Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Lumoava sumu - Canvastaulu - Olohuone

783

aihetta

Vesi

Luo rauhallinen tunnelma suosikkihuoneeseesi meidän vesi-aiheisilla canvastauluillamme. Vedellä on kauan tiedetty olevan parantavia ja hoitavia ominaisuuksia. Perinteisen kiinalaisen Lue lisääja intialaisen lääketieteen mukaan veden elementit luovat fyysistä harmoniaa ja tasapainoa. Hyödy sen edullisista ominaisuuksista ja valitse vesi-aiheinen taulu suosikkihuoneeseesi. Tarjolla on monia värejä ja tyylejä, joten valinta saattaa tuntua vaikealta. Nojaa taaksepäin, sulje silmäsi ja kuvittele leijuvasti trooppiseen auringonlaskuun, aaltojen ääneen ja hiekkarantoihin...

Me todellakin rakastamme merenrantaa

Kukapa ei rakastaisi päivää rannalla? Viritä lomatunnelma uudestaan meri-aiheisella canvastaululla. Huokuvat aallot ja vaahtoava vesi lisäävät liikkeen tuntua huoneessasi, havaijilainen lahti tuo kuiskaavien kookospalmujen mukana täysin rauhallisen hetken arkipäivän rutiiniin. Voit myös valita ihastuttavia delfiinejä, jotka tekevät seinästä hauskan, joko tauluna tai valokuvana. Kallioisten rannikkoviivojen valikoima päästää Zenin valloilleen, ja majakkaa esittävä taulu luo merellistä tunnelmaa sisustukseesi. Voit melkein tuntea suolaisen veden maun ja kuulla lokkien kirkunan.

Järvet ja joet

Järven tyyni pinta kesäiltana, veden pinta on kuin peli. Lisää siihen oranssinen auringonlasku, hämärä tai tuulenpuuska. Valinta on sinun! Luo täydellisen rentouttava tunnelma valitsemalla järvi-aiheinen canvastaulu, saatavana useita värejä. Olohuoneestasi tulee puulaituri, sohvastasi tulee kansituoli. Koe se kaikki ilman hyttysiä! Jos pidät jännityksestä, vesiputouksia esittävät taulut olisivat täydellinen valinta. Kameran linssillä vangittu, voit melkein kuulla kalliota vasten lyövän veden äänen. Herättää aistit tällä liikkeellä, tämä on täydellinen valinta kenelle tahansa, joka haluaa piristää sisustustaan.

Paletista

Jos pidät enemmän perinteisistä tauluista, mikset katsoisi vesi-aiheisia taulujamme? Valikoimasta löytyy impressionisteja sekä japanilaista taidetta, ja niistä tulee huoneen keskipisteitä samalla, kun ne ovat tyylikkäitä.- Vieraasi kiinnittävät tauluun huomiota ja näillä perinteisillä taideteoksilla saat huoneesi näyttämään juhlallisilta ja omaperäisiltä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.