelajia.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.