Siirtolohkareet

On asioita, jotka ilmenevät niin luonnollisesti ja joiden kauneus on niin luontaista, että niiden arvostaminen vie tuskin sekuntiakaan. Tietyt luonnossa esiintyvät esineet vaikuttavatLue lisää niin alkeellisilta, mutta ne ovat silti kauniita. Yksi näistä mysteereistä on se, miksi ihmissilmä tuntuu vetävän puoleensa ja ilahtuvan lohkareiden näkemisestä. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestään, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään sen. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä boulders-kangastulosteiden sarjassaan. Nämä boulders-kangastulosteet sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneus ja rentoutuminen ovat peräisin luonnollisimmista asioista. Anna silmiesi ja mielesi olla mukana ja lohduttautua näillä lohkareiden kankaalle painetuilla vedoksilla. Sääntöjä ei ole, kun on kyse kotien koristamisesta näillä ainutlaatuisilla lohkareiden kankaankuvituksilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna näiden lohkareiden kangaspainatusten helpottaa murheesi pois.

Suuri lohkareiden kangaspainatukset

Aavikon auringon kuumuudessa ihmisen silmät voivat harhautua luulemaan näkevänsä jotain, mitä ei todellisuudessa ole. Tätä outoa ilmiötä kutsutaan kangastusilmiöksi, ja niitä tapahtuu usein aavikkomatkustajille, jotka kärsivät nestehukasta ja ovat saamassa lämpöhalvauksen. Lohkareen varjossa lepääminen voi merkitä elämän ja kuoleman välistä eroa näille seikkailijoille, jotka toivovat koko sydämestään, että seuraavan lohkareen takana olisi vehreä ja hedelmällinen keidas. Photowall päästää sinut mukaan seikkailuun "Boulders Rock", "Boulders Desert" ja "Boulders Nature" -lohkareiden upeassa lohkareiden kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä lohkareet-kangastulosteet kuvaavat sitä, mitä retkeilijät näkevät joissakin maapallon kuivimmista aavikoista. Sijoita nämä boulders-kangastulosteet oleskelualueellesi tai vapaa-ajanviettotilaasi antaaksesi niille seikkailun ja koon tunteen. Istu sohvallasi pitkä lasi jääteetä mukanasi, kun annat näiden lohkareiden kangastöiden kuljettaa sinut paikkaan, jossa tällainen juoma voisi pelastaa olemassaolosi. Näiden lohkareiden kangaspainatusten kanssa kotonasi ei tule koskaan olemaan hetkeäkään tylsää.

Lohkareiden kangastulosteiden ihastuttaminen

Yksi maailman henkeäsalpaavimmista ihmeistä on Grand Canyon. Se sijaitsee Arizonassa Yhdysvalloissa. Maantieteellisesti se luokitellaan Colorado-joen rotkoksi. Nykyään sitä kutsutaan Grand Canyonin kansallispuistoksi. Siellä vierailee vuosittain yli kuusi miljoonaa turistia, ja se on julistettu Unescon kulttuuriperintökohteeksi vuonna 1979. Photowall tekee kunniaa yhdelle planeetan vaikuttavimmista luonnonmaisemista "High Above the Colorado River" -kuvalla henkeäsalpaavassa lohkareiden kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä lohkareiden kangaspainatukset todistavat tämän ainutlaatuisen muodostuman mahtavuudesta ja luonnonkauneudesta antamalla sinun omistaa nämä upeat kuvat ja koristamalla kotisi niillä. Näitä lohkareiden kangaspainatuksia on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, jotka sopivat jokaisen hienostuneen kaupunkilaisen palettiin. Kuvittele itsesi seisovan jyrkänteen huipulla näiden boulders-kangastulosteiden avulla. Anna lastesi paitsi viihdyttää niiden kauneus myös saada ensimmäinen oppitunti geologiasta ripustamalla yksi näistä heidän nukkumahuoneisiinsa tai leikkihuoneisiinsa. Nämä lohkareiden kangaspainatukset voivat tuoda ulkoilman kauneuden kotiisi.

Aloittavaa ja rauhallista

Merimaisemat ovat yksi houkuttelevimmista ja levollisimmista näkymistä, jotka ihminen tuntee. Sinisen veden, vaahtoavan valkoisten aaltojen, karkean hiekan ja kehyksessä olevien lohkareiden yhdistelmä edistää kuvan rauhallista ja rentouttavaa luonnetta. On hyvä syy, miksi ihmiset matkustavat maailman eksoottisimmille ja kaukaisimmille alueille vain nähdäkseen nämä henkeäsalpaavat näkymät. Photowall antaa sinun saada tarpeeksesi lohkareista, hiekasta ja aallokosta, sillä sen huomattavassa lohkareiden kangastulosteiden kokoelmassa on "Myrskyinen meri kallioilla", "Mustavalkoinen meri" ja "Merimaisemat". Nämä ainutlaatuiset lohkareet-kangastulosteet esittävät valokuvissa koskaan otettuja rauhoittavia ja lohdullisia välähdyksiä merestä. Kodissasi ei ole käytännössä mitään paikkaa, jossa nämä hämmästyttävät lohkareiden kankaankuvat eivät näyttäisi täydelliseltä. Ripusta nämä värikkäät boulders-kangastulosteet olohuoneeseesi ja anna tilalle rantalomakodin tunnelma. Kuvittele, että olet tropiikissa pitkä lasi margaritaa kädessäsi, kun kaunis saarineito antaa sinulle hierontaa näiden lohkareiden kangastulosteiden ollessa ympärilläsi. Voit melkein kuulla aaltojen aallonmurron näiden lohkareiden kankaalle painettujen vedosten avulla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1