Kastehelmet

Kastepisarat ovat vesipisaroita, jotka muodostuvat ilmassa olevien vesimolekyylien saostumisesta. Nämä molekyylit tiivistyvät ja laskeutuvat tietyille pinnoille. Kun vesi kerääntyy, nLue lisääiistä tulee kastepisaroita. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää luonnonilmiötä omalla sarjallaan kastepisaroita sisältävillä kangaspainatuksilla. Näissä kuvissa kastepisarat kerääntyvät lehdille, varsille ja kukille, joihin ne yleensä kerääntyvät luonnossa. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä kastepisaroiden kangaspainatuksista ja tuo tilaan raikkauden ja uudistumisen tunnetta. Anna rakkaidesi ja vieraidesi ihmetellä ihmeissään näitä ihania kastepisaroita sisältäviä kangaspainatuksia. He kiittävät sinua loputtomasti siitä, että olet ennakoivasti asettanut nämä kastepisaroiden kangaspainatukset esille tähän yhteiseen tilaan. Huomaa, kun he keksivät yhä värikkäämpiä ja kekseliäämpiä tekosyitä viipyäkseen tässä tilassa näiden kastepisaroiden kangaspainatusten ympäröimänä. Kaupunkiasunnossasi ei tule koskaan olemaan hetkeäkään tylsää tai tylsää näiden kastepisaroiden kangastulosteiden kanssa. Anna ulkoilman hengen ja luonnon korvaamattoman arvokkaan lahjan elää kotisi jokaisessa tuumassa näiden merkittävien kastepisaroiden kankaankuvitusten avulla.

Kastepisaroiden sumuiset kankaankuvat

Lilja symboloi äitiyttä ja hedelmällisyyttä sekä kuninkaallisuutta ja jaloutta. Se voi myös edustaa rakkauden puhtautta, nuoruuden kauneutta sekä uudistumista ja uudelleensyntymistä. Ei siis ihme, että liljat ovat yksi suosituimmista kukista, joihin kastepisarat sattuvat muodostumaan. Se on yksi niistä luonnonkukista, joiden luontaista kauneutta monet ihmiset voivat ihailla. Siinä on eleganssia ja armoa, joka lisää minkä tahansa tilan suotuisia ominaisuuksia. Photowall antaa sinun ihmetellä liljojen kukkiin muodostuvia kastepisaroita "Where Dreams Come True" (Missä unelmat käyvät toteen), "In Turquoise Company" (Turkoosissa seurassa) ja "Blue Drop" (Sininen pisara) hienossa kastepisaroiden kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Näissä henkeäsalpaavissa kuvissa esitellään prismamaisia kastepisaroita, jotka muodostuvat joidenkin kauneimpien liljojen lehtiin ja kukkiin. Ripusta muutama näistä kastepisaroita sisältävistä kangaspainatuksista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin nukkuisit pellolla, joka on täynnä näitä henkeäsalpaavia kukkia. Unesi täyttyvät väreistä ja viehätyksestä, kun nämä kastepisarat-kangastulosteet ovat yläpuolellasi. Voit myös asettaa nämä kastepisaroiden kangastulosteet esille ruokailuhuoneeseesi piristämään ateria-aikaa ja tekemään ruoasta entistäkin houkuttelevamman näköistä.

Virkistäytyminen kastepisaroiden kangaspainatuksissa

Hortensia on Aasiassa ja Amerikassa yleinen kukkakasvilaji. Eniten tämä kasvi on levinnyt Kiinassa, Koreassa ja Japanissa. Ne kasvavat yhdestä metristä kolmeen metriin korkeiksi, joskin jotkut niistä yltävät yli yhdeksänkymmenen metrin korkeuteen kasvamalla korkeiden puiden kuorella. Hydrangea on kreikankielinen sana, joka tarkoittaa vesiastiaa, mikä on luultavasti viittaus sen siemenkapseleiden muotoon. Ranskalaiset kutsuvat tätä kukkaa nimellä Hortense, ja sen latinankielinen versio on Hortensia. Ne kasvavat yleisesti keväästä syksyyn kukkapäätä hyvin lähellä kunkin varren päätä. Hortensiat kuivuvat ja kuihtuvat hyvin nopeasti, mutta ne voidaan myös helposti elvyttää kastamalla varsi kiehuvaan veteen. Terälehdet voi myös upottaa huoneenlämpöiseen veteen, jolloin saavutetaan sama vaikutus. Hortensioiden lehdet ja terälehdet ovat toinen kaunis paikka, johon kastepisarat usein kerääntyvät. Photowall tarjoaa sinulle "Strange Feelings", "Colorful Explosion" ja "Sound of Colors" huomattavassa kokoelmassaan kastepisaroiden kankaalle tulosteita.

Luonnollinen ja nuorentava

Ruohonlehti on kasvin osa, joka sisältää klorofylliä ja edistää fotosynteesiä. Ruohoa löytyy käytännössä kaikkialta maapallolta. Luonnonvaraisimmasta ja luonnonmukaisimmasta lajikkeesta viljeltyihin, viljeltyihin ja hoidettuihin lajikkeisiin, joita esiintyy varakkaiden ihmisten nurmikoilla. Tällä planeetalla on yli tuhat ruohoksi luokiteltavaa kasvilajia, ja niiden alla on vielä satoja alalajeja. Jopa asiantuntevat puutarhaviljelijät käyvät yhä kiivaita keskusteluja siitä, mitä voidaan pitää ruohona ja mitä ei. Ruohonlehdet ovat jälleen yksi hieno laskeutumispaikka näille kiteisille taivaan lahjoille, joita kutsutaan kastepisaroiksi. Photowall tarjoaa sinulle "Majesteettisen vihreän luonnon", "Vihreän viuhkan" ja "Tavallisen sinisen" upeassa kastepisaroiden kangastulosteiden kokoelmassaan. Ripusta muutama näistä kastepisaroiden kangaspainatuksista virkistyshuoneeseesi ja tunne näiden kuvien tuoma eloisuus ja raikkaus. Aikuisten huvitteluhetkistäsi ei tule koskaan niin kiehtovia kuin silloin, kun seinilläsi on näitä kastepisaroiden kangaspainatuksia. Ei ole käytännössä mitään huonetta tai seinää, jota ei voisi elävöittää ottamalla nämä kastepisaroiden kangaspainatukset niihin. Joten mitä sinä odotat? Ota osuutesi näistä kastepisaroiden kangaspainatuksista jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1