Revontuli

Aurora, jota kutsutaan myös nimellä Polar Lights tai Aurora Polaris, on luonnollinen taivaalla näkyvä taivaankappale, joka näkyy usein korkeilla leveysasteilla, tyypillisesti arktisilLue lisääla ja antarktisilla napa-alueilla. Aurorat esittävät kauniita kirkkaiden valojen kuvioita, jotka näkyvät verhoina, spiraaleina tai koko taivaan peittävinä loistavina välkkeinä. Photowall kunnioittaa tätä upeaa valonäytöstä omalla Aurora-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä Aurora-kangastulosteet kuvaavat erilaisia Auroranäytöksiä, joita nähdään eri puolilla planeettaa. Ripusta muutama näistä aurora-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja anna sille eteerinen ja psykedeelinen tunnelma. Läheisesi ja vieraasi tulevat olemaan silmät pyöreinä kunnioituksesta näiden upeiden aurora-kangastulosteiden nähdessään. He tulevat olemaan ikuisesti kiitollisia sinulle siitä, että sinulla on ennakkoluuloa näyttää nämä aurora-kangastulosteet tässä tilassa. Huomaa, kun he kieltäytyvät poistumasta tältä alueelta nyt, kun olet täyttänyt sen näillä aurora-kangastulosteilla. Nämä aurora-kangaspainatukset voivat tehdä olohuoneestasi kuin arvostetun observatorion. Nämä aurora-kangaspainatukset ovat taattu hitti kodissasi. Jokainen tila tai seinä elävöityy näiden aurora-kangastulosteiden ansiosta.

Aurora-kangastulosteiden tuoksu

Revontulet ovat auringon tuulten aiheuttamien häiriöiden tuote magnetosfäärissä. Nämä tapahtumat muuttavat magnetosfäärin plasmassa olevien varattujen hiukkasten suuntaa. Nämä hiukkaset, jotka koostuvat elektroneista ja protoneista, nousevat yläilmakehään. Tuloksena on ilmakehän alkuaineiden ionisoituminen ja herääminen, minkä jälkeen ne säteilevät valoa eri väreissä ja monitahoisina. Photowall tarjoaa sinulle välähdyksen taivaalle: "Northern Light over Troms Coast, Norway" (Revontuli Tromsin rannikon yllä, Norja), "Dragon Fly" (Lohikäärmekärpänen) ja "Aurora Borealis over Burntside Lake" (Revontulet Burntside-järven yllä) kiehtovassa revontulostekokoelmassaan. Nämä esimerkit revontulostuksista näyttävät meille sen väriloiston, jonka tämä luonnonilmiö tekee näkyväksi taivaalla. Ripusta muutama näistä aurora-kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi Galileoksi, joka tutkii kosmoksen salaisuuksia. Voit myös halutessasi asettaa nämä hienot aurora-kangaspainatukset esille käytävillesi, jotta tämä laiminlyöty tila tuntuisi suurelta ja äärettömiltä mahdollisuuksilta. Huoneesta toiseen kulkeminen on opetusta itsessään, kun seinillä on nämä upeat aurora-kangastulosteet. Ne voivat täyttää kotisi valolla ja värillä.

Psykedeelistä aurora-kangastulosteissa

Auroran muoto, joka esiintyy molempien napa-alueiden kaistojen sisällä, liittyy myös nouseville hiukkasille annettuun kiihtyvyyteen. Useat aurinkokuntamme planeetat, jotkin luonnon satelliitit, ruskeat kääpiöt ja jopa komeetat voivat myös näyttää revontulia. Nimi Aurora tulee roomalaisesta aamunkoiton jumalattaresta, joka kulki idästä länteen ja ilmoitti auringon saapumisesta. Photowall antaa sinun lumoutua "Lumoavista revontulista", "Pohjolan valoista" ja "Hamnoisista revontulista" huomattavassa Aurora-kangastulosteiden kokoelmassaan Nämä näytteet Aurora-kangastulosteista esittävät lisää lumoavia ja vangitsevia valoshow'ta, joita ihmiset korkeammilla pallonpuoliskoilla usein todistavat. Ripusta muutama näistä upeista aurora-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tee aikuisten leikkihetkistä entistäkin eloisampia ja jännittävämpiä. Voit jopa halutessasi esitellä useita näistä aurora-kangastulosteista oleskelualueillasi antaaksesi tilalle avaruuden ja mystisyyden tunteen. Jo pelkästään näiden aurora-kangaspainatusten näkeminen voi rauhoittaa aistejasi ja rauhoittaa sieluasi. Anna näiden hämmästyttävien aurora-kangaspainatusten viedä sinut mielikuvituksen kauas ulottuville.

Henkeäsalpaava ja elävä

Useimmat revontulet tapahtuvat kaistalla nimeltä revontulivyöhyke, joka sijaitsee hyvin tarkoin määritellyissä leveyspiireissä geomagneettisilla navoilla. Ne näkyvät parhaiten yöllä mustaa taivasta vasten. Alue, jolla Aurora usein näkyy, on nimeltään revontulivyöhyke. Se on kaistale, jota aurinkotuulet siirtävät maapallon oikealle puolelle. Photowall tarjoaa upean show'n "Aurora", "Northern Lights in Tornetrask-Sweden" ja "Northern Light-Purple Sky" upeassa aurora-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä revontulien kangaspainatuksissa esitellään vielä enemmän näitä taivaallisia ihmeitä, kun ne esiintyvät yötaivaalla. Ripusta muutama näistä aurora-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi itse aurinkokunnalle. Unesi täyttyvät värikuvista ja taivaallisista elementeistä, kun nämä aurora-kangastulosteet ovat huoneessasi. Nukkumisesi ei koskaan ole yhtä rauhallista tai virkistävää kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä upeita aurora-kangastulosteita. Nämä aurora-kangastulosteet eivät ole vain luonnon taivaallisen ihmeen näyttö, vaan myös kauniita kodin koristeita.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-17 17:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.