Laatta

Useimmiten tarvitsemme vain yhden tietyn elementin, jotta sisustuksemme saa halutun ilmeen. Photowallin liuskekivikangastulosteet voivat olla tämä haluttu osa missä tahansa kodissa, tLue lisääoimistossa tai vapaa-ajan tilassa tuomalla tuttuutta ja tyyliä sen luonnollisen viehätyksen ja kauneuden ansiosta. Se edustaa yhteyttä luonnon ja maan välillä, jota me kaikki kutsumme kodiksi. Yksinään, eri muotoisina, värisinä ja kokoisina liuskekiviä integroidaan usein johonkin asuin- tai yritysalueeseen. Photowall antaa sinulle vielä enemmän upeilla malleilla liuskekivikangastulosteiden arsenaalissa. Ne eivät ole vain visuaalisesti houkuttelevia ja voivat täysin täydentää sisustuksen esteettisyyttä, vaan ne voivat olla myös symbolisia ja niillä voi olla syvempi merkitys.

Perustiedot liuskekivikangastulosteista

Perusmuodossaan liuskekivi on hienorakeinen, liuskeinen, homogeeninen metamorfinen kivi, joka on peräisin alkuperäisestä liuskekivityyppisestä sedimenttikivestä, joka koostuu savesta tai vulkaanisesta tuhkasta, matala-asteisen alueellisen metamorfismin kautta. Se on hienorakeisin metamorfinen metamorfinen kivi. Tämä saattaa kuulostaa hyvin tieteelliseltä ja tekniseltä, mutta ymmärrät asian ytimen, kun luet tämän hienon liuskekivikangaspainatuksen. Kun louhoksessa käytetään erikoistyökalua, monilla liuskekivillä on ominaisuus, jota kutsutaan halkeamisominaisuudeksi, ja ne muodostavat sileitä, tasaisia kivilevyjä, joita on pitkään käytetty kattoihin, lattialaattoihin ja muihin tarkoituksiin. Liuskekiveä esiintyy monissa eri väreissä, kuten näet Photowallin liuskekivikangaspainatuksissa. Jopa sanalla itsellään on runsaasti asiayhteyttä ja historiaa. Liuskekivi voi tarkoittaa yksittäistä liuskekivestä tehtyä kattotiiltä tai kirjoitusliuskekiveä. Ne olivat perinteisesti pieniä, sileitä, usein puulla kehystettyjä kalliopaloja, joita käytettiin liidun kanssa muistiinpanovälineenä tai ilmoitustauluna ja erityisesti pubien ja majatalojen maksujen kirjaamiseen. Ilmaisut "puhdas taulu" ja "tyhjä taulu" ovat peräisin tästä käytöstä, ja voit jakaa tämän mielenkiintoisen asian liuskekivikangastulosteidesi ihailijoiden kanssa.

Luonnon kauneus

Liuskekivikangastulosteissa on se hieno puoli, että niitä voi käyttää helposti, valita kätevästi ja ne kestävät hyvin pitkään. Photowallin korkealaatuiset, ainutlaatuiset mallit ja runsaat yksityiskohdat antavat sinulle upean seinäkoristeen mihin tahansa huoneeseen. Näillä motiiveilla voit helposti luoda oikean tunnelman ja ulkonäön, joka sopii sisustukseen ja värimaailmaan. Lähemmässä tarkastelussa tosielämän liuskekivissä on kauneutta, jonka monet näkevät mutta pitävät itsestäänselvyytenä lähes päivittäin pysähtymättä koskaan pohtimaan tätä upeaa luonnonmateriaalia. Määrittelevä tekijä tälle erityiselle käsitykselle on se, että yksikään liuskekivi ei ole samanlainen. Jotkut saattavat näyttää samankaltaisilta, mutta tosiasia on, että kun katsot tarkkaan, voit havaita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Siksi liuskekivikangaspainatukset ovat niin loistava sisustusväline, ne tuovat jotain virkistävää liian tuttuun esineeseen, jota näemme paljon, ja keksivät sen uudelleen huoneen keskipisteeksi.

Liekkikangastulosteet ja vesi

Kun astelemme rannikkoa pitkin ja nautimme meren suolaisesta tuulesta, huomaamme usein keräävämme ajatuksemme ja tunteemme. Sama pätee käytännössä mihin tahansa vesistöjä ympäröivään ympäristöön. Tässä kohtaa myös liuskekivikangastulosteet tulevat kyseeseen. Niiden maanpäällinen kauneus muuttaa meidät takaisin lapsiksi, sillä veteen kohdistuva kiehtovuus on ikuista. Vesi-elementtiä korostavien liuskekivikangaspainatusten avulla voit käyttää sitä välineenä sisustuksessa, joka on tyyliltään ainutlaatuinen ja ilmaisee myös ympäristöystävällisyyttäsi. "Auringonlasku Elgol Beachilla" on todella ihana ja saa sinut melkein tuntemaan, että olet itse rannalla. "Under the Ledge" on toinen liuskekivikangaspainatus, joka voi todella tehdä seinäsi sisustuksesta näyttävän.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-7 7:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.