Pikkukivet

Myönnettäköön, että rannalla oleminen voi olla yksi rauhoittavimmista ja rentouttavimmista kokemuksista, joita ihminen voi koskaan kokea. Vaikka et ehkä pysty matkustamaan juuri nyt, Lue lisäämutta voit tuoda meren rauhallisuuden omaan kotiisi Photowallin Pebbles-kangastulosteiden avulla. Hanki äärimmäisen yksityiskohtainen valokuva tai upea maalaus ja anna mielesi vaeltaa suosikkiparatiisiisi. Jos kuuntelet tarkkaan, voit melkein kuulla aaltojen äänen aaltoilevan sisätiloissasi! Aivan kuten yksikään pikkukivi ei ole täsmälleen samanlainen, myös monipuoliset pikkukivikangaspainatuksemme ovat kaikki ainutlaatuisia. Etsitpä sitten neutraaleja ruskeita tai viileitä sinisiä sävyjä, meiltä löytyy pebbles-kangastuloste jokaiseen kodin tai jopa toimiston sisustustyyliin. Voit myös aina muokata valitsemiasi motiiveja niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen ja värimaailman kanssa.

Määrittelevät pebbles-kangastulosteet

Saatat kysyä itseltäsi, mikä tarkalleen ottaen on pikkukivi? Perusmuodossaan kivi on pieni kivi, joka on veden tai hiekan vaikutuksesta muuttunut sileäksi ja pyöreäksi. Kun tarkastelet pebbles-kangastulosteiden pääluokkaa, joka on Stones & Rocks (Kivet ja kivet), voit nähdä prosessin ilmenevän. Ensin on kivi, joka hajoaa kiveksi ja muuttuu sitten kiveksi. Niin yksinkertaiselta kuin se kuulostaakin, sen erottaminen voi itse asiassa olla melko haastavaa, minkä vuoksi olemme myös osittain luoneet tämän pebbles-kangastulosteiden tason. Muista kuitenkin, että kivet eivät ole ympyröitä. Ne ovat pohjimmiltaan 3D-objekteja, jotka ovat lähempänä palloa, mutta tällöinkään niillä ei ole yhtä suurta kaarevuutta kuin pallolla. Teknisen ja tieteellisen määritelmän mukaan kivi on pyöristetty kappale, jonka kaarevuus on lähes gaussimainen. Pidetään asia yksinkertaisena ja yksinkertaisena kutsumalla niitä vain "kiven muotoisiksi". Pebbles-kangastulosteissa on runsaasti tätä muotoa.

Toinen olennainen ero

Tasapainon vuoksi meidän on selvitettävä kiven ja kallion välinen ero, jotta voit tehdä ihanteellisen valinnan pebbles-kangastulosteidesi suhteen. Kivi on pohjimmiltaan kivi, jota on muokattu ihmisen toimesta jotakin sovellusta varten, kuten kivien murskaaminen soran valmistamiseksi, kivien veistäminen veistoksia ja lohkareita varten, jalokivet ja niin edelleen. Kivi on kiinteä materiaali, joka koostuu mineraalien seoksesta, joka voi olla tai olla sään vaikutuksesta muuttunut, mutta kaikki siihen tehdyt muutokset ovat puhtaasti luonnollista alkuperää. Periaatteessa kiven ja kallion välinen ero on siis se, että kallio viittaa raaka-aineeseen, kun taas kivi on kallio ihmisen toiminnan jälkeen. Molemmat ovat kuitenkin kiehtovia kohteita huoneeseesi, ja Photowallin kivivalikoiman kanssa ei voi mennä vikaan.

Ocean vibes with pebbles canvas prints

Kun astelemme rannikolla ja nautimme meren suolaisesta tuulesta, huomaamme usein keräävämme merikiviä. Merikivien maanpäällinen kauneus muuttaa meidät takaisin lapsiksi, sillä kiehtovuus seitsemään mereen on ikuista. Pebbles-kangastulosteiden avulla voit käyttää sitä välineenä sisustukseen, joka on tyyliltään merellinen ja ilmaisee myös ympäristöystävällisyyttäsi. "Multicolor Stones" on todella ihana esimerkki ja saa sinut melkein tuntemaan, että olet itse rannalla. Tämänkaltainen Pebbles-kangastuloste voi näyttää yhtä hyvältä niin kodin eteisessä kuin toimiston kokoushuoneessa. "Pebble Tower" on toinen ihana pikkukivien kangaspainatus, joka todella vangitsee sen, mitä me rakastamme näissä asioissa. Jos haluat taiteilla sitä vielä enemmän, kokeile eklektistä joukkoa pebbles-kangastulosteita, jotka alkavat sanoilla "Pebbles I-V".
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-38 38:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.