Luolat & luolastot

Luolat ja luolat ovat eräitä maapallon mielenkiintoisimpia ja erikoisimpia geologisia muodostumia. Ajatella, että jotakin näin kaunista voi syntyä jostain niinkin yksinkertaisesta asiLue lisääasta kuin suuresta reiästä taivaanrannassa, joka on syntynyt vuosien mittaisen veden eroosion seurauksena, on jo itsessään geologinen ihme. Näissä luolissa ja luolastoissa näkyvät luolat ja luolat -kangaspainatukset hämmästyttävät mieltä ja miellyttävät aisteja. Photowall kunnioittaa tätä suurta geologista lahjaa omalla sarjallaan luolat ja luolat -kangastulosteita. Nämä luolat ja luolat -kangastulosteet esittelevät joitakin maailman vaikuttavimpia ja visuaalisesti miellyttävimpiä luolia ja luolia. Kodissasi ei ole yhtään tilaa, joka ei hyötyisi siitä, että nämä luolat ja luolat -kangaspainatukset ovat sen armona. Niiden silmiinpistävät värit ja upeat sävyt piristävät taatusti mitä tahansa huoneesi huonetta. Aseta nämä luolat ja luolat -kangastulosteet olohuoneeseesi ja tee siitä Smithsonianin luonnonhistoriallisen museon näköinen. Pelkästään leukoja häkellyttävä näkymä riittää saamaan vieraasi palaamaan yhä uudelleen ja uudelleen vain maistelemaan lisää. Anna näiden luolien ja luolastojen kankaankuvien tuoda kotiisi kaivattua eloisuutta ja väriä. Jännitys, jonka nämä luolat ja luolat -kangastulosteet saavat aikaan perheenjäsentesi keskuudessa, on mittaamattoman suuri.

Syvällä luolissa ja luolastoissa -kangastulosteet

Tippukivi on kivimuodostelma, joka ulottuu luolan katosta alaspäin, koska luolan katosta sen lattialle tippuvien hiukkasten kerääntyminen ajan myötä on aiheuttanut sen, että luolan katto on jäänyt luolan lattialle. Ne koostuvat yleensä kalsiumkarbonaatista, mutta voivat joskus koostua laavasta, mudasta, turpeesta, pikeestä, hiekasta, sintteristä ja meripihkasta. Ne koostuvat myös liidun ja muiden mineraalien kerrostumista sekä kivennäisvesiliuosten saostumisesta. Kalkkikivi on yleisin karbonaattikivi. Se liukenee veteen, joka sisältää hiilidioksidia, ja kun ne yhdistyvät, ne muodostavat kalsiumkarbonaattiliuoksen. Photowall antaa sinun juhlistaa näitä luolien ja luolien yleisiä nähtävyyksiä "Hinagdanan Cave Pool" ja "Sohoton Cave" upeassa kokoelmassaan luolien ja luolien kankaalle tulosteita. Nämä luolat ja luolat -kangastulosteet esittelevät joitakin näistä maantieteellisistä ihmeistä, joissa on näitä erikoisia mineraaliesiintymiä. Ripusta muutama näistä luolien ja luolien kankaankuvapainatuksista vapaa-ajanhuoneeseesi antamaan omituista ja energisoivaa tunnelmaa. Aikuisten huvitteluhetkistäsi ei tule koskaan yhtä jännittäviä kuin silloin, kun sinulla on seinilläsi nämä upeat luolat ja luolat -kangastulosteet.

Mysterious in caves & caverns canvas prints

Luonnolliset kaaret ovat orgaanisesti esiintyviä kaarevuuksia missä tahansa maanpäällisissä muodostumissa. Ne voivat olla esimerkiksi rotkojen, kallioiden, luolien ja luolien kaaria. Kaaret voivat olla geologisen muodostuman luonnollinen muoto tai tuhansien vuosien eroosion tulos. Niiden luontainen muoto antaa silmälle erittäin miellyttävän ilmeen ja voi korostaa ympäröiviä elementtejä. Photowall antaa sinulle välähdyksen näistä kaarista, kuten ne esiintyvät luolissa ja luolastoissa: "Rock Cave on the Beach", "Dolphin Seacave" ja "Fafner" ovat upeassa luolastojen ja luolien kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat luonnonkaarien esiintymistä luolissa ja luolastoissa ympäri maailmaa. Voit myös ripustaa nämä luonnolliset luolat ja luolat -kangastulosteet oleskelualueillesi. Istu suuren lasillisen jääteetä kanssa suosikkisohvallesi ja anna näiden upeiden luolien ja luolastojen kankaankuvitusten yksinkertaisesti helpottaa kaikkia päivän stressiä ja ahdistusta. Kodissasi ei ole koskaan seinää tai tilaa, jota ei voisi herättää henkiin näillä caves & caverns -kangastulosteilla.

Vaihtelevaa ja tutkittua

Ranskalaisen kirjailijan Alexandre Dumas'n klassikkoromaanissa Monte Criston kreivi sankari Edmond Dantes ja hänen lakeijansa Jacopo seuraavat karttaa luonnon luolamuodostelmista löytääkseen himoitun Espadan aarteen. Yksi aarteen luo johtaneista maamerkeistä on Abbe Elefante, veden pinnan yläpuolella oleva luonnollinen kalliomuodostelma, jossa on norsun muotoinen luonnollinen kaari. Photowall antaa sinulle lisää ihasteltavaa "Ice Cave", "Wall of Flames" ja "Peek to Heaven" -nimisillä kuvilla sen vangitsevassa luolien ja luolien kankaankuvavedosten kokoelmassa. Nämä luolat ja luolat -kangastulosteet esittelevät näitä lopullisia luonnonkaaria, joita on kalliomuodostelmissa ja luolastoissa ympäri maata. Ripusta muutama näistä upeista luolien ja luolastojen kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi geologiksi, joka pohtii näiden muodostelmien hienoja muotoja. Voit jopa sijoittaa nämä luolat ja luolat -kangastulosteet käytävillesi lisäämään väriä ja maustetta tähän usein laiminlyötyyn tilaan. Tee huoneesta toiseen kulkemisesta monimuotoisuuden harjoitus näiden värikkäiden ja viehättävien luolien ja luolien seinille kiinnitettyjen kankaiden avulla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-21 21:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.