Simpukankuoret

Kuori on mereneläimen luoma kova suojapeite, josta tulee osa sen kehoa. Tieteellisesti se on selkärangattoman eläimen ulkoluuranko. Se koostuu yleensä kalsiumkarbonaatista tai kitiiniLue lisäästä, ja sitä voidaan löytää vielä kauan sen jälkeen, kun eläin on kuollut tai muut eläimet ovat syöneet sen. Suurin osa rannoilta löytyvistä kuorista on peräisin merinilviäisistä. Ne voivat olla peräisin myös simpukoista, hevosenkenkäravuista ja sukkulamatoista. Photowall tekee kunniaa tälle kauniille luonnonpeitteelle omalla simpukankuoret-kangastulosteiden sarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat useimpien merieläinten värikkäämpiä ja kauniisti muotoiltuja kuoria. Ripusta nämä simpukankuoret-kangastulosteet olohuoneesi seinille, jotta saat alueelle avaruuden ja laajuuden tunteen. Anna läheistesi tuntea, että he ovat auringonpaisteisella rannalla poimimassa näitä merieläinten hämmästyttäviä jäänteitä näillä kuoret-kangastulosteilla. He osoittavat sinulle ikuista kiitollisuutta siitä, että sinulla on armo ripustaa nämä simpukankuoret-kangastulosteet seinille. Anna kotisi tuntua valtameren jatkeelta näiden simpukankuorien kangastulosteiden avulla. Tuskin on huonetta tai seinää, joka ei piristyisi näiden simpukankuorien kangaspainatusten ansiosta.

Silmiä hivelevät simpukoiden kankaankuvatulosteet

Merten rengasmatot tekevät kuoria, jotka ovat muodoltaan putkimaisia. Kun taas merisiilien kuoria kutsutaan testeiksi, rapujen ja hummerien moltingin yhteydessä hylätyistä kuorista käytetään nimitystä exuviae. Joillakin pääjalkaisilla on jopa sisäisiä kuoria. Jopa makean veden eläimillä, kuten simpukoilla ja etanoilla, on kuoret. Photowall antaa sinulle jotain arvostettavaa "Nautiluksen kuori", "Simpukan kuori" ja "Kampasimpukka Musla" ainutlaatuisessa kuorikuvakuvakokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin olemassa olevista koristeellisemman muotoisista simpukoista. Ripusta muutama näistä simpukankuorista tehty kangaspainatus vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne, että viileyskerroin nousee satakertaisesti. Videopelien pelaaminen, elokuvien katsominen ja musiikin kuuntelu ei ole koskaan yhtä hauskaa kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä simpukankuoret-kangastulosteita. Saatat jopa haluta asettaa nämä simpukankuoret kankaalle lounging-olohuoneeseesi, jotta voit lisätä rauhallisuutta ja hiljaisuutta tällä alueella. Istu suosikkisohvallasi lasillisen jääteetä kanssa ja anna näiden simpukankuorien kankaalle tulostettujen kuvitusten yksinkertaisesti karkottaa kaikki päivän huolet ja murheet.

Lumoavat simpukankuoret -kangastulosteet

Simpukankuorien tutkimusta kutsutaan simpukankirjallisuudeksi. Ja vaikka tämän alan vannoutuneet harrastajat keräävätkin simpukankuoria, he pitävät huolen siitä, etteivät koske eläviin yksilöihin tai niiden elinympäristöihin. Useimmat simpukankuoret huuhtoutuvat rannalle vuoroveden mukana. Tällöin ne ovat yleensä jo puhtaita ja tyhjiä. Näitä ihania ulkokuoria voi ostaa myös kaupoista ja kauppaliikkeistä. Merieläinten runsas keräily ja tappaminen pelkästään niiden kuorien hankkimiseksi voi kuitenkin aiheuttaa vakavaa epätasapainoa niitä elättävissä meriekosysteemeissä. Photowall opettaa meitä varovaisuuteen "Sand Dollar Surf", "Sand Surf Shell" ja "Colorful Seashells and Pebbles" upeassa kuorikuvakangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa on joitakin harvinaisempia ja värikkäämpiä rannoilta löytyviä simpukankuoria. Ripusta nämä simpukankuoret-kangastulosteet sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin menisit nukkumaan kelluessasi valtamerellä kuunvalon ja tähtien katoksen alla. Nämä simpukankuoret-kangastulosteet voivat täyttää unesi väreillä ja monimutkaisimmilla muodoilla, joita koskaan haluat nähdä. Unesi ei koskaan ole yhtä rauhallista kuin silloin, kun makuuhuoneessasi on näitä simpukankuoret-kangastulosteita.

Hieno ja hieno

Sanotaan, että kun laitat tyhjän simpukankuoren korvallesi, kuulet meren laulun. Näiden hienojen ulkokuoren luonnollisella muodolla on todistetusti täydelliset äänenvahvistusominaisuudet. Monet merenkulkijat käyttävät yhä näitä simpukoita hätätorvena hälytysäänenä tai kaikenlaisten tapahtumien ilmoittamiseen. Näitä simpukankuoria on käytetty kodin koristeina tai niistä on tehty kaulakoruja, jotka koristavat kehoa. Niiden eloisat värit ja graafiset kuviot tekevät niistä parhaan valinnan esteettisiin koristeisiin. Photowall nostaa hattua tälle upealle luonnontuotteelle: "Con Shells", "Oysters" ja "Shell on Beach" kuuluvat hienoon valikoimaansa simpukankuorien kangastulosteita. Nämä kuvat kuvaavat sellaisia simpukankuoria, joita käytetään yleensä koristeina. Ripusta muutama näistä simpukankuorista tehdyistä kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi, ja voit tuntea olevasi asiantuntija simpukkatutkija, joka pohtii näiden simpukankuorien hienoja malleja. Voit myös halutessasi asettaa nämä simpukankuoret kankaalle eteisessäsi, jotta voit lisätä kaivattua väriä ja hohtoa tähän tylsään tilaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1