Maisemat

Maisemat ovat erittäin hyödyllinen sisustuselementti. Ne voivat saada pienen huoneen näyttämään suuremmalta, sillä ne laajentavat tilaa pelkästään olemassaolollaan. Ne voivat piristääLue lisää liian kliinistä tilaa, mikä tekee niistä ihanteellisia toimistotiloja, ja ne voivat koristella ja olla silti pohjimmiltaan neutraaleja, mikä tekee niistä ihanteellisia hotelleja varten. Oikea maisema oikeassa paikassa voi muuttaa huoneen ihan hyvästä upeaksi yhdellä yksinkertaisella toimenpiteellä. Tee muutos; sisusta kotisi maisemakuvilla maisemakokoelmamme kankaalle otetuilla vedoksilla.

Kävele metsätiellä

Tuo seesteisyyttä mihin tahansa tilaan Landscapes-mallistomme kankaalle painetulla kankaalla, jossa on metsä. Anna mielikuvituksesi kulkea vähemmän kuljettua polkua ja vaeltaa ajan kuluttamia polkuja pitkin puiden välissä, jotka olivat vanhoja, kun rotumme oli nuori. Metsäkuvissa on loputtomasti vaihtelua - pohjoisen pallonpuoliskon viileistä, lähes järjestäytyneistä metsistä Afrikan ja Etelä-Amerikan rankkoihin, sateisiin viidakoihin. Jokainen metsä herättää erilaisia tunteita - kun maantie syksynkeltaisen metsän halki voi olla viihtyisä ja kotoisa, sama maantie tiheän, tummanvihreän aarnioviidakon halki voi tuoda mieleen ajatuksia siitä, että on mentävä sinne, minne kukaan ei ole ennen mennyt, tuo metsä kotiin kankaalle vedoksin.

Lahjoita itsellesi kukkia

Aidot kukat ovat yhtä koskettavia kuin kauniita, kirkas mutta liian väliaikainen esimerkki maailman kauneudesta. Mutta kankaankuvavedoksilla voit tuoda kokonaisen kukkapellon, joka ulottuu aina horisonttiin asti, mihin tahansa huoneeseen kodissasi. Olipa mieltymyksesi sitten unikkopelto, luonnonkukkien täyttämä niitty tai Provencen laventelipellot, voit tuoda nuo kukat kotiin ja säilyttää ne ikuisesti yhtä kauniina kuin sinä päivänä, jolloin valokuva otettiin.

Avarat pellot

Avoimella pellolla taivas näyttää aina suuremmalta, kun ruoho ulottuu horisonttiin ja kukkuloiden tasainen aaltoilu levittäytyy eteesi. Suuri pelto on loistava paikka miettiä; peltojen hiljainen suhina tuo mieleen meren aaltojen liplatuksen rannalla, ja ruohon nyökkäys tuulessa on hypnoottista. Vaikka maalaus ei voi koskaan todella jäljitellä avoimen ruohokentän ääntä ja tuoksua, se voi varmasti näyttää, miltä se näyttää, ja avoin kenttä saa pienimmänkin huoneen näyttämään välittömästi suuremmalta, valoisammalta ja elävämmältä.

Vuoret ja rauniot

Joskus kun katsoo kuvia vuorista tai niiden huipulta otettuja valokuvia, on pakko ihmetellä hetki ihmisten sitkeyttä, jotka kiipeävät näihin kivipedoille kuvan vuoksi. Vielä vaikuttavammaksi se muuttuu, kun näkee linnan vuoren huipulla - mieli kääntyy välittömästi siihen, miten paljon työtä tuon tornin tai muurin rakentamiseen on täytynyt kulua - kuinka monta ihmistä ja kuinka monta vuotta sen rakentaminen vei? Linnat, kuten vuoretkin, näyttävät siltä, että ne ovat olleet olemassa ikuisesti ja tulevat olemaan olemassa ikuisesti, ja on helppo olla huomaamatta, että ne muuttuvat jatkuvasti. Olipa kyseessä sitten vain lumihuippuinen vuori, joka vihertää keväällä, tai hidas rappeutumisprosessi, joka muuttaa linnat raunioiksi, ajan voimat vaikuttavat kaikkiin asioihin, jopa vuoriin. Vaikka vuoret näyttävät ihmisen mittakaavassa muuttumattomilta, geologisessa mittakaavassa ne ovat uskomattoman energisiä, ja ne kiitävät ylös ja alas kuin pikkulapset sokerihumalassa. Ota maalauksia osaksi sisustustasi ja mietiskele hyödyllisesti vaaroista, joita pelkän ulkonäön perusteella arvosteleminen aiheuttaa.

Taide

Taiteilijat ympäri maailmaa ovat vuosien saatossa innostuneet yrittämään kuvata elävää maisemaa taiteessaan. Vaikka jotkut heistä ovatkin parempia kuin toiset, ei ole epäilystäkään siitä, että maisemamaalaus on vaativa laji, olipa kyseessä sitten metsäisen rinteen, myrskyävän meren tai vuoristopuron kuvaaminen. Kaiken on oltava juuri niin kuin pitääkin, koska se on yksi harvoista asioista, jotka ihmiset voivat myöhemmin käydä tarkistamassa - kukaan ei tiedä, miltä Mona Lisa todella näytti, mutta kuka tahansa voi mennä Englantiin katsomaan, tiesivätkö Thomas Smith tai Richard Wilson, mistä he puhuivat. Tuo esimerkki tästä vaativasta taiteenlajista kotiisi maisemakokoelmamme kankaanpainatuksella.
Tuotetiedot