Vesi

Luo rauhoittava tunnelma suosikkihuoneeseesi kokoelmallamme vesiaiheisia kankaita ja maalauksia. Vedellä on jo pitkään pidetty parantavia ja terapeuttisia ominaisuuksia. Perinteinen iLue lisääntialainen ja kiinalainen lääketiede väittää, että vesielementti on vastuussa fyysisen harmonian ja tasapainon luomisesta kehossa. Hyödynnä sen hyödylliset voimat valitsemalla vesiaiheinen kuva suosikkihuoneeseesi. Saatavilla on useita eri värejä ja tyylejä, joten valinnanvaraa riittää. Nojaa taaksepäin, sulje silmäsi ja kuvittele leijuvasi trooppisessa auringonlaskussa hiekkarantaan murtuvien aaltojen pehmeän äänen tahdissa......

Oh, me rakastamme olla meren rannalla

Kukapa ei rakastaisi päivää rannalla? Luo lomafiilis uudelleen meriaiheisella kankaalle painetulla kankaalla. Vierivät aallot ja vaahtoava suihku tuovat huoneeseesi liikettä, kun taas kuiskaavien kookospähkinäpuiden kehystämä havaijilaislahti tuo hetken puhdasta rauhaa arkeesi. Vaihtoehtoisesti voit valita ihastuttavat delfiinit, jotka piristävät hauskasti mitä tahansa seinää, ja niitä on saatavana joko maalauksena tai valokuvana. Valikoima kallioisia rantoja auttaa sinua Zen-outissa aina halutessasi, kun taas yksi majakkatulosteistamme tarjoaa tyylikkään ja trendikkään merellisen käänteen sisustuksesi herättämiseksi uudelleen. Voit melkein maistaa suolan ja kuulla lokit!

Joki- ja järvimaisemat

Järven tasainen tyyneys kesäiltana, veden pinta sileä kuin peili. Lisää mukaan oranssi auringonlasku, iltahämärä täynnä tulikärpäsiä tai tunnelmallinen iltasade. Valinta on sinun! Jos haluat rentoutua täysin, valitse yksi järvikankaistamme, joita on saatavana useissa eri väreissä. Olohuoneestasi tulee puinen laituri, sohvasta vanha kansituoli. Koe kaikki tämä ilman hyttysiä! Jos haluat hieman enemmän jännitystä, vesiputouspainatukset ovat juuri sinun makuusi. Kameran linssi on jäädyttänyt sinut ajassa, ja voit melkein kuulla, kuinka kuurouttavalla pauhulla vesi syöksyy kivien yli. Tämä on täydellinen valinta jokaiselle, joka haluaa sammuttaa väsyneen sisustuksensa, ja se herättää aistisi eloisalla liikkeellään.

Paletista

Jos pidät perinteisemmästä ilmeestä, mikset katselisi joitakin vesiaiheisia maalauksiamme? Ne vaihtelevat impressionistisista japanilaisiin, ja ne tarjoavat värikkään keskipisteen mihin tahansa tilaan sekä ovat tyyliltään ainutlaatuisia. Nämä perinteiset taideteokset herättävät varmasti vieraidesi huomion ja tuovat taatusti vakavuutta ja yksilöllisyyttä huoneisiisi.
Tuotetiedot