Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Veden kosketus - Canvastaulu - Olohuone

3384

aihetta

Maisemat & näköalat

Maisemat ovat erinomainen keino tehdä pienestä huoneesta suurempi. Ne avaavat maailman, tuovat mukanaan väriä ja elävyyttä tilaan, ja kuva taivaasta pystyy todellakin tuomaan luonnon Lue lisääsisätiloihin, Kokeile erilaisia maisemia canvastaulujemme kokoelmasta.

Suuri sininen meri

Elämän sanotaan syntyneen merestä. Siinä on ehkä perää, miksi muuten ihmiset aina lomillaan hakeutuvat rannikolle? Miksi muuten merimiehet eläisivät keinuvisa laivoissa, vaarallisilla alueilla ja vanhenisivat suolaveden ja valtameren auringon paahtamina. Valtameren ääni on kuin kehtolaulu, jotkut arvelevat, että sen ääni on rauhoittava, koska se muistuttaa kohtua tai äitimme suonissa virtaavaa veren ääntä ja sydämenlyöntiään. Merta kuvaavat kuvat ovat tiedemiesten mukaan rentouttavia, luovat rauhallisen tunnelman ja saavat yleisön tuntemaan olonsa mukavaksi. Toisten mielestä valtameri saa ihmiset ajattelemaan seikkailua, matkoja kaukaisiin paikkoihin muille rannoille sekä vapaudentunnetta, josta maalla elävät ihmiset eivät osaa edes uneksia. Herätä eloon kaikki nämä tunteet, kun valitset taulun huoneeseesi.

Erämaa

Algebra keksittiin erämaassa. Samoin alkoholi ja astronomia Erämaa kannustaa ajattelemaan, vapauttamaan mielen vaeltamaan sinne, missä se ei ole aikaisemmin käynyt. Avara taivas avaa mielen, lähettää sen uusille poluille ja yllättäviin oivalluksiin. Erämaassa elävät ihmiset sanovat, että erämaa ei välitä siitä, mitä ihmiset tekevät tai ajattelevat. Erämaa tekee haluamallaan tavalla, emmekä voi muuttaa sitä millään tavalla. Vanha runo kuva ehkä parhaiten ihmisen ja erämaan suhdetta. Runossa matkailija löytää kaksi kiveä erämaassa tekstillä: “Nimeni on Oxymandia, kuninkaiden kuningas!” Katso saavutuksiani, niin mahtava ja epätoivoinen!” Mitään ei ole jäljellä patsaasta tai kaupungista, jota se kerran hallitsi. Erämaat muistuttavat meitä, että aika kulkee yhtä paljon eteenpäin kuin taaksepäin, ja että elämämme on lyhyt. Vain harvat ympäristöt pystyvät olemaan nykyään todella haasteellisia. Siirrymme ilmastoiduista kodeista ilmastoituihin toimistoihin, ajamme ilmastoiduissa autoissa. Ei ole ihme, että luonnonvoimat hämmästyttävät meitä. Muistuta itseäsi luonnonvoimista erämaa-aiheisella canvastaululla.

Vuoret

Vihreänä tai lumisena maiseman yllä vuori on upea näky. Nämä ikivanhat jättiläiset ovat seisoneet samassa paikassa siitä lähtien, kun ihminen kahta kiveä toisiaan vastaan tehdäkseen tulta, ja ne pysyvät muuttumattomina senkin jälkeen, kun ihminen on kadonnut. Niiden kovat kasvot ovat nähneet auringonnousun ja -laskun miljoonia kertoja, jään jäätymisen ja sulamisen, ja ne kestävät sen kaiken. Tulen, myrskyjen ja aikojen halki vuoret kestävät, muuttumattomina ja ikuisina. Joskus ihmisille on muistutettava, että jotkut asiat kestävät ikuisuuden tai vähintään niin kauan kuin ihminen pystyy sitä ymmärtämään,. Sinun on ymmärrettävä, että maailma kulkee menojaan ja jotkut asiat eivät muutu. Canvastaulu kotisi seinällä voi muistuttaa sinua siitä.

Ruohotasangot

Monet ihmiset elävät kaupungeissa, betoni- ja teräsrakennuksien sisällä ja pystyvät näkemään vain sinisen taivaan. He ovat elämänsä vankeja, kodin, työn ja kodin välillä, eivätkä näe koskaan mitään muuta. Kaupunkien ulkopuolella on laventelipeltoja silmän kantamiin, niin laajoja ruohotasankoja ja savanneja, joiden yli voit nähdä maapallon kaartuvan.. Näiden canvastaulujen ja maalausten kuvat herättävät vapaudentunteen ja suuruuden, jotka voivat saada ihmisen ajattelemaan uudella tavalla, jättämään meluisat kaupungit betonisten tornien kanssa ja lähteä aivan uuteen maailmaan. Anna mielesi vapaasti vaeltaa näillä canvastaulujen kokoelmalla.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.