Maisemat & näköalat

Maisemat ovat erinomainen tapa saada pieni huone näyttämään suuremmalta. Ne avaavat maailmaa, tuovat väriä ja elämää tilaan, josta se saattaa puuttua, ja taivaan kosketus voi todella Lue lisäätuoda ulkoilman sisälle. Kokeile maisemia Maisemat ja maisemat -kangaspainatuskokoelmastamme.

Laaja sininen meri

Sanotaan, että ihmiskunta on alun perin tullut merestä. Siinä on järkeä - miksi muuten ihmiset kaikkialla maailmassa vetäytyisivät lomilla rannikoille? Miksi muuten merimiehet viettäisivät elämänsä kellumalla vihamielisessä ympäristössä, vanhenemassa meren suolasuihkussa ja raa'assa auringossa? Meren ääni on kuin kehtolaulu - jotkut arvelevat, että se rentouttaa meitä, koska se muistuttaa meitä kohdusta, äitimme veren pehmeästä kohinasta suonissa ja hänen sydämensä sykkeen rytmistä. Tutkijoiden mukaan kuvat merestä rentouttavat välittömästi ja tuovat katsojaan rauhan ja hyvinvoinnin tunteita. Toiset kertovat, että meri saa heidät ajattelemaan seikkailua, matkustamista kaukaisiin paikkoihin toisille rannoille, vapautta, jota maamies ei voi edes kuvitella. Herätä kaikki nämä tunteet ja paljon muuta, kun sisustat huoneen maalauksella.

Aavikko

Algebra keksittiin aavikolla. Samoin alkoholi ja tähtitiede. Aavikko kannustaa ajatteluun ja vapauttaa mielen vaeltamaan sinne, minne se ei ehkä ole ennen mennyt. Avara taivas avaa mielen, lähettää sen uusia polkuja pitkin ja johtaa yllättäviin oivalluksiin. Aavikon asukkaat sanovat, että aavikkotuuli ei välitä siitä, mitä ihminen tekee tai mitä ihminen ajattelee. Aavikko tekee niin kuin aavikko tahtoo, emmekä me voi tehdä mitään, mikä muuttaisi sitä. Vanha runo kuvaa ehkä parhaiten ihmisen ja aavikon välistä suhdetta. Runossa matkailija löytää aavikolta kaksi jalkaa kiveä, johon on kirjoitettu: "Nimeni on Ozymandias, kuningasten kuningas: Katsokaa tekojani, te mahtavat, ja olkaa epätoivoisia. Mitään muuta ei ole jäljellä patsaasta tai kaupungista, jossa se kerran oli. Aavikot ovat hyödyllinen muistutus siitä, että aika ulottuu sekä taaksepäin että eteenpäin ja että aikamme täällä on lyhyt. Nykyään on niin vähän ympäristöjä, jotka todella haastavat meitä. Kuljemme ilmastoiduista kodeista ilmastoituihin toimistoihin ja ajelemme ilmastoidussa autossa; ei ole yllättävää, että luonnon voima tulee yllätyksenä, kun se tapahtuu. Muistuta itseäsi luonnon voimasta aavikkoaiheisella kankaalla Landscapes & Scenic -mallistosta.

Vuoret

Maiseman yläpuolella jyrkästi kohoava, vehreyden ja lumen verhoama vuori on todellakin loistava näky. Nämä muinaiset jättiläiset ovat seisseet samalla paikalla siitä lähtien, kun ihminen ensimmäisen kerran löi kiven toisiinsa luodakseen tulen, ja ne saattavat säilyä vielä kauan sen jälkeen, kun ihminen on kadonnut. Niiden kauniit, ankarat kasvot ovat nähneet auringon nousevan ja laskevan miljoonia kertoja, nähneet jääkausien tulon ja menon monta elämää, ja silti ne kestävät. Tulen ja myrskyn ja aikakausien kuluessa vuoret pysyvät muuttumattomina ja ikuisina. Joskus ihmisiä on muistutettava siitä, että on olemassa jotakin, joka on ikuista - tai ainakin niin ikuista kuin ihminen voi käsittää. Kun haluat tietää, että maailma jatkuu ja että on asioita, jotka eivät muutu, kankaalle painettu teos voi olla juuri sopiva sisustus huoneeseen.

Nurmikko

Monet ihmiset viettävät elämänsä kaupungeissa, sulkeutuneina betonista ja teräksestä tehtyihin käytäviin, joissa näkyy vain hiukan taivasta. Heidän elämänsä on sulkeutunut itseensä, töistä kotiin töihin, eivätkä he koskaan näe tuota siivua pidemmälle. Kaupunkien ulkopuolella on kuitenkin laventelipeltoja, jotka ulottuvat niin kauas kuin silmä kantaa, ja niin avointa ruoho- ja savannimaata, että planeetan kaari on nähtävissä. Näissä kangaspainatuksissa ja maalauksissa esitetyt kuvat herättävät vapauden, koon ja laajuuden tunteen, joka voi vetää mielen ulos rutiineista ja uusiin, vapaampiin kanaviin, vapaana vaeltamaan kaupunkien ja betonitornien taakse maailmaan, jota et ehkä ole koskaan kuvitellutkaan. Vapauta mielesi vaeltamaan avarissa maisemissa maisemien ja maisemakuvien kankaankuvituskokoelmassamme.
Tuotetiedot