Sade

Sade on luultavasti ainoa sääilmiö, joka herättää ihmisessä eniten tunteilevuutta. Kylmä, pilvinen päivä, jolloin ulkona sataa hieman tihkusadetta, voi herättää muistoja läheisyydestäLue lisää ja yhdessäolosta. Kun taas totaalinen sadekuuro voi tuoda esiin pahimman mahdollisen pahuuden joissakin maanis-depressiivisissä persoonallisuuksissa. Photowall nostaa hattua tälle sääilmiölle hienossa sadekangaspainatuskokoelmassaan. Nämä vangitsevat kuvat, jotka ovat esillä ympäri kotiasi, saavat sinut muistelemaan menneitä päiviä ja kaikkia niihin liittyviä muistoja. Näiden sade-kangastulosteiden tuijottaminen voi myös rauhoittaa huolet ja päänsäryt pois ja antaa sinulle rauhallisuuden tunteen aivan oman kotisi mukavuudessa. Näitä sade-kangastulosteita on lähes loputon valikoima värejä ja malleja, joista mietteliäs kaupunkilainen voi valita. Kerää perheesi ja ystäväsi näiden sadekangastulosteiden ympärille ja katso, kuinka huolesi katoavat. Ne voivat olla hauska ja rentouttava ilmestys myös lastesi huoneissa ja leikkikehissä. Kukapa lapsi ei rakastaisi roiskimista ja leikkimistä sateessa? Päästä nämä upeat sadekangaspainatukset kotiisi jo tänään.

Sateessa tihkuvat kangaspainatukset

Olipa kyse sitten lauluista, taiteesta tai kirjallisuudesta, tämä luonnonilmiö sade on ikuistettu ikimuistoisista ajoista lähtien. Runoilijat, minstrelistit ja kirjurit ovat ottaneet sen useiden taiteellisten pyrkimystensä keskipisteeksi. Sade huokuu tiettyä romantiikkaa ja suloista melankoliaa olemuksessaan, että ihmiset eivät voi olla ihastumatta siihen. On melkein hassua tajuta, että ihmiset reagoivat niin voimakkaalla tavalla yksinkertaiseen sateeseen. Photowall tekee kunniaa yhdelle luonnon sydäntälämmittävimmistä ilmiöistä "Definitive Tropical" ja "If I Have To Go-mustavalkoinen" -teoksilla upeassa sade-kangastulosteiden kokoelmassaan. Ensin mainittu kuvaa trooppista monsuunia metsässä tai metsikössä. Toinen näistä kuvista esittää miestä, joka ylittää kadun keskellä kaatosadetta, yksinkertainen kuva, myönnämme sen, mutta se herättää kummallisen syvään juurtuneen irtipäästämisen tunteen niissä, jotka sitä katsovat. Näiden sade-kangaspainatusten avulla voit olla mietteliäs ja antaa ajatustesi kulkea vapaasti sekä katkeransuloisina että unohtumattomina aikoina. Anna tunteidesi vallata sinut vain tämän kerran ja paistattele näiden sade-kangastulosteiden tuomissa värikkäissä muistoissa.

Sateessa sataa -kangastulosteet

Maapallon vesi imeytyy ilmakehään haihtumalla. Sitten se muuttuu stratosfäärissä pilviksi kutsutuksi sateeksi, jossa se muuttuu tarpeeksi painavana takaisin vedeksi ja putoaa sateena Maahan. Aika yksinkertainen tieteellinen selitys, eikö totta? Se ei kuitenkaan kerro, miksi näin alkeellisella luonnonilmiöllä on niin suuri emotionaalinen vaikutus täysikasvuiseen ihmiseen. Photowall antaa sinun antautua tunteillesi "Skyfall", "Storm in the City" ja "Train in the Rain" laajassa valikoimassaan sadekangastulosteita. Kuva junasta, joka istuu raiteilla keskellä kaatosadetta valmiina lähtöön, herättää kaikissa sen katsojissa niin voimakkaan menetyksen tunteen, että ihminen tuskin saa itseään kiinni, ennen kuin tunteet tempaisevat hänet mukaansa. Samoin näkymä sateen kiiltäväksi ja liukkaaksi tekemästä kaupungista herättää kaupunkilaisessa sellaisen suurkaupunkilaisen mietteliään tunteen, että hän ei voi olla pysähtymättä ja tarkastelematta näkymää. Sanat eivät riitä kuvaamaan sateen sinistä ja koleaa tunnetta.

Let it fall

Jopa elokuvamaailmassa ohjaajat käyttävät usein sadekoneita antaakseen kohtauksilleen lisää persoonallisuutta ja tunnelmaa. Vuonna 1993 Brad Pittin ja Morgan Freemanin tähdittämän psykologisen trillerin SEVEN kaikki kohtaukset kuvattiin sateessa. Samoin George Clooneyn ja Mark Wahlbergin tähdittämässä elokuvassa THE PERFECT STORM esiteltiin, mitä yleensä tapahtuu, kun sade riistäytyy käsistä ja muuttuu täysimittaiseksi hurrikaaniksi. Tämä tositapahtumiin perustuva elokuva kuvasi voimakkainta hurrikaania, joka on iskenyt planeetallemme viime vuosisadan aikana. Sadetta käytetään usein korostamaan ja tehostamaan elokuvien kliimaksikohtauksia. Rakastavaiset elokuvalliset jäähyväiset tapahtuvat usein sateessa. Postikorteissa ja maalauksissa sadetta käytetään yleisesti herättämään melankoliaa ja mietteliästä tunnelmaa. Lauluissa sade on usein yksinäisyyden ja menetyksen symboli. Myös menneiden aikojen runoilijat rinnastavat tämän luonnonilmiön monenlaisiin tunteisiin. Ei ole vaikea käsittää, miksi Photowall innostui sisällyttämään tämän luonnollisen sääilmiön valikoimaansa. Ota siis sade-kangaspainatuskokoelmasi jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1