Hiekkadyynit

Ajattomuus ja kauneus voidaan nyt tuoda sisätiloihisi hankkimalla Photowallin hiekkadyynit-kangastulosteita. Veden puutteen tunnusmerkki tekee näistä ympäristöistä yleensä epäsuotuisaLue lisäät useimmille olennoille, mutta ihmiset ovat asuneet ja tutkineet niitä aikojen alusta lähtien. Tämä korkealaatuinen valikoima hiekkadyynien kangastulosteita takaa maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen lisäksi myös laajan valikoiman sävyjä, jotka täydentävät monia värimaailmoja ja muita sisustuselementtejä. Voit myös mukauttaa niitä vastaavasti, jotta ne sopivat omaan suunnittelusuunnitelmaasi ja yleiseen estetiikkaasi. Näiden hiekkadyynien kangaspainatusten avulla voit leikitellä erilaisilla sisustuselementeillä ja luoda näin tilaan aivan uudenlaisen tunnelman.

Perustiedot hiekkadyynien kangastulosteista

Jotta asia olisi mahdollisimman yksinkertainen, dyyni on tuulen muodostama hiekkakumpu yleensä rannalla tai aavikolla. Ne muodostuvat, kun tuuli puhaltaa hiekkaa esteen takana olevalle suojaisalle alueelle, jossa ne kasvavat hiekanjyvien kasaantuessa. Katso tätä hiekkadyynien liikettä kankaalle painetussa kankaassa, jonka nimi on osuvasti "Sand Wind". Tässä kuvassa näet myös, että jokaisella dyynillä on tuulenpuoleinen puoli ja liukupuoli. Tuulenpuoleinen puoli on ilmeisesti se puoli, jossa tuuli puhaltaa ja työntää hiekanjyviä ylöspäin. Liukupuoli on yksinkertaisesti se puoli, jolla ei tuule tai tuulee vain vähän. Kuten monissa hiekkadyynien kangaspainatuksissa näkyy, liukupinta on yleensä sileämpi kuin tuulen puoleinen puoli. Tämä kontrasti on nähtävissä hiekkadyynien kangaspainatuksissa, kuten "Wind". Löydät tosielämän valokuvia, jotka paranevat jokaisella katselukerralla niiden monimutkaisten yksityiskohtien vuoksi, sekä hiekkadyynien kangaspainatuksia taideteoksina, jotka voidaan luokitella kauniiksi ja inspiroiviksi.

Erilaisia tyyppejä

Toinen erittäin mielenkiintoinen seikka hiekkadyynien kangastulosteissa on se, että dyynit voivat itse asiassa olla hyvin suuria maantieteellisiä piirteitä tai vain pieniä kuoppia. Lisäksi niitä luokitellaan myös niiden muotojen mukaan, ja niitä on viisi pääasiallista ulkonäköä. Puolikuun muotoiset dyynit ovat leveän C-kirjaimen muotoisia. Ne ovat paitsi nopeimmin liikkuva dyynityyppi myös yleisin, mikä näkyy monissa hiekkadyynien kangaspainatuksissa. On myös lineaarisia dyynejä, jotka muodostavat suoria tai lähes suoria viivoja. Jotkut niistä ovat jopa kiemurtelevan käärmeen muotoisia, jotka syntyvät, kun tuulenpaine on lähes sama dyynin molemmilla puolilla. Hiekkadyynit-kangaspainatus "Sand Desert" on hyvä esimerkki tästä. Loput kolme ovat tähtidyynejä, kupolidyynejä ja paraabelidyynejä. Katso, voitko havaita jonkin näistä kauniista hiekkadyynien kangaspainatuksistamme.

Lisää hiekkadyynit-kangastulosteita

Vaikka hiekkadyynien kangaspainatuksissa on monia eri paikkoja, kiistatta kiehtovin on Dead Vlei. Karkeasti käännettynä tämä nimi tarkoittaa "kuollutta suota". Se löytyy maailman korkeimpien dyynien joukosta, joista jotkut ovat lähes yhtä korkeita kuin Empire State Building! Aikoinaan tähän paikkaan laski joki, joka ravitsi aavikon elämää ja jopa puita. Noin 900 vuotta sitten ilmasto kuitenkin kuivui, ja dyynit katkaisivat Dead Vlei -joen joesta. Dead Vleiissä tuli liian kuivaksi, jotta puut olisivat edes lahonneet, kuten näet hiekkadyyneistä tehdystä kankaasta Deadvlei with Dead Trees (Deadvlei ja kuolleet puut). Huomaa, että ne yksinkertaisesti paloivat mustiksi auringossa, ja niistä tuli käytännössä oman tuhonsa muistomerkkejä. Nyt yli 1000 vuotta vanhat puut muodostavat karun metsän, joka voi olla sisustuksesi keskipiste. Tämänkaltaiset hiekkadyynit-kangastulosteet voivat olla huoneidesi kohokohta!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-79 79:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.