Pilvikuvat

Pilvet ovat luultavasti lohdullisin näky, jota me ihmiset voimme katsella. Nämä valkoiset, pörröiset taivaan tyynyt ovat olleet ihmeellistä katseltavaa jo aikojen alusta lähtien. JopaLue lisää luolamiehet maalasivat luoliensa seinät kuvilla tästä ihmeellisestä fyysisestä ilmiöstä. Photowall antaa sinun nauttia näistä silmiä hivelevistä muodostelmista pilvimaisemien kankaankuvavedosten valikoimassaan. Nämä ainutlaatuiset teokset tuovat taatusti eteerisyyttä kaikkiin asuintiloihisi ja tarjoavat mielesi rauhoittavaa rentoutumista ja helppouden tunnetta. Nämä taivaan lahjat sopivat mihin tahansa huoneeseen kodissasi tai asunnossasi. Nämä pilvimaisemat-kangastulosteet voivat jopa koristella lastesi leikkialueita ja nukkumapaikkoja, jolloin he saavat viihdyttää ja ihmetellä pitkiä tunteja. Näitä pilvimaisemat-kangastulosteita on lähes loputtomasti erilaisia malleja ja värejä, joista mietteliäs kaupunkilainen voi valita. Olipa niiden muoto tai muoto mikä tahansa, nämä upeat pilvimaisemat-kangastulosteet tuovat varmasti iloa ja jännitystä stratosfäärin läpi kohoamisesta asuntoosi. Kutsu ystäväsi ja työtoverisi kotiisi illalliselle tai teelle ja nauti rauhallisesta viihtyvyydestä, jota nämä upeat pilvimaisemat-kangastulosteet tarjoavat.

Ylhäällä ylhäällä pilvimaisemat-kangastulosteilla

Muinaisessa mytologiassa, olipa kyse sitten roomalaisesta, kreikkalaisesta tai norjalaisesta mytologiasta, pilviä pidetään jumalten vaunuina. Olympos-vuori, kreikkalaisen jumalan Zeuksen koti, on tehty pilvien perustasta. Norjalaisen Odin-jumalan valtakuntaa reunustavat pilvikerrokset. Photowall kunnioittaa näitä valkoisia taivaankappaleita hienossa pilvimaisemien kangastulosteiden kokoelmassaan "Over Clouds", "Sea and Beautiful Sky" ja "Dreamy Clouds". Jokainen näistä pilvimuodostelmien kuvista antaa katsojalle rauhan ja vapauden tunteen niitä katsellessaan. Niiden kykyä lievittää väsyneen arkipäivän sielun ahdistusta ei voi mitata rahalla. Mutta Photowall haluaa antaa vielä enemmän "Icelandic Clouds", "Waiting for the Storm" ja "Alto Cumulus" -pilvimaisemien kankaalle tulostamilla, jotka lisäävät asuintilojesi hiljaisuutta ja rauhallisuutta. Voit jopa käyttää näitä hienoja vedoksia oppaana opettaessasi lapsillesi pilvien käytännön merkitystä sään ennustamisessa. Pilvien eri tyypit ja muodostelmat voidaan esitellä heille hitaasti yksi kerrallaan tämän hauskan ja mukaansatempaavan välineen avulla.

Stratsosfääri pilvimaisemien kanssa -kangastulosteet

Pilvet eivät ole pelkästään taivaalla nähtävä näky, vaan ne toimivat myös joko hyvän tai huonon sään enteenä. Kirkas, tuulinen päivä, jossa on pöhöttyneitä valkoisia muodostelmia, enteilee kohtalaisia tuulenpuuskia ja hyvää säätä koko päiväksi. Sen sijaan tummat ja pahaenteiset pilvet voivat pilvisenä päivänä olla varoitus lähestyvästä myrskystä. Photowall kunnioittaa luonnon omaa sääennustepalvelua "Dramatic Cloudscape" (Dramaattinen pilvimaisema), "Cloudy Sky with Sunbeams" (Pilvinen taivas auringonsäteineen) ja "Grey Clouds of Down Under" (Down Underin harmaat pilvet) ainutlaatuisessa pilvimaisemien kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä harmaat cumulo-nimbus-pilvimuodostelmat varoittavat merenkulkijoita ja maanviljelijöitä huonosta säästä, mikä saa heidät sulkemaan luukut tai turvaamaan karjan ennen pahimman sään saapumista. Elokuvaa Hell's Angels kuvatessaan teollisuusmies ja elokuvaohjaaja Howard Hughes huomasi, että ilmataisteluita esittävät jaksot näyttivät liian hitailta eivätkä antaneet oikeaa kuvaa siitä, millaista taistelussa taivaalla todella oli. Niinpä hän palkkasi Kalifornian yliopiston meteorologian professorin etsimään hänelle pilviä, jotka antaisivat hänen elokuvansa taistelukohtauksille perspektiivisen liikkeen ja nopeuden tunteen.

Taivaan jakkara

Lentokoneessa matkustaessa ei ole sen ihmeellisempää tunnetta kuin liu'uttaa ikkuna auki ja nähdä auringon murtautuvan pilvien läpi päivänvalossa. Tai laskeutua useista tuhansista jaloista ja nähdä pilvien hitaasti hälvenevän ja antavan sinulle ensimmäisen vilauksen sen kaupungin valoista ja kuvioista, jota kutsut kodiksesi. Mikään ei korvaa sitä tervetuliaistunnetta, jonka tämä kokemus tarjoaa. Photowall myötäelää tätä lämmintä tunnetta kuvissa "Wing", "Berlin Panorama", "Soft Clouds Sweeping by Paris" ja "Tv-tower against Dramatic Sky" laajassa kokoelmassaan pilvimaisemien kangastulosteita. Anna näiden sydäntälämmittävien kuvien muistuttaa sinua matkoistasi ja seikkailuistasi, mutta mikä tärkeintä, anna niiden muistuttaa myös niistä hetkistä, jolloin olet saapunut turvallisesti kotiin rakkaidesi luo. Kun nämä riemastuttavat pilvimaisemat-kangastulosteet ovat esillä kaikkialla asunnossasi, saat ilmassa olemisen rauhan ja rauhallisuuden tunteen, mutta ne myös muistuttavat sinua olemaan kiitollinen siitä, että molemmat jalkasi ovat tukevasti maassa. Anna perheesi ja rakkaidesi kokoontua ympärillesi, kun nautit näistä ainutlaatuisista ja henkeäsalpaavista kuvista. Hae oma kokoelmasi näistä pilvimaisemien kangastulosteista jo tänään.
Tuotetiedot